icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sardinka336
13. mar 2017

@luta13 presne ako si napísala....ženy CHCU BYŤ TEHOTNÉ....a preto su ochotné stratit aj zdravy rozum za kusok falošnej nádeje.
Kazdý gynekolog ti povie, ze nie je jedno kedy zena začne tehotenstvo testovat takze nemáš pravdu. Testovat sa má az po niekolko dnovom vynechaní predpokladanej menštruácie. Dovtedy je to len varenie z vody a nahánanie tých duchov. A za kazdým zarazeným prdom vidi tehotenstvo. Aj vajíčko potrebuje čas na zahniezdenie sa vo výstelke maternice, čo je zvyčajne okolo 5 dní. Ja mam vsak stale pocit, ze zeny si myslia, ze ako náhle sa do nich muz spraví, tak v ,,v tu ránu,, su tehotné. Ze to takto nejako funguje. No nie su. Ja suhlasím s tým, ze treba sa povzbudzovat a podporit, na tom nie je nič zlé, ale dnešným snažilkám uz totálne prepína, to je holý fakt. Alebo iná diskutujuca, ktorá ma tiez testy negatívne ale furt točí o tom či moze byt tehotná...to ze moze mat cystu, možno mala anovulačny cyklus, hormonalny problém to ju jaksi vobec nechce napadnut.

jejejejo
13. mar 2017

@sardinka336 👍👍👍👍

luta13
13. mar 2017

@lenulikus Drzim palceky, daj potom vediet, ako si dopadla 😉...Prajem Ti krasny den 😀

luta13
13. mar 2017

@sardinka336 Pekny koment si dala konecne - bez hadania sa...Az na to, ze ja som tiez zastanca testovania az po vynechani MS, skor som ja nikdy netestovala, nemala som dovod "tlacit na pilu"...No chcela som tym vsetkym len to povedat, ze je to kazdej zeny vec, kedy testuje, aj ked vsetci vieme, ze vajicko sa musi uhiezdit a na to treba cas, ako Ty pises...Najlepsie je zacat s testovanim 10 DPO (pre zienky nedockave), zienky dockave si pockaju na meskajucu MS...No islo mi o to, ze sa zbytocne do toho staras, co ine zeny robia, kedy testuju, ved kazda ma pravo testovat si kedy chce...Keby aj hned po styku, je to ich vec, len zbytocne ich verejne odsudzujes a nepeknym slovom zhadzujes - kasli na to, nech si robi kazda ako chce...Potichu sa na tom zasmej, ak Ti to urobi radost, no naco tolko kritiky z Teba ide?...Ja sa tu nemienim s Tebou teraz hadat tyzdne, nema to vyznam...Verim, ze si fajn baba, len to vsetko beries moc osobne a zobrala si to "zo zleho konca"...No maj sa zatial krasne a prajem Ti krasny den 😀

moni244
13. mar 2017

@luta13 a ty to vobec neberies osobne, vsak? Ked vidim, aku mas potrebu kazdej jednej pisat, povzbudzovat, ze su tehotne, aj ked maju totalne biele testy. A niekomu skor pomoze, ak mu clovek napise, ze sa ma ukludnit a dat si dokopy psychiku, ako toto nekonecne hladanie niecoho, co tam nie je

luta13
13. mar 2017

@moni244 ak su testy snehobiele, NIKDY nepisem, ze tam daco vidim! 😨...Nie kazda zena ma dobry zrak na blizko a ja nie som jedina, ktora dusikov vidi, je nas tam takych viac a vidime ich, aj ked ine zienky ich nevidia...Stane sa, ze z dusikov sa casom "vykluju" krasne //, ale stava sa aj, ze dusiky vobec netmavnu a dotycnej pride MS, alebo test je nekvalitny a aj ked ukaze dusika, ci slabu druhu /, tak nakoniec sa dostavi MS...Vsetky zienky s tym rataju!...Ked veris len na silne //, tak to zbytocne neries...Kazda zena vie, ze aj ked je na teste "dusik", ze to este nic nemusi znamenat...Zeny, ktore testuju su väcsinou znale svojho cyklu a vo väcsine pripadov pouzivaju aj ovulacne testy...Takze je zbytocne pre Teba a "sardinku" tu riesit nieco, co sa vas vobec netyka...Kludne dojdi do temy DUCH NA TESTE a tam si vyjadri vseobecny svoj postoj k dusikom atd...Potom uvidis, kolko zien sa do Teba "obuje"...Prajem Ti krasny, slnecny den 🌞😉

lenulikus
13. mar 2017

@luta13 dakujem za podporu,ale zrejme z toho nič nebude...
krv vysla pozitivne, podla MS by som mala byt v 7tt, ale na ultrazvuku doktorka nevidela nic..len prazdny vak.. Mam prist znova o tyzden na kontrolu a potom sa uvidi..

nivea777
13. mar 2017

@lenulikus ani mne v 7tt nebolo vidno nic

lenulikus
13. mar 2017

@nivea777 len doktorka velmi krutila očami.ze na 7t by to ani takto nemalo vyzerat..uvidime

peppermint
13. mar 2017

@lenulikus A nemala si posunutu ovulaciu? Mozno si tehotna kratsie ako podla poslednej menstruacie. Kedy si mala poslednu menstruaciu? Kedy ti vysiel prvy pozitivny test?

luta13
13. mar 2017

@lenulikus no ako pise @peppermint, mozno si mala posunutu ovulku a vajicko sa neskor uhniezdilo...No verim, ze za tyzden na kontrole uz bude daco vidiet...Drzim Ti palceky aj nadalej, kludne potom napis, ako si dopadla na druhej kontrole...Ak mas krv pozitivnu a bude stupat Hcg, tak myslim, ze si na dobrej ceste 😀

lenachmelikova
13. mar 2017

Holky, vrchni je v sobotu, spodni dnes 🙂 Co rikate? MS mi meska 5 dni.

walkyra88
13. mar 2017

@lenachmelikova aj slepec vidi ze su dve taketo sem davat stale preboha zeny ved co ste slepe???

alexandra1995
13. mar 2017

@walkyra88 Pani/slečna určite dobre vie, že je tehu ale asi sa chce pochváliť a počuť pár pekných slov a nie to, či je naozaj slepá. Takže ...
@lenachmelikova krásna druhá čiarka 🙂 gratulujem a nech Vám celé tehu prebieha bez problémikov 🙂

walkyra88
13. mar 2017

@alexandra1995 preboha ved to jej lekar potvrdi ale toto tu je stale dokola🙈😂😂😂

alexandra1995
13. mar 2017

@walkyra88 Áno potvrdí samozrejme ale každá žena prežíva ten pocit, keď zistí, že je tehotná inak. Mne osobne by tiež prišlo veľmi vhod a milé ak by mi niekto na to niečo pekné nepísal a povzbudil. Možno sa dotyčná dlho snažila a konečne to vyšlo. Keď už si niekto nájde čas na negatívny komentár určite sa nájde aj na niečo pekné 🙂 a samozrejme nikoho neodsudzujem len mi je ľúto, že ľudia začínajú strácať pocit empatie k druhým.

lenachmelikova
13. mar 2017

@walkyra88 Nejsem slepa ale nemam zkusenost a nazor druhych se vzdy hodi...od toho snad tato stranka funguje ;) @alexandra1995 Moc dekuj!!!! 🙂

lenachmelikova
13. mar 2017

@alexandra1995
Dekuji moc, urcite jsem se nechtela chlubit, ani me to takto nenapadlo!!! Dekuji za zastani a hezky nazor 🙂 Preji kazde snazilce, aby si nasla dve carky a mohla se tu s nami podelit o radost 🙂

aleskandra
13. mar 2017

Pridám aj ja svoj "príbeh" . Podstúpila som prvé IUI..Na 11 ty deň som si robila obyčajný test, vyšiel negatívne..Na 14 ty deň som si spravila už digitálny, vyšiel pozitívne . Moja radosť bola obrovská, menzes neprisiel, nič nenasvedčovalo, že by to tak nemalo byť. Dnes som bola na krvi a sone. Na sone nebolo nič vidno, dr.povedala,že je to ešte skoro,aj keď niektorým ženám je už niečo vidno...Poobede telefonát, krv negatívna,tehotná nie som...Ako je to možné? Veď menzes nemám, test pozitívny...Takže ja oddnes neverím ani tým // resp. + na teste

walkyra88
13. mar 2017

@aleskandra mne dva testy ukazali // aj meskal menzes no bola to cysta...ale uz som v 28tt teraz drzim palce

peppermint
13. mar 2017

@aleskandra To ma mrzi ☹ Je zvlastne, ze si mala digitalny test pozitivny a krv negativnu na HCG. Nie je mozne, ze vajicko sa oplodnilo, zacalo produkovat nejake HCG, ale nakoniec sa prestalo vyvijat? Nepytala si sa lekarky, ako je to mozne?

aleskandra
13. mar 2017

@walkyra88 ak by som tam mala nejakú cystu, na sone by mi to dr. povedala, len skonštatovala, že maternica aj vaječníky sú pekné. Aj sliznica maternice je pekná..

@peppermint túto úžasnú správu mi volala len sestrička, zajtra sa objednám na ďalšiu konzultáciu a popýtam sa na to..

walkyra88
13. mar 2017

@aleskandra mne to tak isto pozerali a nakoniec mi praskla s museli ma akutne operovat..tiez to zanedbali a mohla som prist o vajecniky😉Takže všetko je mozne..tiez ju nevideli a praskla...

luta13
14. mar 2017

@aleskandra Drzim TI silno palceky, nech si co najskor najdes na testiku vytuzene // a uzijes zdrave tehulkovanie az do porodu 😀

luta13
14. mar 2017

@alexandra1995 Trefne a presne komenty 👍👏❤

luta13
14. mar 2017

@lenachmelikova Krasne testiky s //...Gratulujem a po potvrdeni od Dr. Ti prajem nadherne a zdrave tehulkovanie 🤰😘

lenachmelikova
14. mar 2017

@luta13 Krasne, dekuji moc!!! 😙

luta13
14. mar 2017

@lenachmelikova nemas zaco 😘

miroslava0123
15. mar 2017

Ahojte baby dnes som si išla urobiť tehotenský test forYou comfort tehotenský test do prúdu moču ale moč s tamať vytiekol a na testovacej ploche ani čiarka

adria88
15. mar 2017

@miroslava0123 ahoj, odkiaľ vytiekol? použila si ho správne? moč mal tiecť na tú tyčinku, nemal odkiaľ vytiecť...