icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

moncuridlo
2. mar 2017

@duslin áno s druhým synom to tak mala, bolo jej zle a cítila že to bude ono ale testy negatívne a nakoniec bola predsa len tehu, takže ona už testom neverí 😀

duslin
2. mar 2017

@moncuridlo no neviem uvidim. uz ma asi hodinu neskutocne bolia nohy mozno ze pride mrcha. toto je najhorsie ze nevies na com si.

moncuridlo
2. mar 2017

@duslin mne je dnes ale riadne zle, zatiaľ najviac 😖 tak teraz som z toho ozaj mimo..ráno mierne sklamanie z testu a teraz toto..a do mrchy ešte tak ďaleko ☹ ale neviem čo iné by to mohlo byť..

walkyra88
2. mar 2017

@moncuridlo Pms😉

15tibetan3
2. mar 2017

Ahojte, od novembra do januara (vratane) som uzivala hormony na vkladanie Utrogestan, pocas uzivania hormonov bol moj cyklus 26 dnovy. Poslednu menstruaciu som mala od 7.2. do 10.2., ....... 14.2. sme mali s priatelom nechraneny sex a 15.2. som mala vytok ako pri ovulacii ale s troskou krvi. Vcera som mala akoby pocit vlhka, a posledne dva dni mam stale pocit hladu presne tak ako pri prvom synovi, vtedy mi aj na tehotenskom teste ukazali dve ciarky dva dni pred ocakovanou menstruaciou. Je mozne zeby som bola opät tehu? Alebo o co ide? Ak by bol moj cyklus opät 26 dnovy, tak by som mala menstruaciu dostat 5.3., ale nemam odvahu si robit este test. DAKUJEM!
PS: Utrogestan mi predpisal zensky lekar skrz nepravidelny cyklus a neskodnej cyste na vajecniku.

duslin
2. mar 2017

@moncuridlo fuhaa. no moze byt pms. ale ked si este take nemala tak ja neviem. a ani nevies priblizne kedy mohlo prist k oplodneniu?

moncuridlo
2. mar 2017

@walkyra88 môj PMS vyzerá asi tak že ma bolí v podbrušku a to je všetko, nie tak že ma napne len keď sa snažím niečo povedať

moncuridlo
2. mar 2017

@duslin takýto PMS som ja v živote nemala.. Možností kedy sa to mohlo stať je viac..no nič baby uvidíme či krámy prídu alebo nie, hlavne myslieť pozitívne 🙂

walkyra88
2. mar 2017

@moncuridlo ale tehotenstvo to pochybujem ze je tiez😉

duslin
2. mar 2017

@moncuridlo tak tak len mysliet pozitivne a daj vediet ze co potomm

papi30
2. mar 2017

Baby, ja som z toho pomaly jelen 🙂 takze v ktorom som tyzdni sa rata podla prveho dna poslednych kramov? Takze ked som mala 23.1., som v 5tt?

papi30
2. mar 2017

Teda bez ohladu na to, ze moj cyklus nie je 28 ale okolo 33 dni?

snehuuulienka
2. mar 2017

@papi30 ano tt sa rata od 1.dna poslednej menstruacie....a tyzden ma 7 dni....pocita sa bez ohladu na dlzku cyklu....a zacala si uz 6 tt ,ked dobre ratam.,

aleskandra
3. mar 2017

baby, som vyše týždňa po IUI...predvčerom som v podbrušku pociťovala miernu bolesť ako počas menzesu a dokonca také "šteklenie"... fakt to bol zvláštny pocit....mali ste to niektorá?

moncuridlo
4. mar 2017

@duslin ahoj no ako si na tom? Očakávam dobré správy 🙂

darling16
4. mar 2017

@aleskandra môže to byť vraj uhniezďovanie, vraj to nejake zeny citili, ale casto je to len psychika. Daj potom vediet, co to bolo 🙂

papi30
4. mar 2017

Baby, je normalne v prvych tyzdnoch, ze pobolieva v podbrusku? Niekedy cely den nic ,potom zrazu hej...

nivea777
4. mar 2017

@papi30 áno je.roztahuje sa maternica

papi30
4. mar 2017

@nivea777 uz v 6tt? Bodaj by 😉

zuzana256
5. mar 2017

ahojte meska mi ms mam aky si biely vytok az tak do zlta ale malinko zlty taka kremova farba zacinaju ma boliet prsia aj ich mam naliate mam pockat este par dni apotm skusit test ci moze ist aj o nieco ine chodim casto na wc curat z mocom vsak problem nemam nic nepali nesvrbi ani nezapacha mohlo by ist o tehu ?cyklus mavam kazdy mesiac tak na 26,27 dc a vcera som bola 28dc a dnes to uz je 29dc co uz je dlhsi ako chodi,

misinka0611
5. mar 2017

@papi30 Úplne normalne.. ;)

chorucka
5. mar 2017

@zuzana256 Ja by som uz davno testovala 😉

nikusiak9
5. mar 2017

@zuzana256bto uz aj cez den by ti to test ukazal ci si

nivea777
5. mar 2017

@zuzana256 môže to byť tehu aj nemusí...Treba spraviť test

misinka0611
5. mar 2017

@zuzana256 Mozes skúsiť ale najlepšie ráno. Uz by ti mohla byt vidieť druha čiarka ale bude slabučká 🙂

zuzana256
5. mar 2017

no tak asi nebude ziadne baby aj ked neviem ako to teraz je ms prisla iba krv a ked vsiakne navlozke tak je uz hneda a j ked zaschne
neviem ako to mam ale vobec ani vajicka nepukaju

duslin
5. mar 2017

@moncuridlo Ahoj. tak zatial nic. ked sle uz mam taky velmi slabo hnedkasty vytok. podla mna zaciatok mrchy. 😞 a ty ?

duslin
5. mar 2017

@moncuridlo a udocitala som sa ze si zena vie urobit vysetrenie krcku maternice. ze daltore sa podla toho orientuju ze kedy maju plodne dni a kedy dostat mrchu. tak som to vyskusala aj ja a ze ked je tvrdy krcok ako spicka nosa a je hore zatvoreny tak sa blizi mrcha. ked je dole lahko nahmatalelny a tvrdy ze moze byt tehu. a ked je makky ako usny lalocik tak je ovulka. tak kym som dohoto prisla 😂 no a bol tvrdy a celkom dobre nahmatatelny. lenze dneska uz bol aj otvoreny takze ja neviem. ked nepirde mrcha do stredy tak letim do lekarne a dufam ze budu //

96dominika96
5. mar 2017

Je mozne otehotniet ked sme mali dva kola v den ovulacie s kondomom.. Ani raz to do mna nedal a este sme mali aj ten kondom ale po prvom raze dal manzel dole kondom neutrel sa potom som ho uspokojovala rukami a neskor som aj seba je mozne ze dake spermie sa dostali do posvy? Lebo potom sme mali este to druhe kolo...ktore navyse trvalo aj dost dlho vyse hodiny vkuse bez prestavky je mozne ze by sa dlhou sulozou mohol dako kondom poskodit? A tych par spermii co tam ostalo po neutreti sa by ma oplodnilo?? A este len apomeniem ze sa nam aj kondom zo dva krat trosicku zvliekol ale nie uplne ale manzel to napravil... Je tam nejaka sanca na otehotnenie?? Dakujem ak by ste mi vedeli poradir ci je nejaka sanca