icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

gabikamicka
29. sep 2016

@sibalka21 to som kúpila v zahraničí
No aspon myslim 3 dni po Ovu podľa hlienu

gabikamicka
29. sep 2016

Ja len ci sa da z Ovu testmi zistiť skor ci vyslo tehu Hahaha

karmela
29. sep 2016

@gabikamicka ahojky 3dni po ovu je veľmi skoro a ovu testy musíš mať druhu čiarku silnejšiu ako kontrolnú..skusaj tak na 7dpo ovu testik či budú tmavnut ale to už musíš s 1ranného moču ako tehu testik..držím palce teraz sa ti tehu ešte neoplatí robiť hoci je to ťažké

gabikamicka
29. sep 2016

@karmela ďakujem pekne tak počkám ak vydržím a uz zajtra rano neurobím Ovu test posledný 😞

karmela
29. sep 2016

@gabikamicka skús si ovu testy objednať niekde lacno aby si ich mala aspoň 30ks na mesiac odsleduj si ovulaciu a celý mesiac testuj aspoň 3cykly za sebou..lebo každý mesiac môžeš mať v iný DC ovulaciu treba mať vtedy lásku a verím že sa čoskoro zadarí a možno sa aj zadarilo,len myslí pozitívne 😉

gabikamicka
29. sep 2016

@karmela a este otázočka ak bude Ovu test 3 dni po sebe pozitivny obe paličky rovnaké je to Ovulacia
Jeden mesiac by som mohla takto odtestovat?

karmela
29. sep 2016

@gabikamicka keď budeš mať tri dni za sebou pozitívny test celé tri dni treba mať lásku,a hlavne v ten deň keď vidíš najsilnejšiu druhu čiarku od kontrolnej..potom už len čakať a začni testovať hneď po ms prvý mesiac a znac si a lep si testiky aby si mala prehľad a tak na 7dpo to je po ovulacii môžeš skúšať ovu test keď bude tmavnut skús tehu test 😉 držím palce

gabikamicka
29. sep 2016

@karmela ďakujem velmi pekne si zlata skúsená idem na to dobrá zábavka

karmela
29. sep 2016

@gabikamicka ešte som zabudla keď chceš vedieť kedy bude ovuláci správ si testy od 10:00 do 20:00 každý deň keď zazries že čiarka značne tmavne správ si za deň aj dve testy..Aby si nepresvihla trebárs doobeda a večer kým nebude pozitívny test
Potom prilahni muzicka a už len počkať či sa zadarilo

gabikamicka
29. sep 2016

@karmela 😅 tak robila som asi pred pol hodinou Ovu test no uz bolo skoro 9. Ten posledný
Tak uz asi ho neprilahnem uz pondelok som ho prilahla posledný krat ten mesiac 😅 tak neviem jak to ja som myslela ze v nedeľu som mala ovulku a ten teraz test ma zmietol

gabikamicka
29. sep 2016

@karmela to uz ani jeho príšery neprežijú ak to bude teraz Ovu tak ze sa mozem úst skrit tento mesiac zas nic 😅

gabikamicka
29. sep 2016

*ist 😋

gabikamicka
29. sep 2016

Ja prvý krat v živote som urobila Ovu test myslela som ze je určený na to ked uz prebehla Ovu ze budú blednúť čiarky nie tmavnut co uz

karmela
29. sep 2016

@gabikamicka nieje pozitívny ale pekne stmavol kolky dc si?Nemas mm pri sebe ani zajtra pozajtra? Hlien môžeš mat pred ovuláciou aj spermie môžu prežiť v ideálnom hliene no to už všetko záleží od toho či ovu bola či nastane a môžeš mat aj 2 krát za cyklus

gabikamicka
30. sep 2016

@karmela 19 dc a cyklus 31 dňový
Sex bol 15 dc podľa krčku a hlienu som myslela ze bola Ovu 16 dc no dnes rano krcok zas dajak sa Mi zdá taky istý ako pri Ovu

gabikamicka
30. sep 2016

@gabikamicka a hlien je biely aj na papieri pri wc lotion

gabikamicka
30. sep 2016

Predposledný je dnešný

karmela
30. sep 2016

@gabikamicka 2h pred testovaním nepi a tak sprav testik lh hladina sa kolíše keď máš testy tak skusaj ďalej testovať včerajší je pekné tmavý ale ešte nie pozitívny teraz by som na tvojom mieste tiež skúsila keksik a testovala ďalej niekedy môžeš mať poobede silnejší test ako doobeda 😉

gabikamicka
30. sep 2016

@karmela ďakujem no kexiku sa uz nedočkám az o mesiac myslis ze mohli sa udržať spermka od pondelka do dnes alebo do vcera ?

emakiki
30. sep 2016

@gabikamicka pekne ti to silnie, ja si myslím že uz by si si mohla urobiť tehotenský a určite tam budú //drzim palce 😉

emakiki
30. sep 2016

@gabikamicka jaj ty chceš vedieť kedy budeš ovulovat? No tak ešte musís počkať... ja som myslela že zisťujes tehu...

karmela
30. sep 2016

@gabikamicka ak mali dobre podmienky tak mohlo by sa ujat 😉 každý mesiac je nádej tak držím palce už len chvíľu vyčkať aký dlhý mavas cyklus?

gabikamicka
30. sep 2016

@emakiki Ano Ano tehu ja uz totiž po Ovu mam podľa príznakov 😋

gabikamicka
30. sep 2016

@karmela tak dufam no ze sa ujmu tolko pokusy minule to vyslo na treti mesiac teraz je tiez treti 😀
31 dnovy

emakiki
30. sep 2016

@gabikamicka tak drzim silno palce vyzerá to nádejne😉

gabikamicka
30. sep 2016

@emakiki aj ja sama sebe 😋😋😋

karmela
1. okt 2016

@gabikamicka ak máš ešte ovu testy tak skúšaj ďalej tak okolo 25-27dc už si rob ovu testy s prvého ranného uvidis či bude tmavnut 😉

gabikamicka
1. okt 2016

@karmela a nahodou tehotensky test uz by normal ukazat v ten cas ? 😋

karmela
1. okt 2016

@gabikamicka niekedy ukáže aj tehu pred ms slabého ducha kým sa uhniezďi plodnene vajicko a kým dôjde na správne miesto trvá to 7az 10 dni kým začne vylučovať hcg a potvrdí test tehotenstvo

karmela
1. okt 2016

@gabikamicka ráta sa to od dňa ovulácie kedy je vajíčko pripravené na oplodnenie tak veľa štastia