Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@sstalynda
@orbistika22
DAKUJEM baby ja som kludna my by sme druhe prinali ale nechavame to na osud ja som to chcela hlavne vediet preto ze prve som mala rizikove od 5 tt az do porodu tak aby som si vedela dat pozor
Ja som si dnes robila test a bol negatívny (citlivosť 10). Zajtra mám dostať MS, to by mi už malo ukázať keby som bola TEHU však ?
@alexandra1995 nemusi, mne tiez den pred ms vysiel negativny. Dalsi som si robila po 3dnoch meskania a tam uz boli krasne dve ciarky.
@alexandra1995 mne ykazal prvu velmi slavucku ciarku az 6 dni meskania. Falsi den silnejsia
@karmela staci si pozriet jej profil... Teprv ma ovulku, ziadne tehu ;)
@sandra151 tak si vyber co chces.. ci chces byt mama hoc aj bez svadby.. alebo chces klasicke poradie, najprv svadba, potom dieta... nikto ti nezaruci, ze sa vam podari hned na prvy krat, dnes ma kazdy druhy par problem s otehotnenim... fakt si urci co je pre teba dolezitejsie, alebo teda pre vas ako par a potom a rozhodni...
@sandra151 svadbu planujeme aj sme ju mali uz nie raz mat ..no vzdy niečo tehulkovanie potom babatko potom zase financie atd atd...no nikdy ma nenapadlo rieist to čo rieisis prave ty...moja kamratka rodila somnou bolo to uzasne spolu sme vsetko prezivali tesili sa s babatiek...aj vsetko..no zial sa narodilo s tazkymi chorbami ktore nakoniec nezvladol...rok si prezila peklo doktory nemocnice a cakalina ten den o ktorom kazdy vedel...jej maly by mal dnes tri roky tak ako moj.na socialnych sietach kde ma inak sleduje kde davam moje stastie pokroky maleho vsetko to o co ona a jej maly prisiel..ani my to nemusi hvoorit a viem ze zije velmi tazko.a dala by cokolvek zato aby ho mohla mat pri sebe .a vtedy si clovek uvedomi ze rieiseni takychto banalit su uplne nepodsttane.....svadbu dodnes nemame .ale sme stastny mmame syna teraz planujeme druhe..ked sa aj o pat rokov zoberieme bude to je jedno..svadba je pekna na jeden den a v podsttate ti nic neovyplyni ...pokial maju dvaja spolui budu ci je to na papieri alebo nie a tiez je to uplne jedno kedy tas svadba bude ..uz sama zvaz svoje hodnoty no teda vas oboch
@sandra151 kolko mas rokov? 😲😅
@sandra151 trosku zdraveho rozumu aaaa pozriet sa na to aj z inej strany. Tak ked nechces byt na svojej svadbe tehotna taaak si dame pozor ci ???? 😀 aaa ked chces najskor svadbu tak sa ako prve vydaj aaa potom planuj dieta!!!!!!!!
Ale planovat aspon moze .. nikde nieje napisane ze moze to vyjst hned na prvy krat tak ako som si to myslela ja ... Ja osobne tiez som zasnubena uz 2 rok s priatelom sme spolu pomaly 5 rokov babo planujeme od novembra ale kedze sa nam nedari tak ani svadbu neplanujem ... kym nebudem mat iste ze mozeme mat tak svadba nehrozi
@yanka9 ja som v 14tt. Dieta sme planovali.... nedarilo sa,tak sme tomu nechali volny priebeh a prislo to 🙂 ako blesk z jasneho neba.... vydata este niesom..... planujeme sa vziat ked sa drobec narodi.... (urcite nie teraz....zhon,stres ) neprospelo by to ani mne aa ani dietatu.... taaakze??? S toho vyplyva "ponaucenie" bud to pride alebo nie .... kazdy ma osudom dane 🙂 netlacit na pilu.... ono to pride prave vtedy ak to ma prist,ked to clovek najmenej caka 🙂
@evittam A aaky je to potom zivot bez deti , podla mna praveze deti davaju zivotu zmysel .. a clovek uz chce zit potom len kvôli nim a pre ne .. a tak bez deti v zivote len hadky jeden druhému vycita ze kvôli tebe ich nemame a kto vie ci by potom nebola uz aj ta nevera a bolo by po manzelstve... Snazim sa rozmyslaj aj tak a a aj CO AK ?
@yanka9 nezabudaj .... ze osud neovplyvniiiiiis ☺☺
@michaelats aano a zato rozmyslala som vzdy ze prve babatko a az tak svadba aby som vedela ze deti vôbec mozeme mat ,,, lebo co svadba ? ta moze byt hocikedy ,,,
@yanka9 Neviem kolko mas rokov ale rozmyslas strasne negativne. Ano deti su radostou zivota. Ale moze sa stat aj to,ze ich nemozes mat-zijeme v 21.storoci su aj ine moznosti. A rozmyslat uz teraz,ze s clovekom,ktoreho milujem, chcem s nim stravit zivot a mat deti sa rozidem, budem hadat, budem mu neverna-to je o com vztah? Prides mi moc mlada a nezrela nielen, ze na deti ale vobec na nejaky plnohodnotny vztah.
@sandra151 pokial to beries takto tu odpoved nenajdes a mozno otom nevies ale v tom opise tvojejj situacie si si sama odpovedala a zaroven protirecila..uz len tym ze sa nepozeras na druhych ak by tak bolo nesponula by si krestansku rodinu tvojho priatela ..ze sa oni vypytuju..viera neviera..ty si hadam svojpravny clovek..nas nemusel nikto tlacit do svadby ani inych veci a aj tak sme boli na vsetko samy aj co sa tyka dietka priatelova rodina pomoc nula bodov iba naroky si robili nic ine no a nasi su. Par rokov v zahranici kvoli praci a fin .probelm a zijeme.zvladla som vsetko a tiez som isla mat diettatko mlada a zacinali sme na uplnej nule..svadba je najme o vas dvoch..aj na svadbu pptrebujete mat ten den d kedze je raz v zivote..a ani daka viera ani nic to nema co ovplyvnovat a co kebyze aj mate svadbu ked aj dietatko podrastie vsak to je esste krajsie prezit najkrajsi den zeny spolu aj s malym malou..

@iwulqa je to ciste podla mna nie si tehotna urcite