Sú toto tehotenské príznaky?
Ahojte,včera som tu písala,no neupresnila som to..mám 41,doteraz som tehotná nebola vlastne som sa o to ani nesnažila..31.10 som mala prerušovaný styk ale naozaj nemám pocit,žeby si dával pozor,skôr naopak aj keď nejakú časť ejakulatu šlo mimo čo som videla..Ms som dostala 7.11,to som bola práve v nemocnici so zlomenou nohou ktorú mi operovali.uz pred operáciou a vlastne doteraz si picham Fraxiparin,neviem či to môže ovplyvniť niečo..no cítim sa už dosť dlho zvláštne naozaj úplne inak.bolestive prsia,močiť chodím aj 15 krát za deň a to nie je žiaden zápal mechúra ani nič to mám v poriadku.Natahuje ma na zvracanie nonstop,smrdí mi mäso a aj iné potraviny,som nervózna a až príliš unavená slabá..myslíte že by som mohla byť tehotná? Robiť si test? Alebo počkať na Ms ktorú mám mať 5.12?..viem že to môže vyzerať na môj vek hlúpo,ale nemám skúsenosti..vďaka za radu
@asenatha nechraneny styk 31.10., potom menstruacia, ktoru si dostala normalne, preco si myslis, ze si tehotna? Tie priznaky, ktore mas su hormonalne vykyvy, ronako aj dozvuky urazu, liekov... Kazdy test by ti mesiac po styku ukazal...tak si ho sprav, ked to potrebujes na ukludnenie mysle.
@asenatha podráždene ste si to prečítala vy … vôbec to nebolo tak písané …
Proste kazde telo je ine … akoze aku odpoved ste očakávali ? Že áno ste tehotná , nie ,nie ste tehotná ?
Veď treba si spraviť test … tu vám nikto nepovie či ste tehotná alebo nie … je zbytočne dávať nádeje že možno ste tehotná ked v tom bude možno úplne iný problém 😐 treba si spraviť test iná cesta nie je 🙆🏼♀️
Časté močenie býva väčšinou až na končí tehu. Keď maternica tlačí na mechúr.... Neviem podľa čoho to sudis no naraz všetky príznaky? Tehotenstvo má určitú postupnosť.
@deniska2107 časté močenie býva aj na začiatku tehu..a prečo tie otázky? No preto že som mala nechránený styk a vtedy pri pohlavnom styku zvykne žena aj otehotnieť..ja som chcela radu a nie takéto premudrele pseudo rady..
@asenatha nič si toho nerob, môžeš ale nemusíš byť tehotná.Tieto príznaky som mala aj ja ,keď som otehotnela,a test mi neukázal,aaninultrazvuk.A bola som už cca mesiac tehotná.Ja som to vedela,preto lebo mi stvamli bradavky.Ale najlepšie bude keď pôjdeš k lekárovi,anech ti vezmú krv...
@asenatha nemienila som ťa uraziť. Choď k lekárovi povie ti či si lebo nie.
@deniska2107 v pohode nič sa nestalo

Sprav si test teraz a kludne aj potom … o čo prídeš ? Max o 2€…
My nie sme testy ani jasnovidci … môže to byt hoc čo … kludne aj zmena hormónov a nemusi to byt ani kvôli tehotenstvu … 🙂