icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

dominikabiel
25. feb 2017
alilka
25. feb 2017

@dominikabiel pekne to tam vidieť 😊😉 ja som dnes 16dpo a včera na teste nič poobede 😐😐 už mi mešká čo nezvykne 😊 mala si aj nejaké príznaky?

dominikabiel
25. feb 2017

@alilka zväčšené prsia so zilkami a popraskané dvorce, nadute podbrusko to je zatial vsetko 🤗 a ty ako?

alilka
25. feb 2017

@dominikabiel ja práveže nič..Bolia má strašne prsia akoby boli jedne veľké modriny 😂😂 a žilky mám ale tie občas mávam aj pred ms..Inak nič..Brucho vôbec. Ani ako na ms. 😐 A BT je hore

dominikabiel
25. feb 2017

@alilka ja si BT nemeriam a občas ma boli brucho ako pred MS a nic 🙄

alilka
25. feb 2017

@dominikabiel a do teraz si test nerobila či bol negatívny?A tento mas z ranného moču?😊 Dlho sa snažíte?

dominikabiel
25. feb 2017

@alilka nerobila som si tento bol robený z ranného ako prvý 😊 uz vyše roka a v stredu sme boli v MT na krv a spermiogram

nivea777
25. feb 2017

@dominikabiel áno je tam čiarka pekná ale je ružová? Mne ju ukazuje ako žltú

dominikabiel
25. feb 2017

@nivea777 hej je ružová len je to blba kvalita trochu 🙄

alilka
25. feb 2017

@dominikabiel jeeej tak to je super 😊 my zatiaľ 3ti mesiac 😊 zajtra spravím aj ja test že čo to pokiaľ ms nedôjde 😁

dominikabiel
25. feb 2017

@alilka ja nechápem ako niekomu može vyjsť uz napr 9 dpo pozitívny test 😱 ked ja tam mam len taku slabu i ked každá je iná

alilka
25. feb 2017

@dominikabiel noo každá má iné množstvo HCG ..😁 mojej segre tiež ukázalo len ducha po 4dnoch meškajúcej ms .A dnes má mala už 7 😁😁

dominikabiel
25. feb 2017

@alilka mna to znervózňuje ked neviem na com som 😁 a z krvi by to uz vedeli na "100%" ? 😜

alilka
25. feb 2017

@dominikabiel mi dačo hovor..Tebe aspoň test ukázal..A ja?,😲😲 Ms nikde test čistý. No a 3krat hádaj 😛😛 z krvy určite by to už vedeli 😁

dominikabiel
25. feb 2017

@alilka tak napis co a ako ked testnes ja skúsim zas az v pondelok 😊

menna78
25. feb 2017

dominikabiel prepac mi ale mne skor ta ciarka pripomina kanalik .skus testnut o 2 dni znova.

walkyra88
26. feb 2017

@dominikabiel mne to pripada ako kanalik nie ako tehotenstvo..treba si aspon 2,3testy robit naraz😉

tete22
26. feb 2017

Ahojte baby chcela by som sa vás spýtať či ste zažili niečo podobné. K oplodneniu došlo deň po menzese,čiže som mala neplodne dni je možne že som otehotnela? par dni potom ma zacalo pobolievať podbrusko a križe a nachladnuta som nebola nechodila som často cikať ani ma nič nepálilo. Od oplodnenia uz prešlo 10 dní citim že mám väčšie prsia, som unavena, a mam nafuknute bruško a naozaj tvrde podbruško čo som pred tým nikdy nemala. MZ mám dostať až o 15 dní. Budem vám vďačná za odpovede 🙂

sibalka21
26. feb 2017

@dominikabiel tiez si myslim, ze to je len kanalik, ciarka sa mi javi do zlta.... treba si spravit aspon 2 testy naraz....

sibalka21
26. feb 2017

@tete22 Kedze si mala den po menzese a neplodne dni, tak urcite nemohlo prist, ako ty pises, k oplodneniu... Ale len k sexu.... Cez neplodne dni nemozes otehotniet... Ak si si ista, ze si mala neplodne dni (co je aj dost mozne), tak si urcite neotehotnela... Mas 15dni do MS, je najpravdepodobnejsie, ze sa tvoje hormony buria koli prichadzajucej alebo prebiehajucej ovulacii....

alilka
26. feb 2017

@dominikabiel ahoj tak dnes som testovala ..Prv ráno,ten vrchný je ovu test a pod ním dr Max a ešte nejaký maybybaby 😁 a na druhej foto je robený okolo 9tej dnes pepino 😉

danka92
26. feb 2017

Baby vidíte to tam aj vy? Nesníva sa my nemôžem tomu uveriť že tam dačo je a. to nieje ani s ranneho a mozem byt tak max 12 dni do mrchy zostáva ešte 4 dni

walkyra88
26. feb 2017

@danka92 gratulujem takto isto aj mne vysiel nie z raanehi mocu a do mrchy som mala 4dni a uz som v 27tt😊👶🏼

tete22
26. feb 2017

@sibalka21 ďskujem velmi za odpoveď ale neplodne dni som zistila že mam v tom čase len podla menštruačneho kalendara v mobile vraj ovulacia može byť niekedy aj po menštruacii tak naozaj neviem nevadi počkam a testnem 🙂 Taketo priznaky počas ovulacie som nemala nikdy

nivea777
26. feb 2017

@tete22 keď vravíš že máš 15 dni do MS tak to bude pravdepodobne ovulácia..Každý cyklus je iný,to že si nemala takéto predtým pri ovu neznamená nič..Hneď po ms je mala pravdepodobnost ovulácie..Stáva sa to ale to je skôr rarita

chorucka
26. feb 2017

@tete22 Napr. ja mavam ovulaciu 8den A Spermie tiez preziju cca 5dni Tak teoreticky by si mohla byt tehotnaak si mala sex po menzese a ak si mala ovulaciu A mozno spermie pockali tie 3-4dni na vajicko Zazraky sa deju 😉

danka92
26. feb 2017

@walkyra88 DKujem snad to naozaj vyšlo

tete22
26. feb 2017

@chorucka už aj to so počula že by to mohlo byť možné 😊 Tak som zvedavá aj keď som velmi mladá s bolo mi to tažke veľmi by som sa tešila 🙂

chorucka
26. feb 2017

@tete22 Ved pockaj a skus test o par dni No a co ked si mlada Moja sestra mala 17 ked porodila Hlavne je aby bolo babo zdrave a aj mamicka zdrava a dokazala sa aj s oteckom postarat o dietatko Ak mas strach ze by si mala problem sa postarat tak do buducna si zariad ochranu pred pocatim Ale je to len na tebe sama vies co je pre teba najlepsie Drzim palce nech je tak ako si ty zelas 😉

tete22
26. feb 2017

@chorucka a v pohode sestra všetko zvladla a v škole si dala individulne študium alebo prerušila? 🙂 Ja budem mat o par mesiacov 18 a vedela by som sa postarať mam uzasneho frajera ktory by sa o nas vedel postarať finančne a tiež by bol rad keby som bola tehu 🙂 Ale rodicia by sa veľmi nepotešili :/