Tehotenský test na 9. deň po ovulácií
podla mna napr. toto nie je ciarka ale kanalik (lebo je siva), ciarka znamenajuca tehotenstvo je ruzova ale mozno to len fotka skresluje 🙂 skus neskor 🤞🏻
@lota13 ahojky, tiež som akurát v testovacej fáze... včera 10dpo som robila dva pepina... prvy nemal ani kontrolnu čiarku, druhy bol pre zmenu ružovy cely (namočeny 3sek) ... a intime mi ukazal mini dušika (snáď).... všetko z toho istejo moču...ale slabši ako tvoj... takže sa vykašleme na pepina a budeme testovať testom intime 😂
@petamich či vlastne som tehu ci mam ist lekárovi 😕alebo je ešte skoro alebo niečo
@paulinaguz kolko ti meska menstruacia? treba zavolat lekarovi, spyta sa ta sestricka, kedy bola posledna menstruacia a podla toho ta objedna
@paulinaguz keď ti ne mešká ešte tak s lekárom počkaj, ak ti nepríde správ ešte jeden test čiarka bude omnoho silnejšia a potom zavolaj k lekárovi a ten ti povie termín
@paulinaguz presne ako pise @sense, zopakuj test, ked ti bude meskat menstruacia a potom volaj lekarovi

@lota13 určite vieš čo ti všetky napíšeme že 9.den je skoro. Ale! Jasné vidieť čiarku
Podľa mňa to je tam. Nech silnie a všetko dobré dopadne. Asi ti ide len o to či ju nevidíš len ty že? Vidím ju jasné zreteľne a to som po tme so stiahnutým svetlom na tel kde ležím pri 2r drobcovi 😃good luck