Špinenie namiesto menštruácie. Som tehotná?
Dobry vecer, mam 20 rokov a je to prvykrat, co sa u mna vyskytlo nieco take. Stale mavam viacmenej pravidelnu menstruaciu, antikoncepciu nepouzivam. S priatelom si davame pozor, nechraneny sex mavame jedine 2-3 dni tesne po menstruacii. Tak to bolo aj pri poslednej menstruacii, no aj v tomto pripade si priatel dal pozor. Ked som teraz cakala menzes, namiesto toho asi tak v 26. den som dostala hnedy vytok, ktory trval asi tak 5-6 dni. Aj pocas tohto hnedeho vytoku sme mali sex, takisto nechraneny, no opatrny. Teraz uz 2.den mam klasicky biely vytok,ktory mam stale, cakala som ze pride menstruacia po tom hnedom vytoku, no nic. Chcem sa opytat, co to znamena a ake to moze mat dosledky, planujem ist k doktorovi, no chcela som sa najprv poradit takto. Zistila som, ze toto je jeden z prejavov mozneho tehotenstva, no toho sa prave obavam. Dakujem za vasu skoru odpoved.
@lavinis šak prave preto tam chcem ist...ale naozaj ten strach.keby som tam a povie mi ze som v tom tak asi odpadnem.ale dufam ze su to len nejake problemy ktore vyliecim liekami. Dakujem za odpovede. 🙂
@hviezda122 aj keby v tom bolo bábätko, nezúfaj...... ja som ako študentka pred 17 rokmi takto 11. apríla ostala v šoku a dnes si myslím, že nič lepšie sa mi nemohlo stať 😉
@zamilion tak babätko to asi nebude dnes dalsi test po mesiaci a pol som si spravila a negativny..a keby som tehu tak neviem co by som robila chystaam sa do zahranicia. Ale myslim ze tehotenstvo to nemoze byt :-/
Ahojte mam podobny problem,po menstruaci som dostala na stvrty den špinenie,beriem antikoncepicu nikdy sa mi to nestalo,nemam žiadne bolesti ani nič,nemala ste niektora podobný problem?neviem čo mam robit, k doktorke som objednana az v septembri na beznu prehliadku ..dakujem
Ja mavam nepravidelne MS. Kazdy mesiac iny cyklus. Teraz som 40.den od poslednej MS. Prsia mam citlive a velke a mam aj hnedy vytok nie silny slabucky. Dnes som si spravila test a videla som ducha ale je mozne ze mi aj sibe nakolko sa snazime.najviac ma desi ten vytok. Lebo vsetci pisu ze to je ked sa uhniezduje vajko. Lenze mi sme mali styk cca. Pred 12dnami. No tak urobim si asi dalsi. DAKUJEM aspon som sa vykecala ☺
Vsak to ja viem ☺preto neviem ci je to normalne take slabe spinenie. Asi odpoved mi da jedine druhy test. Porazi ma z toho cakania. Ach jo.
Evittam dakujem. No uvidim sama som zvedava nakolko sa uz dlhsie s mojim drahym snazime a nie a nie trafit den D. Je sice pravda ze som mozno 2x pouzila ovulacne testy aj to asi zle 😀.
Ewittam no 10dni nevydrzim moja trpezlivost je na hranici maleho dietata 😊 ale skusim este 2dni pockat urobit si viacere testy a potom az riesit ci zbehnut na gyndu. Mozno dovtedy mi aj Mrska sa dostavi 😡 snad nie. Dakujem ti za rady si zlataaa. 😚
Evittam dakujem. No pockam. Snad to bude aj nieco ine ako meskajuca MS😠 dakujem za radu.
Dakujem zienky. No ja mam prave 42. Den od poslednej MS. Ale ja mavam dlhe a nepravidelne MS. Nesla by som tam len ma znepokojuje hnede spinenie. Hm. A som asi pesimista velky len ja si myslim ze kazdy test okrem digi ti takto ukaze ci sa mylim? ☺ dakujem. Cenim si vase rady. 😚
@aslan123 No mne pri prvom tehu ukazal krasne silne 2 ciarky,ale to som uz bola v 8.tt. No a pri druhom ako som uz pisala-druha ciarka asi ako tvoja a preto som si kupila digi-najistejsie a najpresnejsie. Podla mna je zbytocne kupovat a robit si napr.10-15 testov a sledovat ci je alebo nie je ciarka silnejsia😀.
No zbehnem kupit. Myslis ze musi byt ranny moc? Alebo mozem testnut aj poobede.? Dakujem.
No bola som u gyndosa. Ze nic nevidi. Akurat ze mam prist na hormonalny profil 😯. Koniec hlasenia. Dakujem kocky. Pomohli ste mi dost. Pekny den zelam.
@aslan123 podľa mna krásny duchovia, to nie su kanáliky. Nepovedal ti dr že maš aspoň zvýšenú sliznicu maternice? To by znamenalo že sa tam niečo deje, na sone este nemusí byt nič vidieť 😉 a skús nanovo test, každým dnom bude silnejší. Moje testy boli rovnaké ako tvoje a to som mala 4dni pred ms. A keď som testovala z obedňajšieho moču, boli silnejšie čiarky ako z ranného. Daj vedieť ako sa to vyvíja. Držím palce 😉
Nie nepovedal nic. Jedine ze hormonalny profil treba urobit. Ze mi velmi hapruju ze to by som nemala mat vyse 40.dni a viac MS. Vcera opat depresia. Ze to neni mimi ale hormonalne dodrbkana MS. Ale nadej umiera posledna. Tak skusim este jeden test neskorsie. 😕 bocian nas obchadza ☺dakujem Vam kocky a pekny den Vam prajem.
A este ze buduci tyzden ak chcem mi mozu popri hormonal. Profile zobrat aj HCG tak asi pockam uz nech nemusim minat na tehotaky. Tie nervy vcera co som mala no zly den proste.
@aslan123 micka ...ja som mala riadne do***nu menstruaciu a ver mi ..ty si tehu .... 🙂 to nemoze byt tým....
Jedine ak by si mala urcity druh cysty tak sa tvorí HCG ...ale to nie az takto silne palicky ...
To špinenie .... nechapem preco ti dr nedal duphaston ci utrogestan na zvysenie progesteronu ....aby si nedostala menzes . ..
Teraz len lež v posteli a nic nerob .... 🙂 oddychuj .... a netrap sa ...mnoho ziem malo špinenie na zaciatku tehu ...
A to ze nic nevidel na sone je normalne ... isla si skoro ... typujem to na 10 dni od oplodnenia
Ste zlate. Ale on ze nic tam neni a bla blaaa. No vsak jasne skusim este test cez vikend. Dakujem Vam pekne. Len ked ani gyndos nic nevidi. Hmm. Akurat mi povedal ze ak by som zacala velmi krvacat alebo mala silne bolesti tak mam ist na pohotovost. Vsak dam si ten hormonalny profil urobit buduc. Tyzden. Ivica88 zial v praci som 😈. A duphaston mi nasadil niekedy dec.januar a mne z neho bola velmi zle. Tak asi preto ho teraz nedal sice opomenul ze uz nic slabsie neni.
@aslan123 no mne z dufiku bolo riadne na prd a z ultrogestanu vobec....,mala som ho do 13 tt ....,utros je prirodny ..resp zhodny s tym co produkuje tvoje telo ....a dufik je umely ...
To ze nic nevidel je preto ze si bola skoro ... mne 4+1 bolo vidno minii bodku a to som bola 15 dní po oplodneni

@hviezda122 strach je niekedy horší ako tá realita, čo nás čaká, ja som mala problémy, takže som sa vždy bála ku gynekológovi, ale v konečnom dôsledku ak sa s hocijakým problémom príde hneď na začiatku, tak je šanca na rýchle uzdravenie je vyššia. A niekedy máme hororové scenáre a nie je to nič vážne. Takže predýchaj to, lekári ti pomôžu a je skôr pravdepodobné, že sa o nič vážne nejedná 🙂