Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@dominikabiel pekne to tam vidieť 😊😉 ja som dnes 16dpo a včera na teste nič poobede 😐😐 už mi mešká čo nezvykne 😊 mala si aj nejaké príznaky?
@alilka zväčšené prsia so zilkami a popraskané dvorce, nadute podbrusko to je zatial vsetko 🤗 a ty ako?
@dominikabiel ja práveže nič..Bolia má strašne prsia akoby boli jedne veľké modriny 😂😂 a žilky mám ale tie občas mávam aj pred ms..Inak nič..Brucho vôbec. Ani ako na ms. 😐 A BT je hore
@dominikabiel a do teraz si test nerobila či bol negatívny?A tento mas z ranného moču?😊 Dlho sa snažíte?
@alilka nerobila som si tento bol robený z ranného ako prvý 😊 uz vyše roka a v stredu sme boli v MT na krv a spermiogram
@dominikabiel jeeej tak to je super 😊 my zatiaľ 3ti mesiac 😊 zajtra spravím aj ja test že čo to pokiaľ ms nedôjde 😁
@alilka ja nechápem ako niekomu može vyjsť uz napr 9 dpo pozitívny test 😱 ked ja tam mam len taku slabu i ked každá je iná
@dominikabiel noo každá má iné množstvo HCG ..😁 mojej segre tiež ukázalo len ducha po 4dnoch meškajúcej ms .A dnes má mala už 7 😁😁
@alilka mna to znervózňuje ked neviem na com som 😁 a z krvi by to uz vedeli na "100%" ? 😜
@dominikabiel mi dačo hovor..Tebe aspoň test ukázal..A ja?,😲😲 Ms nikde test čistý. No a 3krat hádaj 😛😛 z krvy určite by to už vedeli 😁
dominikabiel prepac mi ale mne skor ta ciarka pripomina kanalik .skus testnut o 2 dni znova.
@dominikabiel mne to pripada ako kanalik nie ako tehotenstvo..treba si aspon 2,3testy robit naraz😉
Ahojte baby chcela by som sa vás spýtať či ste zažili niečo podobné. K oplodneniu došlo deň po menzese,čiže som mala neplodne dni je možne že som otehotnela? par dni potom ma zacalo pobolievať podbrusko a križe a nachladnuta som nebola nechodila som často cikať ani ma nič nepálilo. Od oplodnenia uz prešlo 10 dní citim že mám väčšie prsia, som unavena, a mam nafuknute bruško a naozaj tvrde podbruško čo som pred tým nikdy nemala. MZ mám dostať až o 15 dní. Budem vám vďačná za odpovede 🙂
@dominikabiel tiez si myslim, ze to je len kanalik, ciarka sa mi javi do zlta.... treba si spravit aspon 2 testy naraz....
@tete22 Kedze si mala den po menzese a neplodne dni, tak urcite nemohlo prist, ako ty pises, k oplodneniu... Ale len k sexu.... Cez neplodne dni nemozes otehotniet... Ak si si ista, ze si mala neplodne dni (co je aj dost mozne), tak si urcite neotehotnela... Mas 15dni do MS, je najpravdepodobnejsie, ze sa tvoje hormony buria koli prichadzajucej alebo prebiehajucej ovulacii....
@dominikabiel ahoj tak dnes som testovala ..Prv ráno,ten vrchný je ovu test a pod ním dr Max a ešte nejaký maybybaby 😁 a na druhej foto je robený okolo 9tej dnes pepino 😉
@tete22 Ved pockaj a skus test o par dni No a co ked si mlada Moja sestra mala 17 ked porodila Hlavne je aby bolo babo zdrave a aj mamicka zdrava a dokazala sa aj s oteckom postarat o dietatko Ak mas strach ze by si mala problem sa postarat tak do buducna si zariad ochranu pred pocatim Ale je to len na tebe sama vies co je pre teba najlepsie Drzim palce nech je tak ako si ty zelas 😉
@chorucka a v pohode sestra všetko zvladla a v škole si dala individulne študium alebo prerušila? 🙂 Ja budem mat o par mesiacov 18 a vedela by som sa postarať mam uzasneho frajera ktory by sa o nas vedel postarať finančne a tiež by bol rad keby som bola tehu 🙂 Ale rodicia by sa veľmi nepotešili :/