Spermie v močovej rúre
Zdravím. Potrebujem skúsenosti iných žien. S partnerom sme mali 2x pohlavný styk s kondómom. Prvý krát okolo pol noci s kondómom a ejakuláciou mimo mňa, druhý krát okolo 4 ráno análny styk s kondómom a ejakulaciou mimo mňa. Potom ráno okolo 7 sa šiel partner vymočiť a osprchovať. Následne sme mali orálny sex, a na chvíľu asi 2 minúty "na ostro" vaginálny sex... Je možné že ešte mal spermie v penise z predchádzajúcej ejakulácie? Zostali spermie v močovej trubici aj po vymočení? Mám pocit že mám posunutú ovuláciu práve na tieto dni a sem-tam priateľovi doprajem toto potešenie bez kondómu no teraz sa trochu obávam. Ďakujem za vaše názory a skúsenosti a poprosím len slušne, ja viem že 100% istota je nesexovať .. 🙂

@januus tak my pouzivame Pharmatex asi rok a pol cca nech neklamem, a vyhovuje aj mne aj partnerovi. Je pravda ze potom to vytecie, ale bud to vycikas, pripadne na druhy den odporucam intimku, ale vzdy lepsie ako HAK. Teda pre mna urcite. Kazdemu ine vyhovuje. Len potom pozor pri tom Pharmatexe, ziadna sprcha a pouzitie mydla dve hodiny pred stykom, to plati aj pre partnera a ty ani dve hodiny po styku. 🙂