icon

Špinenie a negatívny test

chachi
27. júl 2013

Ahojte dievčatá🙂 prosim o akúkoľvek radu,pomoc s mojím problémom. Poslednú MS som mala 14-18.apríla, odvtedy spinenie,cca po 3tyzdnoch.cykly mám dlhé niekkedy aj 41dní. Tt negatívne,až na 1(slabá čiara) 1-2 týždne dozadu.Styk bol 25.4 a 11.6 (19.6 bolesti) .stále som nafúknutá,prsia mám väčšie,žily na bruchu ako nikdy,... Krcok som si prvýkrát kontrolovala asi 2týždne dozadu,stále je tvrdý a dosiahnuteľné..Žijem v zahraničí,preto som u dr.ešte nebola..stresy sú,ale kto ich dnes nemá?!...neviem čim to je,ale už som z toho na nervy,neviem čo si myslieť :/ babo by som si veľmi priala, no bojím sa, či to ešte bude možné :/ ďakujem za akúkoľvek radu🙂

bodka13
27. júl 2013

@chachi vidím to len na návštevu u lekára ....môže to byť aj cysta 😒

chachi
autor
27. júl 2013

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď... Tiež som už myslela,či to nebude niečo "také" :/, len ma "utesovalo" , že pri cystách,al. Ochoreniach vraj vychádzajú tt pozitívne :/ ...všetko googlim, až mi už pomaly Z tých kadejakých diagnóz zasibava🙂,som tu sama, nemá mi kto poradiť..budem musieť nabrať odvahu a objednať sa k dr, máte pravdu, inak asi nezistim čo mi je:/

sudabe
27. júl 2013

@chachi chod k lekarovi a budes vediet aspon nebudes v strese.

janinah
27. júl 2013

x-krát na MK zaznelo,že žijem v zahraničí a preto neidem k lekárovi...to akože prečo? je lepšie sa trápiť lebo neviem čo mi je?