Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?
mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente
autorka .- urob si rano z ranneho mocu a ked budes v tom zdrb muza 😂
Ja nikdy nic nevidim na tych akoze + testoch.. ale tu veru vidim 😁 ak budes rano opakovat, daj vediet 😅 ked mas 6m bola si augustovka ci julovka?
Tak na toto milé pokračovanie sa teším. Blahoželám! Bude dobre!
No vyzerá pozitívne, držím palce 5o dáš
Krásne ciarocky,ja keby mám polročne dieťatko a ešte neplánujem sama mužovi tu gumu na vtáka aj prilepím
Nuž a po tomto druhom už gumu hneď na začiatku 🤭
No keďže nie je z ranného moču tak pozitívny určite je,ináč by neukázal zreteľne vidieť.Ak ms nepríde zajtra sprav po zajtra z ranného a keď bude silnejšie vidieť tak to bude jasné.A to že sa urobil do gumy,to ešte nie je 100tná ochrana totiž muži ak sú veľmi vzrušený môže im ujsť semienko lásky alebo ako sa to volá.najistejšie je guma od začiatku alebo iná ochrana.
Pepino je test na hovno. Úprimne never mu. Ale ak si praješ byt tehotná tak držím palce aby to bolo naozaj pozitívne. ❤️
Podla mna dnes uz kasli na to, spravila by som si digitalny test o dva dni a uvidis 🙂
Zbytočne si minula testy, ktoré večer nemusia nič ukázať, ale ráno už áno. Inak nerozumiem, prečo keď viete, že pepino ukazujú kadečo, si ich stále kupujete. A výhovorky, že iný test vtedy nemali, no ja neviem, vždy mali iný test ako Pepino, keď som bola nakupovať testy. Netreba brať ten najlacnejší, nevedieť na čom som a potom aj tak kúpiť dva ďalšie a drahšie, lebo Pepino je na ho.
Tieto sú negatívne ale mala si počkať do rána aspoň. Alebo jeden ušanovať 😏
@lilope ja som nic take nenapisala a spravila som si tu namahu a oddrnkala som sa do lekarne.
@kessica87 nechala som si jeden jasne, tie pepina su shit
Po tych dvoch poslednych testoch som uz uplny jelen z toho
@reela ja im slepo doverujem 😀
pockaj do rana 😅 aj keď chápem že asi ani nezaspis…
Sprav si digitálny Clearblue, ktorý ukazuje týždne. Mne pri oboch tehotenstvách ukázal pozitivitu už 6 dní pred menštruáciou. Ak si jeden deň pred, výsledok ti ukáže na 100%. 🙂
@lalala94 mámneste jeden dr max ak bude negativny tak budem spoko
Veď to ani nebolo myslené na teba.
@autorka, ten zo zriedeneho vecerneho mocu mohol byt negativny aj ked si tehotna.
Ja som si robila 2dni pred MS rano a boli slabe ciarky. V den kedy mala prist MS, som si vecer robila drmax test a nebolo ani stopa po 2 ciarke a dalsi den rano uz pomerne jasne 2 ciarky.
Rano otestuj uvidis, uz chod spat 😁
Super autorka, minulú noc sa mi snívalo o pozitívnom tehotenskom teste 😂😂😂🙏🏽… čo by som za to dala 🤞🏽😁… som zvedavá, aký budeš mať ďalší test 🙂
Si tehotná 😀
Ja nechápem ja by som ten peoino ani zadarmo nekupila keď aj okolo neho takéto dohady,vždy len dr max a livsane a clearblue,keď som testovala nakúpila som si z ty to značiek po dva a bola som si istá
Mne sa z tých testov zdá, že tehotná si...
Ináč, neviem, prečo taká až agresia kvôli tomu Pepinu na autorku, nie každý chodí vopred na fóra prečítať si recenzie na koni na jednotlivé testy... Ja som bola tehotná už dvakrát, ale tu, namatkovo v diskusiách som až zistila (a to už v čase, keď som porodila prvé), že existujú "duchovia" či čo na tých testoch. Odkiaľ by som preto mala vedieť, že Pepino dáva falošné výsledky, že sú okolo toho dohady? Ja už ani neviem, aké som si kúpila, schmatla tie dve značky v DM čo mali (možno prave aj to shit Pepino) a urobila som si test. Dve čiarky som mala iba a len vtedy, keď som aj bola tehotná.

No vyzera to pozitivne. Urcite to zvladnes, ved rodila by si o 9 mesiacov..to uz bude vase dietatko vacsie tak to bude lepsie ako teraz( a mozno horsie 🫣😅). Ale isto to zvladnes.