icon

Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň

neviemkto
9. sep 2012

meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..

mailinka4
17. okt 2016

@9lulu25 no a keby si si sama zaplatila krvne testy? nemusis predsa cakat na gyndosa, aby ti vzal krv. A tak si aspon budes na cistom

9lulu25
17. okt 2016

@mailinka4 Priznám sa, s tým nemám skúsenosť zatiaľ takto.. koľko stoja krvné testy a kde ich urobia len tak na požiadanie?

mailinka4
17. okt 2016

@9lulu25 ja s tym tiez nemam osobnu skusenost, ale urcite sa to da. Zagoogli a najdes nieco urcite. Ale aj tak je divne,ze ti meska tak dlho MS a doktor ta objednal na novmeber??

ivetaamartin
17. okt 2016

ja by som si urobila ovulacny test, aj ten ti potvrdi tehotenstvo, ak si uz ovu mala. Mam to tu z fora MK, ale otestovane na sebe. Tehu test bol negativny, ovu pozitivny a za 5 dni aj tehu pozitivny

9lulu25
17. okt 2016

@mailinka4 Tak ja zatiaľ nešírim paniku.. možno len proste mrcha neprišla.. dala si pauzu a príde v najbližšom dalsom termíne.. Môj doktor ma objednávanie pacientiek len elektronicky cez systém.. takže som si vybrala hneď najbližší volný termín.. 😒 Žiadne iné ťažkosti nemám, necítim sa zle takže už vydržím.. aj tak si nechám porobiť všetky komplexné vyšetrenia už.. keby mi vyšli pozitívne testy tehotenské určite by som nečakala..

evina2008
17. okt 2016

No holky ja som natom podobne naposledy som mala mentes13.9.minuly tyzden 10.10 som som sla k lekarovi ze menzes neprisiel dal mi agolutin a videl tam nieco ale te musim pockat.a tiez testy vsetky negativne. Menzes este nedorazil som zvedava co mi povie vo stvrtok 20.10. Samozrejme ak sa nedostavi menzes

markaverka
17. okt 2016

@9lulu25 Dnes som volala s doktorom a preobjednal ma až na november .....Tak si ešte počkám pokým pôjdem k nemu, aby ma vyšetril. 3 týždne? to je už naozaj dosť. A pokúšate sa o babo? ... Je to také skormujúce, ked je ten test negatívny....Ale tak, beriem to tak, že asi to tak pre niečo bude. A má to tak byť.......Aj ja ta chápem.... Viem, že sa to hovorí ľahko, aby si nebola smutná..... Ale príde to, neboj🙂

9lulu25
17. okt 2016

@markaverka Tak ja som s pravidelným cyklom mala vzdy problémy.. vlastne preto som užívala dlho HAK.. Bábo by sme už aj brali, samozrejme, ale rozhodne netlačím na pílu, nechávam tomu volný priebeh a beriem to s nadhľadom.. veru 3 týždne je uz dosť.. úplne mi menzes vynechalo a mala by sa už riešiť príčina si myslím.. Tiež idem az 9.11. na gyndu tak si aj ja ešte počkám.. 🙂

markaverka
17. okt 2016

@sibalka21 To je tiež pravda, a mešká stále a stále test negatívny... K dr. som sa objednala v novembri až, skôr nemohol, tak teraz už predpokladám, že to bude asi zasa cysta ... Uvidím, na čodo dr. príde.... A tiež som čítala aj články, že aj tie,ktoré mali prerušovaný sex ostali nejakým zázrakom tehotné...A ja osobne mám kamarátku, ktorej sa to stalo, tak som sa obávala samozrejme aj ja.... 😒

markaverka
17. okt 2016

@9lulu25 A už sa ti stalo niekedy, že ti meškali viac ako 3 týždne? Ja som s tým mala problém akurát vtedy ked mi našli tu cystu, a to som bola u dr. týžden pred tým, ako ma operovali a môj dr mi nenašiel nič a povedal, že som ok. A potom na pohotovosti ma zobrali do NSP a na 2 deň ma operovali na cystu.....Tiež som užívala asi 2 roky, ale už to nechem brať, sú to samé hormóny a je tam menšia pravdepodobnosť, že potom otehotnieš.... Kamarátka sa takto pokúša už 4 roky ...Myslím, že voľný priebeh je najlepší.... Viem, že sa to hovorí ľahko.. Tiež som bola moc sklamaná, ked som videla neg. test....A uvidíš, možno to príde vtedy, ked to budeš najmenej čakať🙂 Tak ty ideš ešte skor než ja. Držím ti mooc palce. Ja idem na gyndu až 25.11.....

9lulu25
17. okt 2016

@markaverka No pre mňa bola HA vykúpenie ti poviem.. buď som nemala mrchu aj 2 mesiace vôbec, alebo som išla stiecť z krvi, alebo som mala mrchu slabú aj celý mesiac.. proste celé zle.. tie hormóny mi to fakt upravili a bola som za to vďačná.. 😔 Ale samozrejme, neskôr môžu nastať problémy.. to riziko je tam vždy.. No tak to som zvedavá ako dopadneme.. 🙂 Teraz ste mi dali kočky znova chrobáka do hlavy a spravím si doma ďalší tehotenský pre isto tu.. 😀

markaverka
17. okt 2016

@9lulu25 Tak aspon že ti v tomto pomohli... Nie každému pomôžu...Ja som prestriedala rôzne HAK... Vždy sa našlo niečo, prečo som HAK musela zmeniť.....Aj ja som zvedavá 😉 Večer sa mi ani spať poriadne už nedá, pretože mi všeličo vŕta v hlave.....Sprav si test a daj vedieť ako si dopadla. Ja som si dnes bola kúpiť daľší🙂

9lulu25
17. okt 2016

Ja mám s HA zatiaľ fakt iba dobré skúsenosti... Ale tiež už mám 28r. myslím že na dieťa je najvyšší čas... roky bežia.. A to ti verím, tá neistota je strašná.. 🙂 Urcite dám vedieť, ked pridem domov skusim este spraviť test.. 🙂

markaverka
17. okt 2016

Tak to som rada aj za teba🙂 To je teda najvyšší čas🙂 ved áno, a pokiaľ je to s človekom ktorého ľúbiš, tak neváhaj ... je je🙂 Skús spraviť, a budem na Teba myslieť, držím ti palčeky. 🙂

9lulu25
17. okt 2016

@markaverka Negatívny stále.. u mňa bude problém niekde inde.. 😒 Nemyslím si, že by po takom čase test nič neukázal...

markaverka
17. okt 2016

@9lulu25 to mi je ľúto....Neboj sa raz to víjde...

9lulu25
17. okt 2016

@markaverka Ďakujem pekne.. ale neberiem to vôbec tragicky, všetko je tak ako má byť.. A všetko má svoj čas.. 😉 Hlavne aby zdravie slúžilo..

markaverka
17. okt 2016

To áno, pokiaľ máme zdravie, tak všetko ostatné príde časom🙂

ssmilee
19. okt 2016

@evina2008. Presne taky isty som mala aj ja prvy sono snimok a bola som v 4-5 tyzdni 🙂

evina2008
19. okt 2016

@ssmilee zlatik dakujem ale dostala som menzes prave teraz...trpne mi cele prave stehno....bolesti mam ako pri kontrakcii vraj to bolo biochemicke tehotenstvo 😢

ssmilee
19. okt 2016

@evina2008. To mi je velmi luto :/ Prajem rychle zotavenie a drzim palce nech je potom vsetko tak ako ma byt.

evina2008
19. okt 2016

@ssmilee dakujem 😲

laska07
19. okt 2016

@evina2008 Moze byt ze si bola tehu a plodik sa neudrzal a prisla MS pri ktorej sa to vyplavilo.Minuly rok som to zazila tiez v 5tt a pred 4 rokmi v 7tt.Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.

evina2008
19. okt 2016

@laska07 dakujem😘😘😘

mon895
20. okt 2016

@markaverka mne test zacal ukazovat ducha na 7 den meskania ms ale potvrdene tehotenstvo na 100% zatial nemam ale testy uz vychadzaju odvtedy pozitivne momentalne mi meska 9dni a do utorka boli vsetky testy negativne 🙂

karmela
21. okt 2016

@mon895 a vieš kedy si mala plodne dni? Až na 7 deň meškajúcej ms si mala ducha..Asi si mala neskôr ovu😉Držím palčeky ak máš pozitívne testíky verím že aj Dr potvrdí zdravé tehu držím palčeky 😊

mon895
21. okt 2016

@karmela myslela som si ze viem ale ocividne nie 🙂)) vzdy je moznost ze je posunuta ovu takze zatial mi nic ine neostava len cakat ci je tam kde ma byt lebo toho ze to bude mimomat. sa dost bojim no v pondelok mi snad uz povedia ako na tom som

karmela
21. okt 2016

@mon895 neboj nič určite bude všetko ok.Mozno bábätku len dlhšie trvalo uhniezdit sa na správnom mieste.😉 Oddychuj a mysli pozitívne..Ked ti testíky tmavnu verím že všetko bude ako má byt a v poriadku..😊Ber to tak,že v pondelok ti Dr oznámi:gratulujem budete mamička všetko je ok😊

mon895
21. okt 2016

@karmela dakujem za podporu 🙂 verim ze vsetko bude ok

sikuliacka
21. okt 2016

Ahojte zienky.... Dnes rano som si robila test a vysiel takto..... Ked si priblizite je vidno ciarku slabunku ale vidno..... Menzes mi meska 53 dni a od utorka mam semtam take spinenie, o mimco sa snazine viac ako dva roky ☹ nechcem sa znovu tesit a potom zostat sklamana