Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Tu je ten druhy no ja na tomto nevidím nič ale na tom hej spomínala som ze dieťa nechcem beriem veľa liekov a mala som veľa operácii.. nechcem aj keby som bola v tom ze dieťa bude nedaj boh choré vďaka mne .. čím skôr to chcem vedieť čo si myslíte vy .. aby som mohla zájsť za lekárom
@miriam1983 Ako som na prechádzajúcej strane uviedla, tak som si test robila iba pred prvou meškajúcou MS - 18.1., zajtra si spravím.
@miriam1983 Tak treba napisat aj to, kedze to nieje take bezne.... Tak skus dalsi test ale ak by si aj otehotnela po MS tak by si mala mat uz pozitivne testy... Drzim palce
@sibalka21 dakujem 🙂 ale tak po tom,co som si citala zazraky,co sa podaktorej stali,tak uz neviem comu verit 🙂 ze napriklad mali normalnu ms aj do 4mesiaca alebo ze mali tehotenstvo ptvrdene lekarom a test napriek tomu negativny...
Ahojte baby, som tu späť, Z testíkov // mám radosť, teším sa s vami. 🙂 Ja som práve 8DPO, premohla ma strašná únava, dnes som vstala akoby s príznakmi chrípky, škriabe ma v krku, tak uvidíme, či to bude fakt choroba alebo začínajúce tehu.
Ale podobné stavy som mala pri decembrovom biochem. tehotenstve. ☹ takže neviem čo z toho bude, či to môže byť príznak tak skoro
Ahojte ja som zistila.kolajnice v piatok.skoro.som odpadla bo som po mimomaternicovom 4mesiace a zobrali.mi pravy vajcovod.byva mi zle rano no dnes cely den a boli ma lava strana vajecnika je to normalne?cim to.moze byt?dakujem
@juliet86 a je to v pohode vsak, ked som dostala na osmy den o pozitia hnede spinenie v malom mnozstve?
@darling16 tak ja si na slabe choroby vseobecne nedavam lieky, teplotu som nemala, zelene hlieny tiez nie, tak naco do seba daco pchat 😉
V oboch tehu som si robila test, ked mi 3dni meskali kramy a ukazal dve ciarky. (Skratku DPO neovladam, ja som si v zivote robila len dva testy)
@jena555 veruze negativny ale zufat netreba. chce to len cas a istotne sa zadari. hlavne ziadny stres lebo ten vie velmi uskodit a stopnut moznost otehotnenia. ber to tak ze sa treba snazit dalej co je v konecnom dosledku celkom fajn vidina spolocne stravenych vecerov s tvojim partnerom
@karmela noonanovej syndrom ale zatial som na tom dobre us som v 16 tyzdni a vydela som dnes svoju najveciu lasku moje dievcatko barborka

@jena555 daj normálne foto originál