icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

alidu
13. jan 2017

@olylili dakujem, budem dufat <3

kudusko
13. jan 2017

@alidu vsak to ale ani nemohlanked ti len tyzden meska o tyzden napises te jolo vidiet vacok 😉

alybetka
13. jan 2017

@alidu ani mne nic nebolo ziadne priznaky iba prsia boleli a teraz uz druhy den mi je neskutocne zle po kazdom jedle musim lezat lebo by to islo von tak veselo 😂uz sa tesim vo stvrtok na kontrolu co tam bude 😄tak drzim palce dajte vediet 😘

gerry22
13. jan 2017

Ahojte baby potrebujem poradit. Som 3 dni po MS a vsimla som si ze mam ruzovkasty vytok. Vcera a dnes mam bolesti v podbrusku a v krizoch ako keby mala prist mrcha. Bolesti v krizoch som si nevsimala lebo ich mavam dost casto , ale tie bolesti v podbrusku a krvavy rozovkasty vytok mi nejako neda pokoj. ;Do teraz som to nikdy nemala skratka ked sa mi skoncila MS tak sa skoncila a ziaden vytok som nemala a uz vobec nie krvavy. Kto mi vie s tym poradit co to moze byt ,. Dnes som si robila aj tehu test sice az poobede a bol negativny.
Dakujem za kazdu odpoved a radu 🙂

nataly18
15. jan 2017

Ahojte. Už 5 dní mi mešká menštruácia...robila som test a vyšiel mi negatívny. No menštruácia stále nikde, brucho ma bolí, ako keď ju mám dostať..nemám ale žiadne príznaky tehotenstva..nebolia ma prsia, ani nijaké chute nemám, taktiež mi nie je zle a nevraciam..môžem byť tehotná alebo to môže súvisieť s mojím zdravím?..neviem či to môžu spôsobiť citrusy, nakoľko asi tri dni pred menštruáciou som si robila džús z grapefruitu a pomarančov a neviem či to má taký účinok ako citrón. Alebo to môžu spôsobiť tabletky na epilepsiu, ktoré beriem asi tak mesiac a pol? Doteraz som menštruáciu mala pravidelnú a meškala mi max 2 dni..poraďte prosím

lavinis
15. jan 2017

@nataly18 a nebude to tymi tabletkami? lebo ak ti meska 5 dni, test by ti uz ukazal

nataly18
15. jan 2017

@lavinis ..no ja si myslím že to bude tým, ale nie som si istá..test som si robila piatok poobede tak neviem..ale zajtra si chcem spraviť hneď ráno tak uvidím

lavinis
15. jan 2017

@nataly18, skus pozriet pribalovy letak, mozno to bude medzi vedlajsimi ucinkami.

nataly18
15. jan 2017

@lavinis nič také som tam nenašla

simka556
15. jan 2017

Ahojte pekný večer vám prajem ..
Chcela by som vedieť či niektorá z vás mala podobné príznaky alebo sa s niečím takým stretla ..
☺ začalo to častým močením najprv som si myslela že som asi prechladla ale žiadne pálenie stipanie nič také ako pri zápale potom mi začali bolesti v podbrušku ako pred ms.citim sa strašne nafúknutá, jesti mi chutí len večer to sa neviem dojest , strašne citlivé prsia ešte cez den keď mám podprsenku je to celkom fajn ale keď ju dam dole mám pocit ako keby som mala kamene nie prsia 😞 je to dosť nepríjemné, taktiež mám na nich dosť výrazne podré žilky .. O bábo som už raz prišla ale ani jeden príznak som taký nemala predtým.. a viem že mi niektoré napíšu že si mám urobiť test ale ak bude negatívny tak No dosť by ma to sklamalo preto som sa rozhodla napisat sem 😉 ďakujem za odpoveď..

walkyra88
15. jan 2017

@simka556 a co sme vestice?mozes byt tehotna alebo pms...

pepka29
15. jan 2017

Sprav si test a uvidis ci si v tom

moni244
15. jan 2017

@simka556 cize test robit nechces, ale vypisovat sem, aby sme hadali, to ano 😀 toto je nejaka nova moda snaziliek?

ukulela
15. jan 2017

@simka556 rovnako budes sklamana, ked ti dojde ms. zrejmeti estenemeska, na testovanie je teda este skoro - pockaj na ms, ak bude meskat (idealne aspon par dni, 2/3/4, ak testuj.
tehotna podla priznakov mozes/nemusis byt.

lucka8787
16. jan 2017

@simka556 tak tak...pockat kym bude meskat...bohuzial modry konik ti nevie s urcitostou potvrdit ci si tehu alebo nie..bud ano, alebo je to pms

sibalka21
16. jan 2017

@simka556 a myslis, ze my ti povieme ci si tehotna alebo nie? Ved bez testu budeme len hadat.. Mas priznaky, musis mat pozitivny test.... Urob test a zbytocne sa nepytaj tu, kedze mi to nemame odkial vediet.... To ci budes sklamana nijak nezmenis, bud budes alebo nie...

darling16
16. jan 2017

@moni244 @lucka8787 @sibalka21 Ale baby, však na test je ešte skoro ak jej nemešká a veď sa len pýtala, či niektorá mala také príznaky, to je všetko. (Aj ja som sa pýtala, test mi vyšiel pozitívne, tehu som nebola - to je tiež skúsenosť a tiež sa pýtam...) Myslím, že si test spraví aj sama - bez nás, bez vás, ale tie príznaky je niekedy lepšie vedieť zo skúseností iných ako z článkov na dive. Sme ženy, toto je diskusné fórum, tak sa rešpektujme... 😉
@simka556 Príznaky máš tehotenské, ale môžu to byť aj príznaky z PMS (skús si ich porovnať s ostatnými cyklusmi). Ak sa snažíte, tak je to často o psychike a príznak si často "vyrobíš" aj sama. Ten testík ukáže viac 🙂 Vela šťastia, nech ti to dopadne ako má.

sibalka21
16. jan 2017

@darling16 no hej, lenze priznaky tehu nemoze mat bez HCG hormonu v tele a ten nemoze mat bez uhniezdeneho vajicka, ktory tento hormon zacne vypustat.... Cize test by uz musela mat pozitivny, ked ma priznaky... Ja len nechapem zeny, ktore sa pytaju na priznaky ale pritom test ani neskusali.... Ved citim sa divne, mozem byt tehotna, spravim test... Chapem, keby sa pyta, ze by bol test negativny, lenze ona ho ani neskusala a my si mame cucat z prsta co to moze byt :D Len to proste nechapem :D

simka556
16. jan 2017

Test som si nerobila z toho dôvodu že mi to ešte nemeška a nechcela som jasnú odpoveď áno si tehotná alebo nie určite niesi .. na nete o príznakoch som sa dočítala strašne veľa tak som sem napísala či niektorá baba nemala náhodou rovnaké príznaky.. pretože si myslím že je nás tu dosť a chcela som len názor nie aby mi napísali na 100% očo sa jedná.. ale aj tak Ďakujem 😉😉

darling16
16. jan 2017

@sibalka21 no práve dnes som čítala na jednom fóre, že ženy začali cítiť hroznú únavu, bolesť svalov akoby na nich liezla choroba, už cca 5DPO. Tiež som nechápala, lebo test mali negatívny, ale príznak to bol, lebo ho popisovalo viac žien a fakt boli tehu. Niektoré nemajú príznaky do 3mesiaca... Takže toe skúsrnosti sú niekedy viac ako testy. Ok, ja testujem ako blázon, často až príliš skoro, ale to som ja. 🙂 A pamätám si, že som bola doma kuknúť rodičov, tam ma chytili príznaky, test som nemala a MS meškala. Vtedy fakt pomohol aj koník. 🙂

marioneta89
17. jan 2017

@simka556 ahoj...ja som mala tiez rovnake priznaky na zaciatku tehotenstva...mala som ich vsetky..a tie prsia,to bol v druhom tehotenstve des..hned v prvych tyzdnoch boli dost bolestive az to bolo neprijemne...ked mas tieto priznaky uz nejaky cas,skus ten test,mozno bude pozitiv 🙂

simka556
17. jan 2017

@marioneta89
Áno koncom týždňa chcem skúsiť test a uvidíme že čo.. Kedže mám ms až 29.1 tak preto som sa rozhodla napísať sem a nie hneď testovať.. ale predtým tehotenstvo som vedela už v polke mesiaca že som tehotná a žiadne príznaky okrem toho že som plakala stále som nemala .. tak preto si niesom istá či skúsiť alebo ešte počkať😊

moni244
17. jan 2017

@simka556 takze ty mas dostat menstruaciu az 29.1? A uz teraz si nahovaras priznaky?

simka556
17. jan 2017

@moni244 ano .. minulý mesiac som síce malá menštruáciu ale trvalá len 3 dni a bola veľmi slabá

lsi
17. jan 2017

Ahojte,chcem sa opýtať. V nedeľu by som mala dostať svoje dni,už cez rok sa snažíme o babo. Vždy pred menstruaciou ma bolia prsia aj dva týždne skor a teraz nič necítim. Môže to byť aj tehotenstvom? Ďakujem.

nika_17
17. jan 2017

@simka556 no,ja som sice nechodila na wc-ko,ale ta bolest prs bola riadna.Myslela som,ze to je bliziacou sa menstruaciou,ale bolo to babatkom 🙂

sibalka21
17. jan 2017

@simka556 no ked mas mat az za 12 dni MS tak urcite nemozes citit tehu, jedine ze by si otehu uz z minuleho cyklu a to uz by si bola v min. 6tt cize test by ti uz musel ukazat... Lebo to takomto case mas mat len ovulaciu, ale ked sa snazite predpokladam, ze vies kedy ju mas, lebo bolesti prs a v podbrusku su uplne normalne znavy ovulacie...

sibalka21
17. jan 2017

@lsi Ahoj, bohuzial nemyslim si, ze od tohto sa mozes odrazat, ze to bolo tehotenstvom... Pri tehu skor bolia prsia, jasne ze nemusia, ale pri vascine... Nesustred sa na to a hlavne sa na to nespoliehaj, ze kednebolia tak si tehu....Stale mozu zacat a tak isto stalemoze prist MS... Drzim palce nech to vyjde 🙂

sardinka336
17. jan 2017

To je taky problém ist si za 4 eurá kupit tehotensky test?

@lsi nie, tehotenstvom to byt nemoze ze necitis obvyklé priznaky ktore mavaš, telo sa meni..čo je jeden mesiac druhý uz byt nemusí, hormonalnu činnost moze kade čo ovplyvnit - prechladnutie, stres td. ...ak ti meškaju kup si test...kapišto?

@simka556 menštruáciu si mala aj ked slabu, mohlo ist o hormonalne zmeny ...takze tehotna nie si na 99%...daslšiu máš dostat az na konci mesiaca tak testuj az ked ti vynechá...

Miesto toho aby ste čitali kraviny na nete o priznakoch ktore vo vysledku nič nehovoria, tak si naštudujte ako funguje zensky cyklus, pozorujte ten vas napriklad meranim bazalnej teploty, tak zistíte kedy mate ovuláciu a zistite si ako prebieha otehotnenie a verím tomu ze 80% otazok by tu nebolo ....krk dam na to, ze si tu väčšina myslí, ze otehotnenie prebieha v maternici a ked chlap ,,vystrekne,, tak uz som tehotna v ten den...

charlie1980
17. jan 2017

@sardinka336 Ja som si do urc.veku myslela, ze to bozkavanim 🤔