Sú skoré príznaky tehotenstva reálne?
Ahojte,potrebujem nejakú radu.Takže pohlavný styk som mala pred 11 dňami a odvtedy pociťujem nevoľnosť,nechuť k jedlu nespavosť atď…viem že príznaky nemôžu byť tak skoro,takže som to pripísala k stresu a psychike.No doteraz sa mi to deje a na 5/6 deň od pohl.styku som pocítila časté močenie.Myslíte že toto všetko môže spôsobiť len psychika?Ďakujem za odpovede.
Časté močenie môže byť spôsobené aj stúpajúcim tehotenským hormónom a nikde neviem nájsť kedy sa to môže prejaviť najskôr tak som čakala že mi niekto odpovie.
@luciakuliskova ja som v januari otehotnela .... Po ovulácii na 11ty deň som mala prvý pozitivny test.... Potom som si každý druhy deň ešte spravila tri testy pekne silneli čiarky.... Hoc to tehotenstvo skončilo MA vo štvrtom mesiaci ja som cítila zmenu v mojom tele.... Držím palce
Namiesto siahodlheho rozpisovania a dumania nad tym, co to moze byt, ci to moze byt, staci ocikat jeden papierik.
No tak buď je to psychika alebo tehotenstvo, nič medzi 🤷🏾♀️🤷🏾♀️ Ja som napríklad mala skoré príznaky, u teba to tak môže aj nemusí byť. Sprav si test a uvidíš
Tehotenské príznaky sa prejavujú až keď je v tele dosť hormónu, to znamená, že už vtedy tehotenstvo zachytí papierik. Keď nezachytil nič tak si to všetko namýšlaš.
@januska12323 Ďakujem za odpoveď.
@januska12323 u mňa to tak napríklad nebolo, ja som mala extrémne točenia hlavy a závrate niekolko dní a test mi ukázal pozitivitu až v deň meškania ms
@luciakuliskova toto moze byt kludne aj PMS, u kazdeho sa to prejavuje inak, ale toto robi aj zvyseny progesteron po ovulacii, nie len tehotensky hormon. Preto si vela zien namysla,ze su v tom, pricom ide len o PMS. Samozrejme, to nemusi byt vas pripad, to len aby ste vedeli.
@sajmi tak samozrejme každé telo je iné, niekto zas celé tehotenstvo ani nevie o príznakoch.
@januska12323 tak tak (:
Ja som mala také príznaky pri druhom tehu a mam aj teraz, akurát čakám kým urobím tehu test... Ale ja cítim ze nastala zmena v mojom tele, a tiež si hocorim ze sa ženy môžu smiať ze to nieje možné atď ale aj v prípade syna aj teraz cítim veľké zmeny a neskutočnú únavu, pritom ja som veľmi aktívny sportovec.. Ešte pred nedávnom som bola behať polmaraton a par dni na to som nevedela odbehnut par km.. Ú mňa sa to takto prejavuje.. Nezvyknem nikdy spávať cez deň ani pri dvoch deťoch.. Ale akonahle otehotniemm nejdem sa do späť... Taketo príznaky mam už pár dní po oplodneni

@luciakuliskova prepáč nedá mi to, nebývam taká ustipacna, ale pohyby ešte necítis? 😆 Vajíčko sa uhniezduje pár dní, prvé príznaky tehu bývajú keď mešká ms, čiže reálne tak 2-3 týždne po oplodnení. A časté močenie máš preto, že dieťa tlačí na mechúr. Čo tvoje, ak by si tehotná bola, asi ešte nemôže. Takže nie, toto niesu príznaky tehotenstva.