Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?
mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente
Ahoj autorka, test je podľa mňa pozitívny. Prežila som si niečo podobné 2x. 🤣🤣🤣 Druhý krát som otehotnela, keď mala najstaršia dcéra 3 mesiace. A tretí krát, keď mala druhá dcéra polroka. Mám v podstate 3 deti za 3 roky. Teraz majú 10, 9 a 8 rokov. Zvládneš to, lebo musíš. 😉
No... Keby das tie fotky v diskusii ako sa snazite a ci tam aj niekto iny vidi ciarku, tak by si bola zhejtovana, ze pepino robi falosne a nemas tomu verit...
Ja len od veci, mne sa snívalo o kovid teste, že som si robila a potom som si ho naozaj spravila a bol pozitívny ako v sne 😂😂😂😂 niečo na tom bude
Potom napis, ze ako vysiel druhy test
🙄🙄😮💨😮💨 V prvom rade pýtaš sa tu ako by si ty bola slabozraká... Za druhé je to pepino jeden test pozitívny druhý nie, je tú tém na kvantum že pepino robí falošných duchov a boli omnoho tmavšie ako tento tvoj čo musím až škúliť aby som čosi zahliadla.
A za tretie hádam vieš kedy máš mať MS tak až keď ti bude meškať tak potom si sprav test ale kvalitný nie tieto najlacnejšie sra_ky...
Je tam presne taká slabá čiarka, ako v diskusiách snažiliek, kde všetci oíšu, že pepino robí falošné duchy. Aj ja to píšem. Podľa mňa si urob iný test. Toto naozaj nič neznamená.
najlepšie keď budete mat deti krátko po sebe, ja som otehotnela podobne - úplne nečakane, medzi mojimi deťmi je 13 mesiacov 😂 teraz majú 5 a 4 a sú úžasné, perfektne si rozumejú, kamošky sú - akože bolo to ťažké prvé 2 roky, teraz už lepšie. držím prsty, ale to zvládneš a uvidis, že to bude fajn ❤️❤️❤️
Ale sme zvedave na dalsi test 👍😁
Cakam na dalsi test aj ja 🙂
@kikush182329 hej a teraz tu gratuluju. Aj ja som uz dostala viac gratulacii a tehotenstvo to nebolo.
@calathea97 hej, ved pozri, co mne vyslo 🙈. Ale ked som cakala prve dve deti (maju 11 a 9 rokov), tak boli ine tie testy a boli spolahpive. Ale ako ich zmenili, tak katastrofa.
Daj potom vediet co ten druhy test :D
Som zvedavá na výsledkom druhého testu daj vedieť , nech to dopadne akokoľvek zvládneš to neboj
Oni naozaj zvyknu byt falosne pozitivne (vidim aj ja tu ciarku druhu a zvycajne nevidim nic, nie som dobra lovkyna), ja by som si spravila iny test a drzim paste 😅🤞🏻
Ako dalsi test? 😁
@evcagabi naprd
No ja ti neviem ale cosi veru vidim 😬
Uff 😅 no uvidis co zajtra ten menzes a podla toho to uz bude jasne.. aspon medzi detmi nebude velky vekovy rozdiel 😄👼
bud v klude, tento negativ uplne
@zobaka Negatívny určite nie je.
@zuzanockamt tento co teraz autorka pridala je negativny, je plny mk takýchto negativnych testov a ziadnych tehotenstiev, na tych prvych nieco je, ale tu nie
A toto je čo za značku testu? No, ja tam niečo určite vidím, ale radšej ešte otestuj aj zajtra alebo počkaj zajtra na ms a keď nebude chodiť tak potom je to asi jasné
hcg sa tvorí iba keď embryo zahniezdi do maternice a po prechádzajúcom tehotenstve to už byt nemôže. podľa mám sú obidva pozitívne, ale presnejsie to budeš vedieť s pribúdajúcimi dňami, zajtra pozajtra uvidis.

Ja som mala tiez takto sen s prostrednou dcerou. Mala som spinenie a myslela som si, ze asi zo stresu mi nedosla normalna ms. Ja som vobec neuvazovala nad tehotenstvom kym sa mi to nesnivalo. Rano som vyhrabala test asi 2roky po zaruke 😁 a hned kolajnice. Inak mne Pepino vzdy ukazal presne co mal, ale baby sa na neho stazuju.
Drzim palce nech to dopadne akokolvek 😉