icon

Tmavnutie tehotenského testu

29. aug 2023

Ahojte.
Ukážte prosim pre porovnanie vaše tehotenské testy a napíšte koľko dní ste mali po ovulácii vtedy.
Tento môj je 14 dni od pozitívneho ovulacneho testu.
A druhá foto je postupnosť každé ráno...začala som testovať 10 dní od pozitívneho ovulacneho testu.
Trošku nám pocit že oproti iným tehotenstvam tmavne pomaly...a však dúfam že je to v poriadku.
Ďakujem 😊

Tmavnutie tehotenského testuTmavnutie tehotenského testu
Strana
z2
nelca0510
29. aug 2023

Vieš,ak toto robis už s testami,keď sa ti narodí dieťa,zbláznis sa.

autor
29. aug 2023

@nelca0510 to si nemyslím. Jedno už mám 😊

zuza265
29. aug 2023

@vevesh mne by pomohla napr v tom, ze by som vedela, ze hcg stupa. Mne napr testy tmavli a boli uplne tmave a zrazu absolutne zosvetleli zo dna na den. Vedela som, ze je zle a riesila som to. Kazda zena je ina a potrebuje akoby ine veci. Niektora je radsej, ked “nic nevie” a niekto sa takto uistuje a keby to nerobila, bola by v este vacsej panike. Nemusis to chapat, staci to akceptovat

zuza265
29. aug 2023

Vyzera to vyborne♥️ drzim ti silno palce 🙏🏼 testy vyzeraju naozaj pekne. Teraz si realne 12 dpo cca a na to su testy fakt krasne

taktotedanie
29. aug 2023

No to ze pofotis milion testov kde ti tmavme ciarka ti v nicom nepomoze ani tu ti s tym nikto nepomoze
Absolutne zbytocny prispevok

autor
29. aug 2023

@zuza265 ďakujem za podporu 😊🙏

autor
29. aug 2023

@taktotedanie podľa mňa je zbytočný akurát tvoj komentár 😊

sense
29. aug 2023

Ja som tiež robila len jeden keď mi 4 dní meškali, a aj tak som sa dozvedelav 9tt ze srdiečko nebije a pritom som mala nevoľnosti a aj v to ráno som mala vrúcne objatie so záchodov ou misou.
Ak ta to upokojuje testuj ale od určitej hladiny hcg ti test už pozitivitu neukáže. Aby si sa zbytočne nestresovala
Držím palce

taktotedanie
29. aug 2023

Vidis ako ludia zbytocne travia svoj cas? Ty svoj vyuzi lepsie

autor
29. aug 2023

@sense jasne to viem...ďakujem 🙏

autor
29. aug 2023

@taktotedanie ja som okej. Ak je pre teba zbytočná táto konverzácia tak naozaj ty nestracaj čas ,😊

petra92
29. aug 2023

Ja len, že strašne držím palce všetkým vám dievčence, ktoré nemáte cestu k vytúženému dieťatku ľahkú ❤️ nech sa svojich uzlíkov šťastia nakoniec dočkáte 😊. Či už si spravíte jeden test alebo milión.

sofia1979
30. aug 2023

Nerieš úplne ti rozumiem no máš z toho isto väčší stres no, ale ja som presne taká istá

autor
30. aug 2023

@sofia1979
@petra92 ďakujem žienky ♥️

bybaa1
8. sep 2023

Bože, niektoré ste fakt hlúpe. Doslova 🤦‍♀️ a co keď testuje? Alebo testovala denne? Nechápem tomu rozčarovaniu. Ja napríklad robím aj tri testy denne. A s radosťou. Tie čiarky som 7!!! rokov nevidela. Mam pravo urobiť aj tristo testov. Autorka, absolútne si nenechaj kaziť krásne dní takýmito komentármi. Ako si na tom? Ja dúfam,že čo najlepšie. Opatruj sa a držím palce 🙏❤️

autor
8. sep 2023

@bybaa1 ďakujem veľmi pekne za tvoju podporujúcu správu,🙏 je to presne ako vravíš, a som rada že si tie čiarky nakoniec videla ♥️ testy mám už krásne, lekára mám až budúci týždeň 😊

bybaa1
8. sep 2023

Ja rovnako. V pondelok idem k Dr. Držím ti veľmi palce 🙏

autor
9. sep 2023

@bybaa1 podobne aj tebe ♥️

janica_
21. nov 2023

Ahoj autorka, som na tom podobne. Bola som zvedava, od kedy mi test ukaze pozitivitu a tiez mi velmi dlho trvalo nez ciarka zosilnela, tak teraz cakam co bude 😊 uz si bola u lekara podla posledneho prispevku, je vsetko ok?

Strana
z2