icon

Som tehotná tri mesiace po pôrode?

31. okt 2021

Ahojte rodila som tri mesiace dozadu.Teraz sa nam s muzom stala nehoda a vzala som tabletku po.Meska mi MS tri dni a testy ukazujú toto.Pri prvom tehu boli oveľa silnejsie.Myslite ze som naozaj tehotna?Ci falosna pozitivita?

Som tehotná tri mesiace po pôrode?
mattkapd
31. okt 2021

Isto je to ťažké.. Ale zvládneš to mam sestru presne o rok staršiu o odomna a druhu o 2 roky mladšiu.. Mame medzi sebou skvelé vzťahy.. Mamina bola rada ze si to všetko odbila naraz.. Pomáhali sme si aj s učením neskôr aj sme sa spolu pobili aj zahrali.. Teraz si neskutočne rozumieme..

janickacrazy
31. okt 2021

Nemáš mamu, svokru, sestru, kamošku, nikoho kto by aspoň občas pomohol, keby bolo treba? Si myslím, že v tvojej situácii by bolo dobre mať niekoho na pomoc.

ailiba
31. okt 2021

Podľa mňa si tiež tehotná. Ten tehu test je dosť silný a tabletka po nezvyšuje hcg.

ailiba
31. okt 2021

Medzi mnou a sestrou je 11mesiacov. Prvé 2 roky, vraj boli na mašlu, ale potom sa to už nedalo porovnať. Zahrali sme sa spolu, pomáhali si... Doteraz mame výborný vzťah... Skoro ako dvojičky.
Určite to bude náročné (mňa osobne by asi šľak trafil), ale neskôr to určite ocenis. Veľmi držím palce🙏👍💞.

zuzuliennka1
31. okt 2021

@zooeynka mne napr. menzes nabehol doslova den po 600nedeli 🙄🤷🏼‍♀️😁

mariaveronikag
31. okt 2021

Neboj sa, ani jedno bábätko nebude o Teba ukrátené. A nestratíš ani samú seba. Zo začiatku si budeš musieť zvykať...ale potom ich budeš mať skoro ako dvojičky. Držím silno palce !

katulastraka
31. okt 2021

Tak odvtedy si mohla znovu otehotniet. Aj ked sa nehoda podla vas nestala. Tabletka urcite zabrala podla mna

1982zuzka
31. okt 2021

ja mam deti po 6 rokoch a mam rovnake pocity, stale mam pocit, ze jedno ma menej pozornosti, doma neporiadok, pes preslapuje pri dverách, manzel v praci, ja do práce ale my baby to vzdy nejako dame, hlavne nech ste zdraví a poviem vam pravdu, ja som sa bala mat deti tesne po sebe a teraz to ľutujem, mohla som mat uz dvoch skoro pubertakov a mala by som kopec casu na seba

tehotna40
31. okt 2021

@zuzuliennka1 mne už posledný týždeň šestonedelia, odvtedy pravidelne. Aj dr sa čudovala

zuzuliennka1
31. okt 2021

@tehotna40 aj u mna, odvtedy pravidelne, v podstate sa mi cyklus po porode upravil na uplne pravidelny, a teda hned po 600nedeli 😁🤷🏼‍♀️ konecne chodi “ako hodinky”

autor
Autor odpoveď zmazal
barus26
31. okt 2021

dá sa to zvládnuť určite. Kamoska porodila 1.6.2020 dievčatko a 4.5.2021 DVOJIČKY😀

25jesss25
31. okt 2021

Ja mám chlapcov s ročným rozdielom- už majú 5 a 4r.Prvý rok života toho mladšieho si ani nepamätám, musel to byt zahul 🙈 napriek tomu sme chceli ešte tretie dieťatko, a po 6m bum znovu tehotná. Takze mám teraz doma 5r,4r,15m a 3m 😂 jasne že sa to “dá” zvládnuť.. lebo musíš.. ja sa teraz spolieham len na to, že nám ešte dalších 9m prebehne extra rýchlo a najmladší bude mat už rok. Vtedy už je to ani nie že fajn, ale že úplne úžasne.. moji chlapci sú doslova ako dvojčatá, všade a vždy spolu, všetko musia robiť spolu. Síce sa dosť veľa aj hádajú, ale jeden bez druhého nevydržia ani pól dňa.. aj škôlku sme im vybavili aby boli v jednej triede. Sedia spolu pri stole a raz vyrušovali tak ich učiteľka presadila a večer nám doma starší spustil hystericky plač že jemu sa to tak nepáči že nemá pri sebe brata 😂 takze Ja ta len uistujem že prvý rok zvládneš určite- lebo musíš a potom si to budeš užívať, ver mi 😊 nič lepšie sa ti naozaj nemohlo stať. gratulujem

mattkapd
31. okt 2021

@25jesss25 waaaw klobúk dole.. Toť ja by som toto možno tiež dala ale par týždňov a vyzerala by som ako sediva psychicky narušená bezdomovkyna 😅😅

nika3136
31. okt 2021

Verim, ze to bude pre teba tazke. 9 mesiacov je dlha doba, drobec troska podrastie. Zaciatky nejako zvladnes a potom uz budu skutocne ako dvojicky.... su tu maminy, ktore maju aj trojcata 🙂 sice musis vediet asi zhlboka dychat 😃 a vediet si cas zorganizovat, ale bude to super, neboj sa! Drzim palce a obdivujem ta, fakt (ale aj ti zavidim, prakticky 2 muchy jednou ranou)

mandarinka555
31. okt 2021

Mne sa naridili obe deti v jednom roku 😉Dali sme to ostatné, dáš aj ty, neboj...bude dobre 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
marfikchov
1. nov 2021

@ankare tieto reči o vyhraní sa a parťákoch "milujem". Ôsmy rok čakám na ten okamih a nič. Trvá to Max 15 min a potom hádky a bitky. A to sú rovnakého pohlavia. Neviem si predstaviť chlapec a dievča

sofinka1301
1. nov 2021

@marfikchov mame 3 ročného chlapca a pomaly ročnú slečnu 😁 keď sa syn hra mala dobehne a chce zrovna hračku co ma syn,ked ju nedostane začne kričať a ťahať ho za rukáv,ked nepomôže tak prestane ťahať ale začne ho mlátiť rukou... No je to málokedy keďže vždy zasiahneme skôr a malej dáme inú hračku a syn má tú svoju

leuska1991
1. nov 2021

@marfikchov ja mam dievca a chlapca,rok maju medzi sebou. Ked boli mensi,bolo to celkom fajn. Teraz uz s nimi puberta mava,tiez sa casto biju,hadaju. Ale este je to v ramci normy🤣

ibrunova
1. nov 2021

A tabletku po si si dávala kedy?

ankare
1. nov 2021

@marfikchov toto je presne to, co pani potrebuje počuť 🤦‍♀️

zuzuliennka1
1. nov 2021

@marfikchov tak si predstav chlapec dievca chlapec dievca - my sme styria surodenci a ako deti sme sa pekne vedeli medzi sebou zahrat. Jasne, ziadna ruzova naivna predstava, ze to tak bolo stale, vedeli sme sa aj povadit, ako vsetci surodenci, ale aj sa zahrat a stacili sme si ako deti sami, na hry, co si pamatam, nemali sme vonku z panelaku v ramci susedov nejakych kamosov, naco. Jednu susedu si pamatam, byvali o poschodie nad nami a mali jednu dceru, tak s nou sme sa vonku hrali…
takze je to mozne, a surodenci sa vedia pekne spolu zahrat a ze sme “partaci” je najlepsie teraz, ked sme starsi, dospeli.

petrapod
1. nov 2021

Moja mamina to tak mala so mnou . Tri mesiace po narodení mojej sestry otehotnela so mnou. Zvládla to ,zvládnes to aj ty. Mám najlepšiu maminu aj sestru na svete. Chvalabohu že nepomyslela na to ze by ma nechcela🙂 Určite to bude ťažké ,ale keď si predstavia kolko ľudí by za toto čo dalo. Držím palce. ZVLADNES TO. Ved si mama🙂

leuska1991
1. nov 2021

Aj ja som to mala takto isto,neboj to das. A teraz maju deti 9 a 10rokov. Boli ako dvojicky. Dalo sa ,ked sa chce tak sa da. 🥰

janickacrazy
1. nov 2021

@marfikchov no dvaja chalani je iné ako dievča a chlapec, chalani radi súperia, pobijú sa, mám doma troch, tak viem posúdiť

luccija
1. nov 2021

Mne sa páči, keď tu dávajú ženy testy kde hľadajú duchov a tu sú krásne čiarky a ty neveríš🙂ale chápem je to šok.Toto bábätko chcelo ísť veľmi k Vám.U nás v dedine jedna pani otehotnela do 2m po pôrode chváli si, že zase bude mat zimné bábo použije všetky vecicky fusaky...môže byť, že Vám ušlo niekedy predtým a nie vtedy, keď si si myslela, že sa to stalo a preto tabletka po nezaucinkovala.
Budeš to mať ťažké, ale odbijes si to jednou ranou potom by si špekulovala či je čas na druhé, škôlka chcem sa vrátiť do práce....

ema5512
1. nov 2021

Mame 15 mesacny rozdiel a ani som nemala cas premyslat ake to bude, proste sa narodil druhy a vsetko islo, prisposobili sme im rezim, cize naraz spinkali pobedny spanok a vecer tiez isli spolu spat. S manzelom sme na nich sami, svokrovcom nemame a od mojich rodicov byvame daleko a aj tak su este precujuci. Ja si hovorim, ze kym boli mensi bolo to lahsie, uz maju svoju hlavu a povahy, ale oni sa naozaj spolu zahraju, samozrejme aj pohadaju (patri to k tomu). Vyhoda je, ze mensi rozdiel medzi detmi tak maju +- rovnake potreby (hranie, spanie, ihrisko….) si neviem predstavit vacsi rozdiel co nas teraz caka, kedze cakame tretie. Len asi moc nepremyslaj co ako bude, proste bude.

kiki68
1. nov 2021

Ale to zvladnes, tak budes mag odrodene a hotovo. Neboj nase mamky tak rodili a ani toho konika nemali. A este ani pampersky. Muz kupi novu pracky, susicku, hojdacie kresielka a zmaknes to jak superman 😉 a ze sa zavodnis, ja tiez zavodnena s 20kg. to je tehu, ale to druhe tehu moze byt o dost lepsie v tomto smere. Kamosky v druhom dali na seba 4kg. Mozno si uz telo sa povedat, ze neni cas robit zo seba primadonu sediacu na pohotovosti, ale musi fungovat

michaela06061234
1. nov 2021

Hlavu hore. Ja mám 7 ročného syna a 10 mesačnú dcéru a som v 3.mesiaci s dvojičkamim muž v Nemecku 20 dní a 10 dní je doma, nemám rodinu a ešte aj do práce chodím ako kaderníčka... zvládneš to hlavu hore. Buď silná a teš sa na bábätko. Je to dar, nie samozrejmosť. Iné by dali za tie čiarky na tehu teste všetko čo majú. Takže zo srdca gratulujem a užívaj si každý deň. Nikdy neoľutuješ , že sú tak po sebe , ver mi 🙂