icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

miroslava0123
11. mar 2017

ta to je pre mňa už teraz veľmi dlho a asi ani menštruaciu nedostanem

matkakes
11. mar 2017

@lasocka164 aha chapem. Tak drzim palce aby bolo vsetko ok. Istota je gulomet hlavne nech si zdrava.

ajulka17
11. mar 2017

Ahojky som tu nová 😊 chcem sa vás opýtať mám taký pocit že čakám miminko niečo vo mne hovori že Ano robila som si testik ten my ukázal jednu silnú/ a druhú takú slabšiu ale bola tam minuty mesiac som dostala MS ktorá mi trvalá dva dni mám aj príznaky stále mám migrénu nechutí mi jesť pri pohľade na niektoré jedlá sa mi zdvíha žalúdok mám slabšie pichanie v brušku naozaj neviem čo to môže znamenať
MS som dostala tento mesiac 7.3 ale trvali my len dva dni môže to byť podľa vás tehotenstvo bola by som veľmi šťastná keby som čakala minino❤

luta13
11. mar 2017

@ajulka17 ahoj, hod sem fotku testu a oznac ma, nech pozriem 😉

luta13
12. mar 2017

@sardinka336 Poviem Ti, co je na Tebe "najkrajsie"...Ze vzdy povies, co si myslis a nevies si dat servitku "pred hubu"...Si nevychovana, drza, osocujes a ponizujes ine zeny a nevies kedy prestat!...A ocividne Ta to vzrusuje!...Mas problemy so sebou, ci Tvoj partner Ta nevie uspokojit dostatocne?...A preto sa chodis ukludnovat na MK a to tym, ze utocis svojimi komentami?...Alebo mas silny problem otehotniet a zavidis inym zenam dusikov na teste, ktore dost casto silneju a su z nich tehulky?...Hmmm, pricin preco to robis moze byt neurekom!...Kludne pokracuj dalej, nikto Ti v tom nebrani a neobmedzuje Ta...Rob si reklamu, aka si inteligentna, prajna a dobrosrdecna!...Ja Ti poviem len jedno: "Je mi Ta luto, vazne"...Boh Ta zehnaj, nech prides na ine myslienky...Prajem Ti to zo ❤, aby si si nasla na testiku svoje vysnivane // a bola spokojna na dusi i na tele 😉

moni244
12. mar 2017

@luta13 furt lepsie povedat priamo, ako tu nahanat duchov, rozoberat testy, fotit v negative a uz 7DPO badat na sebe vsetky mozne aj nemozne priznaky a robit tehotenske testy

jejejejo
12. mar 2017

tak je pravda ze niektore to prehanaju s tymi testami🙄🙄

sardinka336
12. mar 2017

@luta13 poviem ti to teda mojou rétorikou ,,polib mi šos,,. Posledné čo ja osobne potrebujem, je ,,duch na teste,, ale nie o to ide. Holt zle si ma odhadla. Jasne som ti x krat napisala, ze zeny zavádzaš a ťaháš za nos nejakými neexistujucimi duchmi na prevazne negatívnych testoch a kedze zeny su radi klamané, tak su cele natešené ked im niekto dá nadej aj ked falošnu. takze radšej na rovinu napisat ako je test negativny a nie bez poznania cyklu dotyčnej, jej homornalneho profilu pritom 99% zien tu na koniku prvy test robi pred menštruáciou čo je tiez odveci vzhladom na vysledok. atd...drisnut ze ,,vidim tam dušika,, na pomaly rozobranom teste, nasvietenom pod UV. Kolko krat si dušika videla a kolko krát tam nebol? Tipos bingo...hod sem fotku a ty povieš či je tehotna alebo nie - bez poznania cyklu a biologie. ...nonsens toto. Gynekolog amater.

aleskandra
12. mar 2017

@sardinka336 velkaaaaa pravda!!!! Dávam vám jeden obrovský like 👍 👏

sardinka336
12. mar 2017

@aleskandra dakujem, cenim si to!

darling16
12. mar 2017

Baby, viete mi toto vysvetliť? To je akože čiarka, len dobre nevyznačená? Alebo pokazený test? Lebo vo mne to skôr evokuje poškodený test.

walkyra88
12. mar 2017

@darling16 to bude asi poskodeny treba si vzdy urobit minimalne dva tri testy😉

dagaz
12. mar 2017

@darling16 zly test. Mala som take a tehotna som nebola

nivea777
12. mar 2017

@darling16 chybný test

darling16
12. mar 2017

@walkyra88
@dagaz
@nivea777 Ďakujem baby, nuž škoda ☹

luta13
12. mar 2017

@darling16 urob este jeden, drzim palceky 😉

luta13
12. mar 2017

@moni244 Ak mas cas, zbehni si do fora "Duch na teste"...A prelistuj si takych 100 - 200 stranok a popozeraj fotky...Zeny tam davaju testy s duchmi, dusikmi a skoro neviditelnymi // a pytaju si odpovede, ci je na teste nieco vidiet...Preto sa ta tema nazyva "Duch na teste", lebo je to prave o tom - o hladani mini - pidi dusikov...Su zeny, ktore to povazuju za somarinu, ze testovat pred MS a popisovat vseliake priznaky atd...No tieto zeny je najlepsie, ked to tejto temy ani len nenakuknu, pretoze ich sa to vobec netyka...Takze ak toto "dusikovanie" aj Ty povazujes za grotesku, nelez tam a bude lepsie pre kazdu z nas...Nie som jedina, ktora toto v tejto teme riesi...Kazda si tam vzdy vyjadrime nazor, co na teste vidime a nikdy sa tam nedohadujeme, ze co ktora z nas napisala, neurazame sa, neponizujeme jedna druhu a neodcudzujeme sa, pretoze kazda zena je ina, ale vsetky maju spolocnu jednu vec a to, ze CHCU BYT TEHOTNE a mat zdrave dietatko!...Je na kazdej jednej zene, kedy zacne testovat a ake priznaky kedy pocituje...Ja som napr.uz 7 DPO citila v podbrusku akoby balonik a zvlastne pocity to boli, ale nepripisovala som tomu vyznam...Ked po dalsom tyzdni meskala MS, den na to som prvykrat testovala a mala som slabucke //...Vedela som, ze moje pocity predtym neboli len take, ktore si namyslam 😉...No su zienky, ktore zbytocne skoro testuju, no ja ich zas chapem, kedze dlho cakaju na babätka a nevedia sa dockat //...Ale nebudem ich kvoli tomu odsudzovat nikdy!!! Prajem Ti krasny den 😀

luta13
12. mar 2017

@sardinka336 Zbehni si aj Ty este raz do temy DUCH a precitaj si aspon 100-200 stran a zistis, ze nie som jedina, co pise o dusikoch atd...Testy si zienky rozoberaju sami, nikdy som ja ziadnej nekazala rozobrat test, skor ine zienky si tu radia a bavia sa o rozoberani testov, pretoze vrchne sklicko sa casto leskne a ciarku, ak je slabsia nie je dobre vidiet...No naco by som Tebe daco rozpravala, ked si stale trepes svoje...Bud tam kde si a vyser sa na nasu temu, je to nasa tema, Ty do nej ocividne nepatris, kedze je to pre teba "nonsens"...Prajem Ti krasny den 😉

bbbbbbbbb
12. mar 2017

Ahojte. 8. januára som mala pohlavný styk, avšak nemyslim si, že som mohla otehotnieť. Avšak následne mi začal menzes meškať 3 týždne . Menzes som mala dostať 24. januára a prvý test som si robila 7.februara a bol negatívny. Menzes však neprišiel a tak som si 12.februara robila dalsi, ktorý bol zase negatívny. Následne menzes 17 februára prišiel a pár dní po menzese som objavila na nohavičkách minimum krvi spolu s hnedým spinenim a preto ma to vyľakalo a tak som si urobila este tretí test, konkrétne 7 marca a bol zase negatívny. Špinenie po asi 4 dňoch prestalo, ale o týždeň sa objavilo zase s tým, že spinim druhý deň silno hnedým výtokom. Pobolieva ma aj brucho aj chrbtica, ale to môže byť že som prechladla, pretože som nedávno spala pod otvoreným oknom. Ale nie som si istá. Myslíte, že je tu ešte šanca na tehotenstvo alebo môže ísť o niečo vážne? Ďakujem za odpovede.

lucka8787
12. mar 2017

@bbbbbbbbb najlepšie urobíš ak pôjdeš k lekárovi. Ms ti mešká dlho, testy negatívne, my tu na konovi Ti nevieme povedať čo ti je...

bbbbbbbbb
12. mar 2017

@lucka8787 ale ms mi už Nemecka pretože nakjec vtedy prišla ..Preto sa pýtam aspoň na to tehotenstvo

lucka8787
12. mar 2017

@bbbbbbbbb tak ak bol test negatívny tak tehotná nie si. Vyckaj do ďalšej ms ci príde alebo nie...

bbbbbbbbb
12. mar 2017

@lucka8787 no ale čítala som aj o zenach, ktorým aj viaceré testy neukázali tehotenstvo ale nakoniec predsa len tehotné boli ...A Toma trocha straší nakoľko nie som zrovna v situácii kedy by sa mi tehotenstvo hodilo

lucka8787
12. mar 2017

@bbbbbbbbb nuž ale naozaj ti nič iné neostáva len počkať do ďalšej ms.

lenulikus
12. mar 2017

ahojte, chcem sa len opytat..lebo uz som zabudla aky je system 😀 meska mi MS..testy som mala pozitivne aj negativne.... Mozem rano nalacno rovno nabehnut na gyndu vsak? netreba sa objednavat alebo nieco take..ked chcem aby mi spravili odber krvi

luta13
12. mar 2017

@bbbbbbbbb jednoznacne zbehni k svojmu Dr....Drzim palceky 😉

luta13
12. mar 2017

@lenulikus ja by som jednoznacne nabehla na krv bez ohlasenia...Drzim Ti palceky, nech je vsetko tak, ako si prajes 😉

danka92
12. mar 2017

@lenulikus Podla roho akeho mas gynekologa neviem ako dlho ti ms meska ale mne ani len krv nevzal ked som t bola a ojednal ma az na 21.3 ale ja so zas mala vsetky testy pozitívne

nivea777
12. mar 2017

@lenulikus môj gyn má objednal až na 8tt,krv nebral a hneď potvrdil tehu sonom..Záleží od gyn

lenulikus
12. mar 2017

@nivea777
@danka92
@luta13
dakujem kočky, podla vypoctov by som mala byt 7tt (ak je to tehu)...tak budem trvat na tom,aby mi krv vzali a vysetrili