Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?
mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente
Podľa mňa tiež biochemické, ale daj sem prosím vedieť o pár dní, či MS prišla alebo ako sa to vyvinulo.
Máš však aj take ponaučenie do budúcnosti, že pokiaľ ešte bábo nechcete, treba použiť ochranu počas celého styku, nielen na konci.
Každopádne ma to mrzí, aj keď to nebolo plánované
@ina2405 to je v poriadku, mam male pol rocne dieta , ponaucenie vzaté
Podla mna nebolo ani biochemicke a tie "ciarky", co ti ukazovalo boli kvoli nespravnemu testovaniu - si fotila po x minutach a vtedy ten vysledok je uz skresleny
@reela fotila som to do par minut a robila som ich striktne podla navodu, nie som sprostá.
Ako ja ti verim, ale tie testy su proste no... nie vzdy kvalitne spravene, aby to nerobilo tych duchov
@reela ano chapem ale tak mam uz za sebou par testov🙂 zaujimave je len to mam presne take priznaky ako ked som bola tehotna, strasnu migrenu, vytok a zvracanie ale moze namna nieco liezt len , teda urcite podla tych testov tehotenstvo vylucujem
Ahoj meškať môže aj zo stresu ktorí si mala z tých testou tak pi viac vody daj si magnézium B-komplex a ms príde 🙂 .
@alison11 urcite stres nemam, este mam rozhadzanu ms po porode zrejme
Áno to môže byť 🙂 A ak kojíš ešte tak to aj prolaktín môže robiť.
Znies inteligentné, tak nerozumiem, prečo podľa testov tehotenstvo vylučujes, keďže podľa testov,viacerých,si tehotná. Alebo bola si a ešte aj príznaky máš.to je jedno ze je čiarka slabá,ale keď je,tak je tam hcg,ako mozes teda tehotenstvo vylúčiť?
Inak aj ja som si myslela tento mesiac, ze som tehotna, aj vytok, bolesti hlavy sedeli :DD Ale prisla ms pravidelne
Prečo nejdeš k doktorke?
A keď tak veľmi dieťa nechceš, chráň sa.
Diskusia na 6 strán, 30 tehotenskyvh testov a aj tak si kupuješ lacné pepino miesto toho, aby si išla k dr ci kúpila digitálny 🤦♀️
ved pani nie je tehotna
@lucia13022023 ale ak ta to nezaujima naco sa zapajas? aza prve, k doktorke sa chodi po min. 2 tyzdnovom meskaní, inak ti tam uvidi velke nič aj keby si tehotná a z krvi sa taktiez moc vela toho nedozvies. Ak debata nie je pre teba zaujimava tak ta nikto nenuti a vlastne nikto z komentujucich nema zbran prj hlave, piseme si dobrovoľne, tzv diskusia . dakujem
@stevvvka tak lebo viem ako to chodi .. mala som 2x MA. V 8 tt a v 12tt. testy silneli kazdym dnom a pri vynechanej ms som mala kolajnice. preto vylucujem.. a pri poslednom uspesnom tehotenstve som mala tiez uz pekne ciarky, sice nie kolajnice ale videl ich aj slepy a nie taketo duchariny. ano , nevylucujem biochemicke tehotenstvo ale vylucujem prosperujuce tehotenstvo. ani to meskanie este nie je iste, mam rozhadzany cyklus.
Naozaj nemusíš mať v deň meškania koľajnice.. ja som tu už vyššie písala, prvé tehotenstvo som mala prvého DUCHA až po 3 dňoch meškania. Druhé tehotenstvo už deň pred očakávaným menzesom. Kamarátka mala prvý pozit test po 2!!týždňoch meškania. To nič neznamená, že si to predtým mala inak. Ale daj sem prosím vedieť výsledok, som veľmi zvedavá. Hoci pre teba by to asi bolo jednoduchšie, keby sú negat…
@kaca222 no ved pockam kolko mi bude meskat a za par dni si spravim test ak mi nepride menstruacia
Mám normálne z niektorých komentárov pocit ako keby ich to až štvalo, že ti vyšli niektoré testy negatívne 😂 a priali ti to nech si tehotná, aj keď vedia, že si to moc neželaš.... Veľa síl, musíš mať nervy na vetvy z tejto situácie 🙂 ❤️
@gaba029 po tych testoch kde som mala ciarky mi behali vseliake myslienky v hlave ale viem jedno na isto, ze keby som a znova otehotnela tak by sme s láskou cakali na druhe bábätko a tesili sa naň i ked bolo neplanovane. bol by to šok pre rodinu ale urcite by sme to zvládli, mám milujuceho a napomocneho muža a mamu a sestru ktoré mi aj teraz vela pomahaju s malým, takze po par vybochov placu som si to v hlave pripustila. ale vyzera to teda tak ze vsetky tieto myslienky a stres boli zbytocne ale aspon som si uvedomila , ze dalsie dietatko chcem a je jedno kedy pride, ak by chcelo prist teraz tak nam to proste vesmir takto zariadil 🙂 dakujem za milý koment🥰
❤️
Inak ešte ku komentárom - aj môj sa možno zdal niekomu rypavy, ale ja som bola fakt iba zvedavá, ako to autorka vníma, pretože väčšina žien pri najmenšom náznaku čiarky považuje test za pozitívny. Tu bolo ciarok viac, a autorka tehotenstvo vylúčila. Len ma to zaujímalo. Niekedy komentár môže znieť inak, než bol zamýšľany. A nemyslím, že túto niekto napriek ostrejší komentárom vyslovene prial autorke tehotenstvo, že veď nech si to užije.
Ja mám pocit,že autorka bola v šoku ale tehotenstvo by prijala. Čiže myslím,že aj keď je v pohode, zamrzelo ju to. Čiže uzatvorme túto diskusiu a poprajme si nech sme všetky zdravé a aj naše deti 😍😍😍
P.s. krásneho Valentína 😍
@kessica87 ah verte mi ze to tak nie je. pôrodu mam postraumu, dieta mi museli ozivovat nasledne mi vyberali rucne placentu bez anestezy , robili kyret a zasivali, neprajem nikomu. a maly nie je z tych kludnych detí, vyzaduje nonstop pozornost , cele dni reve ak ho polozime, striedame sa s muzom, niekedy uz reveme s nim aj my aj minulu noc bola taka,zrejme uz zúbky. neviem si predstavit byt tehotna a mat dalsie bábo. zas nemam 25 ani 30 rokov.. ale 35 😀
Tak toto je druhá možnosť a dopadlo to teda najlepšie ako mohlo pre celú rodinu. Ja budem mať 38 môj grmbál má rok ale ešte by som do jedného veru išla 😊 ale tak zase ja som mala pôrod výborný, mam len dobré spomienky. Síce aj mne museli vyberať placentu ale v narkóze čiže ma rovno aj zašili. Tak držím palce nech rýchlo prejde obdobie plaču 😍 ale ako som písala je to len obdobie príde iné a možno horšie 😂😂😂 (joke) urcite lepšie 🩵
Pozitivny 😇🙏
Viem čo si si zažiala tými testmi mne prvorodení mal asi 9mes. keď som zašla ku gyn. že mi mešká nebol kojení ms nabehla po 6nedielke a on mi tam robil test a tvrdil,že tam vidí druhú čiarku isto som tehotná takmer som odpadla mala som 25rokov a náročné dieťa z kolikami do 5mesiaca som sa nenaspala každé 3hodiny mlieko dávala z fľaše na rukách zaspával alebo v kočíku ak som ho chcela položiť reval....o týždeň mi došla ms po gyn. testoch.odľahlo mi .Ale mne bolo povedané po pôrode na prvej kontrole,že nevidí šancu na ďalšie dieťa moje vaječníky od 1rokov nefungovali tak ako mali ms na vyvolávačky ináč chodila len každý 2-3mesiac bez vyvolávačiek potom injekcie na zástavu lebo bola schopná trvať aj 13dní a aj silné boli.na prvého som musela zmeniť gyn. lebo mi vaječníky od hormonov čo mi boli podávané narástli na dupľu voľne som si ich vedela nahmatať cez brucho a boli bolestivé takmer mi ich dal primár zrezať na polovice.zabral Duphaston takmer 4roky trvalo kým sme sa prvorodeného dočkali a to muž mal len 40percent životaschopných spermií,preto sme sa nechránili ani sa nechránime.zažila som si medzi synmi 3potraty v 5-6tt kým sa druhý podaril nestačil len Duphaston ešte aj Inofolic som musela užívať a tá kom. mi pomohla mala som PCOS. po jeho narodení druhého syna so mala ešte jeden potrat v 6tt a potom v 10tt aj z kyretom neboli ozvy srdiečka potom som sa už zamestnala a mala som ešte jeden potrat v 6tt bez Duphastonu neviem vynosiť dieťa,Ale už v 35tt začali návali,búšenie srdca na to som dostala dig. tachikardia a lieky gyn. sa ma odvtedy spituje či ešte ms mám sa už predlžuje 1,5mes. chodí a od roku 2022 som už neotehotnela vyhýbam sa ak mám ten hlien ale už ho mám len občas ovulačný.I keď srdce sem tam zabolí mať ešte bábo .A na druhej strane som aj rada synovia už tento rok budú mať 14 a 11rokov 🙂
dievcata ms stale nikde, testy mi duchujú , ziadna riadna ciarka duchariny. Objednala som digitalny a krvny test. Dogi som uz mala ale ten krvný nikdy, mate niektora skusenost?
Keď sa narodila dcera, tak mi hned nabehla ms ale po pol roku meskala 15 dni 😂, proste hormony a kojenie.

Asi biochemické, mrzí ma to.