icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

duslin
1. mar 2017

@moncuridlo a necikas castejsie? lebo ja som chodila na wcko aj po hlte vody

darling16
1. mar 2017

@duslin po hlte vody. Presne tak ja teraz behám 🙂

moncuridlo
1. mar 2017

@duslin no včera to bola katastrofa som ešte len vyšla z wc a do pár minút znova, dnes to bolo už trošku lepšie

duslin
1. mar 2017

@moncuridlo ja si myslim ze budes tehu. 🙂 budem cakat zajtra 😍

moncuridlo
1. mar 2017

@duslin bodaj by si mala pravdu 🙂 aj teraz mi je dosť podivne no som zvedavá čo sa ráno ukáže

walkyra88
1. mar 2017

Tak teda som uz 2krat tehotna ale priznaky boli az od 8tt tehu a to len nevolnost a pachy rozne mi vadili ale teraz som v 28tt ale caste mocenie zacalo az 25tt...

moncuridlo
1. mar 2017

@walkyra88 ja myslím že je to určite individuálne, tiež sa mi to nezdá že by to tak skoro bolo poznať preto sa pýtam...pravdou ale je, že sa naozaj cítim zvláštne a myslím že tie nevoľnosti, ružový výtok a pobolievanie spolu súvisia. Uvidíme čo ukáže test, aj na ten je asi skoro ale tak za to nič nedám a ďalší urobím neskôr 🙂

walkyra88
1. mar 2017

Ja som si urobila test 4dni pred menstruaciou a boli dve ciarky🙂

moncuridlo
1. mar 2017

Ráno urobím a ak nič, tak počkám či príde MS 😉

moncuridlo
2. mar 2017

Tak sa ukázala len jedna, potvora.. Ale myslím pozitívne 😅

papi30
2. mar 2017

Baby, toto mi vyslo pred pol hodkou. Meska mi uz 6dni, tak ja ze vsak skusim. Myslite si, ze je to tam? 🙂

duslin
2. mar 2017

@moncuridlo joj to mi je luto. skus pockat do menstruacie ci pride ci nie. v poslednom case ako tak pozorujem vsetky mame priznaky a len jednu ciarku. 😂 musime mysliet pozitivne alebo na to prestat nejak mysliet

moncuridlo
2. mar 2017

@duslin ja som na to ani nejak nemyslela práveže až keď mi ráno cestou do práce ostalo zle, odvtedy sa to ťahá 😀

duslin
2. mar 2017

@moncuridlo skus este o par dni zopakovat test. lebo len tak by ti zle nemalo byt

moncuridlo
2. mar 2017

@duslin však to, no ja som zvedavá čo toto bude

duslin
2. mar 2017

@moncuridlo aj ja mam dilemu. uz7 den mi meskaju. ale test negat

kotatko1232
2. mar 2017

@duslin mozno sa ti posunula ovulka preto ti meska

danka92
2. mar 2017

Ahojte dnes som robila ďalší test ale mam pocit že ciarka nezosilnela. Spodné su z prsdvcera a vrchný je z dnešného rana
Danes mam dostat ms

danka92
2. mar 2017

@papi30 Myslím že je toto úplne jasné. Gratulujem.

moncuridlo
2. mar 2017

@duslin keď tie testy sú asi tiež zradné, susede vyšli dva testy negatívne a pritom bola tehotná

papi30
2. mar 2017

@danka92 Dajako sa mi tomu nechce verit. Ked hej, tak je to asi len 3.tyzden. Uzivam lieky na stitnu zlazu, takze si podla endokrinologicky zvysim davku o pol tabletku a pockam este tyzden-dva a spravim dalsi test, kym to zacnem dalej riesit. Nechcem nic unahlit.

danka92
2. mar 2017

@papi30 Kedy si mala poslednu ms? Takato ciatka to nemôže klamat kedy bol duch tak chápem ze pochybujes ale to je krásna ciarka.

papi30
2. mar 2017

@danka92 posledna mi skoncila 28.1....ja mavam cyklus cca 33dnovy. Tym "duchom" by bol manzel 🙂 a ked mu poviem, urcite sa bude tesit, je to nase prve...len sa bojim, aby som nieco neunahlila...nechcem to v okoli s nikym komunikovat este, tak preto som sa tu radila, je to akotak anonymne. Teraz mam milion otazok v hlave 🙂

danka92
2. mar 2017

@papi30 Ja si myslim ze je vsetko ok. A ze tu sa od bab dočkas podpory sú tu fakt super baby

papi30
2. mar 2017

@danka92 dakujem 🙂 musela som to zo seba dostat, preto som sa prihlasila sem, manzela zatial tiez nechcem alarmovat. Nechcem vsak tu nahodou niekoho provokovat. Viem ake to moze byt neprijemne, ked sa clovek o nieco snazi a nedari sa mu, kým iným to ide na prvu supu. Mala by som podla teba robit nejake speci opatrenia? Myslim napr. uzivat kyselinu listovu...alebo co ja viem...citala som vselico a mam v tom dost chaos... 🙂

danka92
2. mar 2017

@papi30 Ja beriem kyselinu listovu druhy mesiac myslim že tu by si mohla začať brať ja si myslim že nam asi aj trochu dopomohla lebo sa prave teras zadarilo. A inak podla mna nič netreba uz iba nestresovat. Ja viem tazko to aj ja stresujemsom aj teras s muzomr som hovorila že sa bojím ale upokojil ma že všetko bude v poriadku.

papi30
2. mar 2017

@danka92 ano ano, treba mysliet pozitivne 🙂 drzim teda aj tebe palceky, aj sebe, nech je vsetko OK.

danka92
2. mar 2017

@papi30 Treba veriť ze bude ťažko zostat kludna ale ak stresovat je zbytočne to môže skôr uškodiť

duslin
2. mar 2017

@moncuridlo to vazne ? no neviem pockam este do buduceho tyzdna a urobim si dalsi ked nedostanem kramy

maryah
2. mar 2017

@papi30 jasnejšie to nemôže byť 😉 je to tam 🙂