Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň
meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..
ja by som si urobila ovulacny test, aj ten ti potvrdi tehotenstvo, ak si uz ovu mala. Mam to tu z fora MK, ale otestovane na sebe. Tehu test bol negativny, ovu pozitivny a za 5 dni aj tehu pozitivny
@mailinka4 Tak ja zatiaľ nešírim paniku.. možno len proste mrcha neprišla.. dala si pauzu a príde v najbližšom dalsom termíne.. Môj doktor ma objednávanie pacientiek len elektronicky cez systém.. takže som si vybrala hneď najbližší volný termín.. 😒 Žiadne iné ťažkosti nemám, necítim sa zle takže už vydržím.. aj tak si nechám porobiť všetky komplexné vyšetrenia už.. keby mi vyšli pozitívne testy tehotenské určite by som nečakala..
No holky ja som natom podobne naposledy som mala mentes13.9.minuly tyzden 10.10 som som sla k lekarovi ze menzes neprisiel dal mi agolutin a videl tam nieco ale te musim pockat.a tiez testy vsetky negativne. Menzes este nedorazil som zvedava co mi povie vo stvrtok 20.10. Samozrejme ak sa nedostavi menzes
@9lulu25 Dnes som volala s doktorom a preobjednal ma až na november .....Tak si ešte počkám pokým pôjdem k nemu, aby ma vyšetril. 3 týždne? to je už naozaj dosť. A pokúšate sa o babo? ... Je to také skormujúce, ked je ten test negatívny....Ale tak, beriem to tak, že asi to tak pre niečo bude. A má to tak byť.......Aj ja ta chápem.... Viem, že sa to hovorí ľahko, aby si nebola smutná..... Ale príde to, neboj🙂
@markaverka Tak ja som s pravidelným cyklom mala vzdy problémy.. vlastne preto som užívala dlho HAK.. Bábo by sme už aj brali, samozrejme, ale rozhodne netlačím na pílu, nechávam tomu volný priebeh a beriem to s nadhľadom.. veru 3 týždne je uz dosť.. úplne mi menzes vynechalo a mala by sa už riešiť príčina si myslím.. Tiež idem az 9.11. na gyndu tak si aj ja ešte počkám.. 🙂
@sibalka21 To je tiež pravda, a mešká stále a stále test negatívny... K dr. som sa objednala v novembri až, skôr nemohol, tak teraz už predpokladám, že to bude asi zasa cysta ... Uvidím, na čodo dr. príde.... A tiež som čítala aj články, že aj tie,ktoré mali prerušovaný sex ostali nejakým zázrakom tehotné...A ja osobne mám kamarátku, ktorej sa to stalo, tak som sa obávala samozrejme aj ja.... 😒
@9lulu25 A už sa ti stalo niekedy, že ti meškali viac ako 3 týždne? Ja som s tým mala problém akurát vtedy ked mi našli tu cystu, a to som bola u dr. týžden pred tým, ako ma operovali a môj dr mi nenašiel nič a povedal, že som ok. A potom na pohotovosti ma zobrali do NSP a na 2 deň ma operovali na cystu.....Tiež som užívala asi 2 roky, ale už to nechem brať, sú to samé hormóny a je tam menšia pravdepodobnosť, že potom otehotnieš.... Kamarátka sa takto pokúša už 4 roky ...Myslím, že voľný priebeh je najlepší.... Viem, že sa to hovorí ľahko.. Tiež som bola moc sklamaná, ked som videla neg. test....A uvidíš, možno to príde vtedy, ked to budeš najmenej čakať🙂 Tak ty ideš ešte skor než ja. Držím ti mooc palce. Ja idem na gyndu až 25.11.....
@markaverka No pre mňa bola HA vykúpenie ti poviem.. buď som nemala mrchu aj 2 mesiace vôbec, alebo som išla stiecť z krvi, alebo som mala mrchu slabú aj celý mesiac.. proste celé zle.. tie hormóny mi to fakt upravili a bola som za to vďačná.. 😔 Ale samozrejme, neskôr môžu nastať problémy.. to riziko je tam vždy.. No tak to som zvedavá ako dopadneme.. 🙂 Teraz ste mi dali kočky znova chrobáka do hlavy a spravím si doma ďalší tehotenský pre isto tu.. 😀
@9lulu25 Tak aspon že ti v tomto pomohli... Nie každému pomôžu...Ja som prestriedala rôzne HAK... Vždy sa našlo niečo, prečo som HAK musela zmeniť.....Aj ja som zvedavá 😉 Večer sa mi ani spať poriadne už nedá, pretože mi všeličo vŕta v hlave.....Sprav si test a daj vedieť ako si dopadla. Ja som si dnes bola kúpiť daľší🙂
Ja mám s HA zatiaľ fakt iba dobré skúsenosti... Ale tiež už mám 28r. myslím že na dieťa je najvyšší čas... roky bežia.. A to ti verím, tá neistota je strašná.. 🙂 Urcite dám vedieť, ked pridem domov skusim este spraviť test.. 🙂
Tak to som rada aj za teba🙂 To je teda najvyšší čas🙂 ved áno, a pokiaľ je to s človekom ktorého ľúbiš, tak neváhaj ... je je🙂 Skús spraviť, a budem na Teba myslieť, držím ti palčeky. 🙂
@markaverka Negatívny stále.. u mňa bude problém niekde inde.. 😒 Nemyslím si, že by po takom čase test nič neukázal...
@9lulu25 to mi je ľúto....Neboj sa raz to víjde...
@markaverka Ďakujem pekne.. ale neberiem to vôbec tragicky, všetko je tak ako má byť.. A všetko má svoj čas.. 😉 Hlavne aby zdravie slúžilo..
To áno, pokiaľ máme zdravie, tak všetko ostatné príde časom🙂
@evina2008. Presne taky isty som mala aj ja prvy sono snimok a bola som v 4-5 tyzdni 🙂
@evina2008. To mi je velmi luto :/ Prajem rychle zotavenie a drzim palce nech je potom vsetko tak ako ma byt.
@markaverka mne test zacal ukazovat ducha na 7 den meskania ms ale potvrdene tehotenstvo na 100% zatial nemam ale testy uz vychadzaju odvtedy pozitivne momentalne mi meska 9dni a do utorka boli vsetky testy negativne 🙂
@mon895 neboj nič určite bude všetko ok.Mozno bábätku len dlhšie trvalo uhniezdit sa na správnom mieste.😉 Oddychuj a mysli pozitívne..Ked ti testíky tmavnu verím že všetko bude ako má byt a v poriadku..😊Ber to tak,že v pondelok ti Dr oznámi:gratulujem budete mamička všetko je ok😊

@9lulu25 no a keby si si sama zaplatila krvne testy? nemusis predsa cakat na gyndosa, aby ti vzal krv. A tak si aspon budes na cistom