icon

Tehotenský test pozitívny, no tehotná nie som

gabusikgabus
22. júl 2021

Môžte mi prosím poradiť
Robila som si tehotenský test a vyšiel mi pozitívny s tým ze jedna bola silná a druha slabá čiarka spravila som ich 7 lebo som nevedela na com som pravda ze každý deň asi po dva testy všetky boli pozitívne
Šla som teda ginekologovi aby mi to potvrdil ale povedal mi ze nie som tehotná ze tam nič nevidi tam zobral krv neska prišiel výsledok bohužiaľ negatívny výsledok
Mala som aj príznaky boleli ma prsia , hlava , unavená som bola a pod bruchom som mala kŕče také jemne ....tak neviem

Tehotenský test pozitívny, no tehotná nie som
Strana
z2
thereisabear
22. júl 2021

Podľa mňa, keď sa niekto vyslovene nesnaží a nikdy nesnažil o dieťa, tak ani nemusí vedieť, že existujú ovulačné testy. Pred rokmi som to asi tiež netušila 🤷 Aj keď zas prečítať návod by bolo fajn, hlavne keď už je ich viac a nie je to len jeden narýchlo.

kukupac
Autor odpoveď zmazal
terina25
22. júl 2021

@kukupac nic

zuzka1117
Autor odpoveď zmazal
queen16
23. júl 2021

Ty si tomu dala😂

gabusikgabus
autor
23. júl 2021

@karpina ďakujem 🙂

pepa124
Autor odpoveď zmazal
pepa124
Autor odpoveď zmazal
thereisabear
23. júl 2021

@pepa124 to je jeden test, či obidva? Na oboch je čiarka

belllinka
23. júl 2021

@pepa124 mozno to bolo biochemicke tehotenstvo

pepa124
Autor odpoveď zmazal
pepa124
Autor odpoveď zmazal
thereisabear
23. júl 2021

@pepa124 a obe si robila hneď ráno? Nepila si pred druhým viac tekutín?

pepa124
Autor odpoveď zmazal
zuzi0911
26. júl 2021

Jaaaj byby vy ste tomu dali viac ako túto slečna...
Úprimne vy čítate návody od tehotenský ch testov? Ja teda nie, ako ocikat paličku by zvládla aj moja dcéra keď už sme pri tom. A tiež by som si určite názov nevšimla. Proste rozbalim a cikam. A navyše ak nepoužíva testy každý mesiac ťažko môže vedieť, že existujú aj iné ako tehotenské.
No, ale nevadí. Stalo sa. Aspoň ste si mali do koho kopnúť a hneď krajší deň, však?!

belllinka
26. júl 2021

@zuzi0911 Aha, takže keď bude mať dieťa a kúpi mu namiesto džúsu v obchode pivo, tak všetko ok, veď na čo by čítala, čo vlastne kupuje, flaška ako flaška, nie? 😎

zuzi0911
26. júl 2021

@belllinka preboha, toto si snáď nemyslela vážne.
Tak teraz neviem, kto ako vychováva.

zuzkacik4
26. júl 2021

@zuzi0911 predstav si, ze ked som test robila prvykrat, tak som si navod precitala..a predstav si, vzdy ked idem urobit test (teda otvaram novu krabicku), tak uz sice navod necitam, ale aspon sa na tu krabicku pozriem v ramci toho ako ju drzim v rukach a otvaram, ci ide o ovulacny alebo tehu test..

ki_ki2
26. júl 2021

Že vás to stále baví riešiť túto diskusiu akože , tak sa dievča pomýlilo a čo ? Preboha zasmiali sme sa haha hihi a hotovo akože čo ďalej tu riešite? Načo? Dajú vám v obchode lacnejší chleba či čo?

banderaska29
26. júl 2021

@gabusikgabus nič si z toho nerob, hentá premúdrelá a dôležitá @klarissa25 večne do niekoho rýpe a má poznámky, jak keby Šalamúnovi z ri*i vypadla... 🙂 strašne nepríjemná osoba...
To sa nič nestalo, že si si pomýlila ovu a tehu test, stalo sa to aj mne v začiatkoch snaženia. dokonca som kamoške vykvákala že som tehotná, niekoľko dní som radosťou chodila bez seba a ms prišla 😀 potom to sklamanie bolo hrozné, keď som zistila ze som mala pozitívne ovu testy a nie tehu 😀

thereisabear
26. júl 2021

@zuzi0911 a potom sú tu každú chvíľu fotky premočených testov... 😏 Prvýkrát som asi čítala celý návod, teraz si len pozriem koľko má byť namočený, keďže kupujem rôzne značky, tak pre istotu

nevenka
27. júl 2021

@pepa124 to je Livsane vcasny? Ja som mala pozitivne a tehotna som nebola. Uz ten test nekupim.

pepa124
Autor odpoveď zmazal
jakukkanci
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2