icon

Tehotenský test na 9. deň po ovulácií

lota13
11. feb 2022

Ahojte, chcela by som sa vás opytat čo si myslite o tomto- bolo to na 9.deň po ovulácii, je to znacka intime, aj druhý z balenia mal slabú čiarku, pepino bol v ten deň negatívny a potom aj na 11.deň, ďakujem za rady cyklus 29 dňový

Tehotenský test na 9. deň po ovulácií
Strana
z2
paulinaguz
23. máj 2022

@sense ďakujem

paulinaguz
24. máj 2022

Dobrý deň čo si myslite o tomto ???

paulinaguz
24. máj 2022

Posledný test na spodku je test s dnešného rana čo myslite je tam maličký duch ?

banderaska29
24. máj 2022

@paulinaguz toto bol moj test pepino ked mi meškala dva dni. tehotná som nebola :( radšej rob inú značku ako tento nie su spolahlive

banderaska29
24. máj 2022

@paulinaguz tie modré nie su ovulačné testy ? lebo ak su tehu tak to je jasne 🙂 ♥

paulinaguz
24. máj 2022

@banderaska29 ovulačne nie sú kupovala som si to priamo v lekárni a pytala som si tehotenský Test pridám aj krabičku testov toto je krabička od modrých testov

banderaska29
24. máj 2022

@paulinaguz tak to ti rovno aj pogratulujem, lebo ich maš pozitivne 🙂 rob si ich obdeň, mali by silniet 🙂

paulinaguz
24. máj 2022

@banderaska29 to mi je ľúto no mne to ukazuje každý test

paulinaguz
24. máj 2022

@banderaska29 Ďakujeme krásne ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 neviem či sa mám tešiť alebo plakať od radosti moc vám ďakujem

banderaska29
24. máj 2022

@paulinaguz tešiť a plakať zároveň 😀 ja som aj aj, pri obocch mojich deťoch je to najkrajší pocit ever ♥

sense
24. máj 2022

@paulinaguz na poslednom je pekná čiarka, gratulujem.

paulinaguz
24. máj 2022

@banderaska29 je to ten najkrajší pocit ❤️

paulinaguz
24. máj 2022

@sense Ďakujeme ❤️‍🔥ja len pevne dúfam že to bude pravda a že sa nám tento krát podarilo

paulinaguz
25. máj 2022

Dobrý deň test s dnešného rana čo si o tom myslite ?

sense
25. máj 2022

@paulinaguz ze to je už pekne pozitívny test, žiaden duch ani nič ine

paulinaguz
25. máj 2022

@sense mám 3 dni pred menzesom myslite že to môže byt aj tým ? Že mi ukazujú paličky ja sa v tomto vôbec neviznam prepáčte

sense
25. máj 2022
paulinaguz
26. máj 2022

@sense čiže tie testy sú chybne ? Nie som tehotná ? Či ako mám chápať vašej odpovedi

sense
26. máj 2022

@paulinaguz sak som ti napísala ze ten test je pozitívny. Keď si urobíš test zajtra bude ta čiarka ešte silnejšia. Ak si chceš byť na isto, správ si digitálny ale to co si dala nie je žiaden duch. A na pribalivom letáku je napísané 2 čiarky tehotenstvo, nemusia byť rovnako silné keďže hch hormón rastie u každej ženy inak. Mohla si mat skorej ovulaciu a môže ti aj rýchlejšie rast hcg preto ti test ukázal už 3 dní pre menzesom, a môžeš čakať aj dvojičky. Vajíčko potrebuje na uhniezdovanie 7-10dni.a 3 dní pred menzesom môžeš byť už 10-12dpo záleží akú dlhú mávaš lutealnu fazu

paulinaguz
Autor odpoveď zmazal
paulinaguz
6. jún 2022

Dobrý deň takto si rastieme … len som sa vás chcela spýtať piatok sobota som mala strašne bolesti v podbrušku bola som aj na pohotovosti nič mi nezistili povedali že bábätko je zatiaľ poriadku … mal to tu niekto ? Hrozne sa bojím

Strana
z2