Som tehotná, aj keď som mala normálne menštruáciu?
Ahojte viem divna tema je ich tu viac a kazda mi poviete ze sprav si test, len ja by som chcela vediet ci sa vám stalo ze ste bola tehotna aj napriek menstruacii... Pohlavny styk bol 28.6(mala som plodne dni) a 12.7 som dostala menstruciu o 6 dni skorej ako som mala dostat bola slabsia ale trvala 5 dni od v tedy ma stale boli v podbrusku ako pred MS potom teraz v auguste som dostala presne na den MS ale tiež bola slabsia a stale ma boli v podbrusku.Prsia mam normalne teocha citlive a velmi zilnate.Ja pockam do dalsej MS a az potom to budem ked tak riesit len mna zaujíma ci uz aj vam sa take nieco stalo. Dakujem a poprosí normlanu komunikáciu
@777januska777 už ked som videla tvoj nick presne som vedela čo napíšeš,
pozri pokial verite doslova na plodne dni a tvz. ako nazvala sople kludne ale potom na tých vyukach nech sa toho viac učia a nemusela by sa dospelá žena takéto veci pytat
ale je mi absolutne jasné že chybu nepriznáš, nepriznate že by ste mali niečo zmenit
@sara07 akože ak veríme na plodné dni? Tak ja neviem, ale to je základ biológie, ktorú ty podporuješ. Každá žena by mala poznať ako funguje jej telo a základ je poznať svoje plodné a neplodne dni a nie len kvôli otehotneniu, ale aj kvôli celkovému fungovaniu, keďže v každej fáze cyklu sú rozdielne hormóny, ktoré na nás pôsobia. Kresťania-katolíci iba dodržujú tieto prirodzene zákony a riadia sa nimi. Tak ja nemám pocit, že by sa tu iné ženy pýtali veľké múdrosti. Je tu každý deň nejaký ocikany test, potom nejaké zdravotné otázky, ktoré sú úplne hlúpe a podobne. Väčšina otázok je tu zvláštnych a nemám pocit, že to sú všetko len kresťania. A keď sme už pritom, kto sa niekedy neopýtal nejakú blbosť?
Test si objednaj kuriérom. Dr Max má doručenie gratist tuším od 9€.
Hod si tam aj nejaký panadol, alebo niečo čo sa zíde doma a je to.
Nemusíš ho kupovať s mužom v obchode.
Áno môžeš mať menzes aj keď si tehotná ale akože toto vyrieši len test nie naše názory.....
@777januska777 nedočitala som to celé lebo nie raz sme sa o tomto bavili aj som ti to vysvetlovala
ty z tej bilogie máš povytahované čo sa ti hodí , tak aby nebrali antikoncepciu , to je základ a gro
takže neprekrucaj, nevytahuj z kontextu
ano plodne a neplodne dni žena má ale za určitych podmienok, ale vy ich ignorujete a beriete to celoplošne a a no každy den je tu otazka že sa pytaju a nevedia či ano či nie či čo , dôkaz máš aj dnes si to len prebehni
ps: ja som ten váš systém pl/nepl čitala ale nebudem to rozoberat pretože o tomto sme sa už nie raz bavili a z tvojej strany na vine je žena a bla blala td
normálnej komunikácie že by si niečo uznala z toho čo je lekarsky dokazané a jasné nie je šanca to som vzdala
a chápem tvoj postoj , nedajbože aby to riešila antikoncepciou
ps: to čo je za vztah na čom položeny že sa žena hanbí a nechce si kupit pre manželom tehotensky test
@sara07 z mojej strany na vine je žena 🤦 neviem kde sme sa o tom bavili, ale dobre, takú chuťovku som vážne nikdy nevypustila. Akože a čo je lekársky dokázané? Prepáč ja som sa kedysi dosť zaoberala biologiou a aj som ju študovala na strednej (maturita z biológie) takže myslím, že o tomto mám nejaké vedomosti a až neskôr som začala vyznávať kresťanstvo, ktoré nie je v rozpore s biologiou. Ale ťažko sa o tom s tebou baviť, lebo ty neberieš vôbec žiadne argumenty od človeka čo je veriaci aj keď hovorí normálne a logické veci, pre teba je veriaci človek asi totálny blbec alebo čo. Koľko žien sa hanbí pred vlastným mužom aj jesť a tu sme, vieš ako ľudia si rôzni.
Toto naozaj nie je normalne taketo temy.
Kupit test v lekarni, ocikat, pockat na vysledok - trvanie: cca do hodiny
Vysledok: jasný, si / nie si tehotna
Polemizovanie na mk, ci nejaka cudzia zena mala ms a bola tehotna, alebo jej suseda, ale kamoska
trvanie: max par dni, viac to nikoho nebude bavit
vysledok: ziadny, stale nevies, na com si
Otazka znie: chces vediet na com si, alebo chces bezducho zabijat cas na nete pod ruskom temy mozneho tehotenstva?
@mlska8888 no je to mozne ,ale podla mna skor mozes mat nejaky zapal alebo nieco ved si urob ten test,nespekuluj
@ktochytavzite
@taga nemôže si kupit test lebo nechce aby o tom vedel manžel a nemá si ho ako kupit, a cez net neviem prečo si nekupi atd
@777januska777 keby som mala čas tak to vyhladam ale tie isté nicky sa tu nahrnu hned ako je takéto niečo doslova , to už ked vidím niektoré je mi jasné čo sa bude pisat
a je mi jasné že si nepamätáš ani nič
a stále budeš tvrdit že pravidlo plodnych a neplodných dni platí na kompelt všetky ženy?
a čo ked niekto otehotnie v absolutne najneplodnejší den ? to sme sa bavili že žena je vina lebo nepozna svoje telo a podobne blaoboly
@sara07 nevravím, že sa to dá komplet a v každej možnej veci aplikovať, napríklad počas kojenia to neplatí alebo ak má žena nepravidelný cyklus, nepravidelný cyklus je napríklad vec, ktorú je dôležité riešiť, lebo ak je ten cyklus nepravidelný (nie 2 dni hore dole) ale týždeň dva a viac, tak tam bude nejaký problém. A ak žena otehotnie v najneplodnejsi deň, tak tomu nejako neverím, kedže aj veľa žien nepozná svoj cyklus a nevedia si ho poriadne zistiť (používajú tie internetové kalkulačky) a potom si myslia, že otehotneli počas neplodných dní, lebo je pravda, že sú ojedinelé prípady, keď má žena ovulaciu dva krát alebo tak, ale to sú tak ojedine prípady ako keď ojedinele praskne komdom.
@sara07 ved ale online cez pilulka.sk alebo dm moze si objednat
Moja známa mala MS do 6teho mesiaca, a sesternica do 4teho 🤷♀️
@lauritka00 no ono to už bolo pred par rokmi sesternica na to prišla pri preventívnej prehliadke u gyn a známa tak ze potom už jej MS neprišla vyskočilo jej už bruško (bola pribratejsia) takže to na nej hneď vidno nebolo a aj pohyby už začala cítiť... No bol to riadny sok pre obe hlavne pre tu moju známu mala v tedy 15 😏

@mlska8888 potom