Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Je normalne zeee vypijem min. 3l denne tekutin....,malo chodim ma wc...,stravujem sa zdravo,(ovocie zelenina sem tam chlieb,nekombinujem jedla atd) aa mam pocit ze priberam... strasne som nafuknuta 😢
@michaelats tak v tehotenstve je nafuknutie normalne.
Ahojte..žienky zaujímali by ma vaše skúsenosti s testovaním kedy najskor vám ukazal test pozitívny výsledok po styku a je možné že ak som už tehotná ukáže mi to test este pred najbližšou MS? a otehotnel tu už niekto ihned po skončení ms?
@sstalynda Dakujem za odpoved. Mne sa to stale nejak nezda 😁 take neuveritelne to je. Skusim dalsi. Tento mi ukazal ciarku cca az po 2 minutach a v pribalovom letaku je, ze do minuty by mi mal. Menzes mi meska len 2 dni. Uvidime rano. Tento test som si robila az okolo 12. Ale dakujem aj tak za odpoved, bolo by to prve babo, tak neviem 🙂
Ahojte baby, zas sa mi opakuje to čo minulý mesiac. Počas ovulacie najprv som mala taký slabo ruzovkasty výtok a teraz je to úplne hnedý. Mám bolesti v podbrusku. Je to neprijemne, pretože by sme sa mali snažiť o bábätko a ja som zničená. Bojím sa pretože to isto nieje nič dobré. 😑
Ahojte, som tu prvý krát... Chcem sa vás, skúsenejších opýtať, či ste sa stretli s niečím podobným. Cyklus mavam tak 32dňovy (1den hore-dole..inak je pravidelny) posledný menzes bol 5marca,teraz mal byť 6.april....aaa nič...ani naliate prsia,maaaličko bolest v podbrusku, obcasne pichnutie v pravom vaječníku. _prechladnutie vylučujem, lebo na to som veľmi opatrná. Už 9ty deň mešká. Keď meškal 7dmi deň,ráno som si robila test s citl. 10. Negat. Isla som ku scojej gyn. Predpisala mi tabletky( duphaston) , ktore maju bud vyvolat menzes ak nie som tehu..a ak ano, nech sa udrží plod. Povedala ze ak menzes nepride, ze mam urobit test znova, neskôr. A prave to mi pride veeelmi zvlastne. Vsak ked som robila test na 7dmi den od meškania... a test je negat. tehotna by som nemala byť. Či je tam ta šanca? A..este som si vsimla ze dosť casto cikam. Dakujem za rady. Viem, že nie ste veštice...len sa pýtam na názory. Či sa niekto stretol s podobným..
@hhrdza Niektore ženy maju dlho negativny test, preto nezistia tehu (dokonca občas aj klasicky krvácajú) akože ja osobne som sa s tým nestretla, ale čo čítam baby na koníku, tak sa to stáva. Nehovorila ti doktorka ani nič o sliznici maternice?? Malé konštatovanie... Krv ti brala??
@hhrdza mne ukazal test tehotenstvo 2 tyzdne po vynechanej ms. Testuj sa nadalej. A hlavne klud a pokoj. Psychika je svina.
@natalusik005 vobec nič také. Nebrala. Povedala že ak mi nepride do 20tich dní (tabletiek je 20), že mam prist az potom. No a testovať ešte. Ale hned sa ma pytala na možnosť tehotenstva..no je pravda, že mame už vyše 3rokov len prerusovany. Zatiaľ sa nič nestalo...a on hovorí, že bol "opatrny" ...čiže som dost skeptická. Uvidíme...a dakujem
@natalusik005 a testla si sa 1x az po dvoch týždňoch? 🙂 či aj skôr a test bol najprv negat. ? Ja premýšľam, že dnes kupim ďalší a skúsim. Snaziiiim sa byť v klude. Viem, že to velmi vplyva na tieto veci...len..mne sa to naozaj este nikdy nestalo. Ale relativne to znasam ok. Len som netrpezliva 😄
Baby, vo štvrtok som bola na krvi - je pozitívna, ale hcg bolo len 78, nie je to malo?? Na sone nebolo ešte nič vidno, ani gestacny vak, sliznica pekne vysoko. V stredu idem na kontrolné sono,pretože sa mi pravdepodobne spravila cysta na vaječníku, ako mi praskol folik..mali ste to niektorá??dúfam,ze vsetko dobre dopadne
@hhrdza neviem odkiaľ si a aké máš možnosti ale na stránke lekár.sk sú hodnotenia lekárov...A vyberaj... Ja som mala lekárku tiež naprd,ale že však kým predpisuje atk tak co budem...ale keď som otehotnela tak neplánovane,nejak som nemala čas riešiť zmenu...A musela som vieš kedy? Keď ma chcela v 7 mesiaci poslať na hospitalizáciu,že plod je malý a treba napichat cukor či čo...ja v strese,v nemocnici som si vydupala ešte raz sono a čuduj sa svete! Dieťa bolo úplne tabuľkové! Ta moja lekárka nevedela ani pohlavie určit,pričom v nemocnici mi povedali hned-zeby sa otočilo za 15min??? No každopádne som zmenila a neľutujem

@luta13
@sstalynda no ved práve, som 23dní po čistení..a sex sme mali len 1x s kondómom minuly tyzden