Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@duslin no včera to bola katastrofa som ešte len vyšla z wc a do pár minút znova, dnes to bolo už trošku lepšie
@moncuridlo ja si myslim ze budes tehu. 🙂 budem cakat zajtra 😍
@duslin bodaj by si mala pravdu 🙂 aj teraz mi je dosť podivne no som zvedavá čo sa ráno ukáže
Tak teda som uz 2krat tehotna ale priznaky boli az od 8tt tehu a to len nevolnost a pachy rozne mi vadili ale teraz som v 28tt ale caste mocenie zacalo az 25tt...
@walkyra88 ja myslím že je to určite individuálne, tiež sa mi to nezdá že by to tak skoro bolo poznať preto sa pýtam...pravdou ale je, že sa naozaj cítim zvláštne a myslím že tie nevoľnosti, ružový výtok a pobolievanie spolu súvisia. Uvidíme čo ukáže test, aj na ten je asi skoro ale tak za to nič nedám a ďalší urobím neskôr 🙂
Ja som si urobila test 4dni pred menstruaciou a boli dve ciarky🙂
Ráno urobím a ak nič, tak počkám či príde MS 😉
Tak sa ukázala len jedna, potvora.. Ale myslím pozitívne 😅
@moncuridlo joj to mi je luto. skus pockat do menstruacie ci pride ci nie. v poslednom case ako tak pozorujem vsetky mame priznaky a len jednu ciarku. 😂 musime mysliet pozitivne alebo na to prestat nejak mysliet
@duslin ja som na to ani nejak nemyslela práveže až keď mi ráno cestou do práce ostalo zle, odvtedy sa to ťahá 😀
@moncuridlo skus este o par dni zopakovat test. lebo len tak by ti zle nemalo byt
@duslin však to, no ja som zvedavá čo toto bude
@moncuridlo aj ja mam dilemu. uz7 den mi meskaju. ale test negat
@duslin mozno sa ti posunula ovulka preto ti meska
@duslin keď tie testy sú asi tiež zradné, susede vyšli dva testy negatívne a pritom bola tehotná
@danka92 posledna mi skoncila 28.1....ja mavam cyklus cca 33dnovy. Tym "duchom" by bol manzel 🙂 a ked mu poviem, urcite sa bude tesit, je to nase prve...len sa bojim, aby som nieco neunahlila...nechcem to v okoli s nikym komunikovat este, tak preto som sa tu radila, je to akotak anonymne. Teraz mam milion otazok v hlave 🙂
@danka92 dakujem 🙂 musela som to zo seba dostat, preto som sa prihlasila sem, manzela zatial tiez nechcem alarmovat. Nechcem vsak tu nahodou niekoho provokovat. Viem ake to moze byt neprijemne, ked sa clovek o nieco snazi a nedari sa mu, kým iným to ide na prvu supu. Mala by som podla teba robit nejake speci opatrenia? Myslim napr. uzivat kyselinu listovu...alebo co ja viem...citala som vselico a mam v tom dost chaos... 🙂
@papi30 Ja beriem kyselinu listovu druhy mesiac myslim že tu by si mohla začať brať ja si myslim že nam asi aj trochu dopomohla lebo sa prave teras zadarilo. A inak podla mna nič netreba uz iba nestresovat. Ja viem tazko to aj ja stresujemsom aj teras s muzomr som hovorila že sa bojím ale upokojil ma že všetko bude v poriadku.
@moncuridlo to vazne ? no neviem pockam este do buduceho tyzdna a urobim si dalsi ked nedostanem kramy

@moncuridlo a necikas castejsie? lebo ja som chodila na wcko aj po hlte vody