Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
luta13 ďakujem za odpoveď...skúsim testnúť za 2-3 dni a podám info. :D Len dúfam,že tam budu// moc by som sa potešila a priateľ tiež :D :D ešte som zabudla napísať, že v podbrušku pociťujem akoby mi tam daco bubklinkovalo. znie to čudne ale asi takto to viem opisať. Prsia mam citlivé už ale týždeň ale to mávam aj pred MS tak neviem, či to môžem pripísať príznaku. Neobjavuje sa mi nechutenstvo skôr mám pocit, že kedykoľvek idem okolo kuchyne stále niečo dzobnem..
@beautiful29 ja som otehotnela v posledny den ovulacie, takze mozne je vsetko. Ak po tom tuzite, drzim palce nech vam to pride...ale s chutkami a s ostatnymi priznakmi je este aj tak skoro, mozno to iba psychika 😉 trpezlivost babo prinasa
@papi30 Viem ešte je skoro aby som mala chúťky ale jeden nikdy nevie :D ale stále mám nádej, že sa to možno podarilo, čo by som bola úplne že šťastná :D :D čo má prísť príde...
U teba to bolo ako s prvými príznakmi? Uvidím či dostanem mrchu a ak nebude chodiť tak si spravím testík. Len to čakanie je hrôza
@beautiful29 priznaky ziadne...iba ma bolelo v podbrusku ale kramy nie a nie sa dostavit...po 7dnoch meskania som spravila test a bolo to tam, sice slabo ale bolo...tak som zopakovala po dalsich 3dnoch a uz to bolo evidentne.. som v 9tt ale doteraz nemam ziadne priznaky...len obcas rano ked som hladna tak ma napne..ale negrcam...inac absolutne nic, ziadne pachy, ziadne chute...
@papi30 Ďakujem za odpoveď a gratulujem k tehu. Prajem nech sa všetko dobre vyvíja a malinké nech rastie :D :D Mne zostáva 5 dni do MS tak snáď nepríde. Stále pociťujem citlivé prsia (skôr bradavky mám neskutočne citlivé) a bolesti mierne v podbrušku aj to špinenie stále mám tak snáď to budú tie príznaky :D:D a nie príznaky prichádzajúcej mršky :(
@beautiful29 drzim palce nech sa to podari!
Mamicky prosim Vas, nemeriam si bazalnu teplotu, ani nic take, bo sa v tom nevyznam a ani nemam na take cas. Ale chcem sa opytat, moj cyklus je 26 dnovi. Posledna menstruacia mi zacala 5.3. a kedze v sobotu 18.3. doobeda sa mi zacal tvorit tahavy priesvitny vytok, ktory som mala silny az taky ze to zo mna vytekalo aj v nedelu 19.3., tak sme to s manzelom vyuzili aj v sobotu aj v nedelu. V pondelok som mala len jednorazovo taky biely husty vytok. Potom sucho. Mohlo sa vtedy jednat o ovulaciu? Dnes ma sem tam pichne v podbrusku v strede, no trosicku viac napravo. Moze sa jednat o uhniezdovanie? Menstruaciu by som mala dostat az v piatok, takze na testovanie je este cas. Do januara som uzivala hormony na vkladanie kvoli neskodnej cyste a pocas poslednej menstruacie som pila alchemilkovy caj. DAKUJEM za info!!!
Ahojte, potrebujem poradit.
Dr.mi predpisal pred dvomi mesiacmi clostilbegytt po prvom mesiaci mi zdvihol davku z jednej na dve tabl. na den od 5-9 DC. Cyklus mam pravidelny 28dnovy no tento mesiac sa nedostavil nedostavil resp.mi meska 2den. Ovulku som mala okolo 16DC. a TT ukazal len jednu ciarku. Je mozne ze som si skoro robila tt? Dva roky mi MS nemeskala tak neviem co si mam o tom mysliet. Dakujem za vsetky odpovede.
Ahojte..tak brala som clomiphen..ovulka bola..snazili sme sa..dnes jeden den meska a mam ovu hlien..stretla sa s tym niektora??testovat budem rano...poobede uz asi nema zmysel
@katarinka1989 ja som brala tiež clostylbegit a nemeskala mi ms až na 3ti cyklus a to z dôvodu tehotenstva 😁😁 ovu testy si nerobila?Alebo na folikumetriu si nechodila?Že kedy presne si mala ovu..
@maleslniecko mne teshi testy ukazujú lepšie poobede 😁 a to viem že veľa babám tak kľudne skús..Aspoň 2hodinovy moc..😁
Ovu test som robila 14dc. Na folikumetriu som nechodila akurat na pravidelny usg 12dc. Test bol rano negativny a pani v lekarni mi povedala ze som si ho mozno skoro robila kedze ovu som mala cca tyzden a pol dozadu. Tak neviem. Ako mam bolesti v podbrusku aj prsia citlive hlava ma uz par dni pobolieva toci sa a spala by som skoro stale. Zjedla by som vsetko co vidim a potom mi je zle. A casto ma pali zaha.
@katarinka1989 no tak skús test neskôr o 2,4 dní a uvidíš 😁😁 držím palce
Tiez ma napadlo ze clostil mohol posunut den ms?
Ahojte baby. Chcela by som sa s vami poradiť. Mala som pohlavný styk prvýkrát. Najskôr sa do mňa pokúšal vnikať bez ochrany ale nešlo to a bála som sa tak si dal ochranu a až potom som cítila že.sa blana roztrhla a pokračovali sme. Myslíte že.som.mohla za tú chvíľku čo sme boli boli bez ochrany otehotnieť? Ďakujem za rady.
Ahojte chcela by som váš názor .. Cca pred dvoma mesiacmi som mala posledný sex od vtedy som mala menzes ale bol slabší , kradší a skoro vôbec bolesti som nemala ale nepripisovala som tomu nič .. no tento mesiac mi meškajú už 6 dní ( prišla som nato len včera že som ich vlastné nedostala pretože mám dosť hektické obdobie ) včera ma začalo bolieť v podbrušku ale viac v zadnej časti chrbta večere som mala až take bodave bolesti .. a dnes ráno som ich znova nedostala miesto toho mám biely výtok a žiadne bolesti už nemám .. ( žiadne tehotenské príznaky nepociťujem akurát tak nafúknuté brucho a prišerne má svrbia prsia .. som odcestovana preto som test nechala až na zajtra a chcela by som vedieť váš názor nato 😑 ďakujem
A chcela som sa ešte spýtať že či je normálne keď som to robila prvýkrát a trošku viac som krvácala. Že či je normálne trošku dlhšie krvácať.
Čaute baby, no chcem sa len spýtať pár vecí... Mala som pohl. Styk pred 2 týždňami a pred 5 dňami ms mi má prísť už za deň a nemala som nejaké príznaky čo mávam vždy... Len príznak čo nemavam že ma začali bolieť prsia čo je čudné a dnes som mala aj špinenie a tak som zvedavá či by som mohla byť tehu 😃
Ahojte tak zacala som mat hnedy vytok a bolesti v podbrusku. Tie boli sice aj predtym. Myslite ze sa dostavi mrcha? Ovulka bola cca dva tyzdne dozadu takze tt mi este neukazal nic. Moze byt zeto sa tvori ta hlienova zatka na ochranu mim pred infekciami?
@katarinka1989 skor menzes sa blizi
@zuzka0605 aj to ma napadlo. Co uz...

@beautiful29 Mozne je vsetko, hlavne ak si mala ovulku ako pises toho 13.3. a snazili ste sa 10.3. a 15.3., to su fajn datumy okolo ovulky, no vyjst to nemuselo, ale mohlo...Pockaj este take 2 dni a skus tehutest s citlivostou 10...Drzim palceky, nech si najdes aspon slabucke //, ktore budu silniet...Pripadne, ak budes testovat hod sem potom foto a oznac ma ak chces, nech pozriem 😉