icon

Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?

10. feb 2025

mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente

vveron1ka
10. feb 2025

No vyzera to pozitivne. Urcite to zvladnes, ved rodila by si o 9 mesiacov..to uz bude vase dietatko vacsie tak to bude lepsie ako teraz( a mozno horsie 🫣😅). Ale isto to zvladnes.

zobaka
10. feb 2025

autorka .- urob si rano z ranneho mocu a ked budes v tom zdrb muza 😂

evcagabi
10. feb 2025

Ja nikdy nic nevidim na tych akoze + testoch.. ale tu veru vidim 😁 ak budes rano opakovat, daj vediet 😅 ked mas 6m bola si augustovka ci julovka?

palicka
10. feb 2025

Tak na toto milé pokračovanie sa teším. Blahoželám! Bude dobre!

sofia1979
10. feb 2025

No vyzerá pozitívne, držím palce 5o dáš

lady511
10. feb 2025

Krásne ciarocky,ja keby mám polročne dieťatko a ešte neplánujem sama mužovi tu gumu na vtáka aj prilepím

domka222
10. feb 2025

Nuž a po tomto druhom už gumu hneď na začiatku 🤭

alison11
10. feb 2025

No keďže nie je z ranného moču tak pozitívny určite je,ináč by neukázal zreteľne vidieť.Ak ms nepríde zajtra sprav po zajtra z ranného a keď bude silnejšie vidieť tak to bude jasné.A to že sa urobil do gumy,to ešte nie je 100tná ochrana totiž muži ak sú veľmi vzrušený môže im ujsť semienko lásky alebo ako sa to volá.najistejšie je guma od začiatku alebo iná ochrana.

kessica87
10. feb 2025

Pepino je test na hovno. Úprimne never mu. Ale ak si praješ byt tehotná tak držím palce aby to bolo naozaj pozitívne. ❤️

autor
10. feb 2025

dievcata swgra mi skocila pre dr.max a vidte viďte 🙂🙂🙂🙂

petamich
10. feb 2025

Podla mna dnes uz kasli na to, spravila by som si digitalny test o dva dni a uvidis 🙂

lilope
10. feb 2025

Zbytočne si minula testy, ktoré večer nemusia nič ukázať, ale ráno už áno. Inak nerozumiem, prečo keď viete, že pepino ukazujú kadečo, si ich stále kupujete. A výhovorky, že iný test vtedy nemali, no ja neviem, vždy mali iný test ako Pepino, keď som bola nakupovať testy. Netreba brať ten najlacnejší, nevedieť na čom som a potom aj tak kúpiť dva ďalšie a drahšie, lebo Pepino je na ho.

kessica87
10. feb 2025

Tieto sú negatívne ale mala si počkať do rána aspoň. Alebo jeden ušanovať 😏

kessica87
10. feb 2025

@lilope najlepšia výhovorka bola,že tento mám doma a najbližšia drogéria je 50km 😂😂😂

lilope
10. feb 2025

@kessica87 áno a v čase keď ho kupovala jej niekto držal nôž pod krkom nech berie ten najlacnejší shit 😆

autor
10. feb 2025

@lilope ja som nic take nenapisala a spravila som si tu namahu a oddrnkala som sa do lekarne.

autor
10. feb 2025

@kessica87 nechala som si jeden jasne, tie pepina su shit

reela
10. feb 2025

Po tych dvoch poslednych testoch som uz uplny jelen z toho

autor
10. feb 2025

@reela ja im slepo doverujem 😀

kristinka92
10. feb 2025

pockaj do rana 😅 aj keď chápem že asi ani nezaspis…

lalala94
10. feb 2025

Sprav si digitálny Clearblue, ktorý ukazuje týždne. Mne pri oboch tehotenstvách ukázal pozitivitu už 6 dní pred menštruáciou. Ak si jeden deň pred, výsledok ti ukáže na 100%. 🙂

autor
10. feb 2025

@lalala94 mámneste jeden dr max ak bude negativny tak budem spoko

lilope
10. feb 2025

Veď to ani nebolo myslené na teba.

autor
10. feb 2025

urcite ma zhejtujete ale nevedela som zaspat tak som si spravila ten posledny poondiaty pepino. moze byt takto pozitivny a byt falosny? 3 test? a dr max negativne ale vtedy som mala dost zriedenu moč, bola skoro priesvitna. muz ma uz podozrieva ze co som nervozna

paradajkova
10. feb 2025

@autorka, ten zo zriedeneho vecerneho mocu mohol byt negativny aj ked si tehotna.

Ja som si robila 2dni pred MS rano a boli slabe ciarky. V den kedy mala prist MS, som si vecer robila drmax test a nebolo ani stopa po 2 ciarke a dalsi den rano uz pomerne jasne 2 ciarky.

Rano otestuj uvidis, uz chod spat 😁

vela02
10. feb 2025

Super autorka, minulú noc sa mi snívalo o pozitívnom tehotenskom teste 😂😂😂🙏🏽… čo by som za to dala 🤞🏽😁… som zvedavá, aký budeš mať ďalší test 🙂

autumm
11. feb 2025

Si tehotná 😀

lady511
11. feb 2025

Ja nechápem ja by som ten peoino ani zadarmo nekupila keď aj okolo neho takéto dohady,vždy len dr max a livsane a clearblue,keď som testovala nakúpila som si z ty to značiek po dva a bola som si istá

kessica87
11. feb 2025

@lady511 ja len pre pobavenie bez urážky zadarmo sa nekupuje 😂😂😂 keď je to zadarmo

oblecenie99
11. feb 2025

Mne sa z tých testov zdá, že tehotná si...
Ináč, neviem, prečo taká až agresia kvôli tomu Pepinu na autorku, nie každý chodí vopred na fóra prečítať si recenzie na koni na jednotlivé testy... Ja som bola tehotná už dvakrát, ale tu, namatkovo v diskusiách som až zistila (a to už v čase, keď som porodila prvé), že existujú "duchovia" či čo na tých testoch. Odkiaľ by som preto mala vedieť, že Pepino dáva falošné výsledky, že sú okolo toho dohady? Ja už ani neviem, aké som si kúpila, schmatla tie dve značky v DM čo mali (možno prave aj to shit Pepino) a urobila som si test. Dve čiarky som mala iba a len vtedy, keď som aj bola tehotná.