Včera robený test spadol dnes do vody
Vidíte tam niečo, včera robený ale spadol do vody to vady ?! Je výsledok negatívny ale si mam spraviť ešte jeden ?

Tazko povedat, ked ti spadol do vody 🤦🏻♀️
Utopenec vyzera negativne urob si este jeden .
Je úplne jedno, kedy ti spadol do vody, keď bol robený včera. To, čo ukázal včera, platí.
ak boli vcera negativne, tak ine nebudu ani ked ti dnes rano padli do vody. Ved test sa vyhodnocuje za par minut, nie dalsi den...
@simca06022011 neviem ci boli negativ , toto je ze tam bol tien jeden slabý a ako spadli do vody zostalo takto
Co ukazal vcera to plati. Je jedno, ci dnes spadol do vody. Vysledok sa ma pozriet par minut po urobeni testu a nie na druhy den po okupani.
negaitvne su tie testy
@simca06022011 to boli včera. A dnes ráno spadli do vody
@lulu194 a co ked spadli do vody ? ..nechapem 😂😂😂 kup nove urob dalsie kks ....
Vyzera to negativne na vsetkych fotkach. Sorry
Vysledok sa necita den po funuse. Plati co ukazal vcera. Dnes ho neobzeraj nema to zmysel
Dnes rano ti zreagovali s vodou,chapem ze to ocami tlacit a zial uplne cire snehobiele negativne.
Zajtra ich pooblievaj vinom a uvidis
ja viem citat autorka, ale pochop, je jedno co sa dnes stalo s testami, vcera boli negativne, su negativne... nic ine tam nehladaj. Test urobis, pozries vysledok za par minut, vyhodis. Hotovo. Cokolvek by sa s tym stalo, je to jedno.
@simca06022011 uz to tak spravím ale nechapem ako môže vyjsť pozitiv s vody !! 🙂 radšej ešte jeden a hneď vyhodím dakujem.
zial negativne :(
Prečo si nechávaš test do druhého dňa?? 🙄 Veď ten sa musí odčítať do určitej doby. Či keď bol včera negatívny, tak si čakala, že dneska bude pozitívny?😁

@lulu194 spadol mi do vody dnes ráno