Sú testy pozitívne? Čo si myslíte?
Ahojte, mám na vás otázku ... robila som si testy a prvé mi vyšli relatívne pozitívne samozrejme druhá čiarka na prvých dvoch testoch nebola hneď až taká silná a následne som si robila iné a tie mi nevyšli vôbec pozitívne... mám 4 dni pred začiatkom menštruácie mohla som počkať ale nedalo mi to... prosím čo si o tom myslíte ? Je možné že by mi prvé dva testy ukázali zlý výsledok ? Ďakujem 🙂

@liligreg ano ja som to tak písala. Ak si robíš ten istý test tej istej značky viac dní po sebe ciarka musí silniet. Hcg stúpa....ak nesilnie. Logicky nestupa hcg. Jej Nie ze nestupa... ale klesá... na poslednom teste ledva vidno čiarku....s tým, že je jedno či je to pred ms alebo ms.... hcg sa zdvojnásobuje každý druhy/tretí deň...aj pred ms... aj po ms... skôr intenzita závisí od ovulacie... nie od termínu ms
Včera mi prišla ms ... 😔
Nechcem aby to vyznelo zle, ale baby nemali by ste dávať falošné nádeje iným dievčatám v prípade že testy slabnú :( nie raz sme už videli na rôznych iných fórach, že čiarky išli zo silného do slabšieho a prišla ms. Bohužiaľ teraz pred par dňami na to bol príklad :(

Všetky 4 sú pozitívne gratulujem