Včera robený test spadol dnes do vody
Vidíte tam niečo, včera robený ale spadol do vody to vady ?! Je výsledok negatívny ale si mam spraviť ešte jeden ?

@stanulienkat nie baby ale ja tam vydim slabú slabulinko druhy pásik. Veľmi slabulinko nedá sa to tak zaostriť ako by som chcela
Nikde ten nevidím náznak žiadnej čiarky, všetky sú negatívne zial
@lulu194 Pane Bože už! Je úplne jedno, čo tam vidíš dnes! Výsledok testu sa má odčítať do určitej doby po urobení testu a všetko, čo sa na teste ukáže po tejto dobe, je irelevantné! Vieš, ako tie testy fungujú? Na tej paličke je nanesená látka, ktorá reaguje s hormónom HCG, ktorý obsahuje moč tehotnej ženy. Tá látka je v tvare toho pásika a je tam bez ohľadu na to, kto si test robí. Keď sa ten test premočí, tak to miesto proste je vidieť. Preto tam niečo vidíš po namočení testov do vody. A preto sa aj nemá výsledok odčítať po nejakom čase, aj keby ti tie testy do vody nespadli, lebo premočí ti ich aj moč, do ktorého ich namočíš. Pochopené?
@lulu194 prepac.
Na smiech je ze test bol negat.
A kedze po spadnuti do vody Sa logicky farbivo napilo a vypulilo celu svoju krasu,tak ty hladas ciarku.
Asi velmi tuzis po dietatku,tak velmi chces aby to tam bolo.
Ale naozaj,kasli na tie testy.
Kup si nove,urob znova a chod podla pribaloveho letaku.
Mozno tehu aj si,ale tato diskusia s mokrymi Testami je ozaj blazniva..
Drzim silno palce!nech Sa cim skor zadari.
Tie testy nemaju absolútne ziadnu výpovednú hodnotu. Nehovorím ze tehotna byť nemôžeš. Ale z tychto testov to nezistis a je uplne jedno kolko krat ho sem odfotis z akychkolvek uhlov. Test robeny vcera a este po znehodnoteni vodou nemôžeš brať za hodnoverný. Zbehni do drogerky alebo lekarne, kup novy test, sprav podla navodu a potom uvidíš hodnoverný vysledok. Toto zahod a uz sa nad tym nezamyslaj..
Negatívne. A nechytaj test za omocenu časť,je to nehygienické (manikúru nekomentujem). Každá ti tu vraví,že nič nevidí,len ty vidíš. Tak na čo si pýtaš radu
To je taky problém kúpiť nový test a skúsiť este raz?
@lulu194
NIE SI tehotna.
@vanilkovazmrzka 🤣🤣🤣🤣
@lulu194 toto je cisto negatívne. Medzi tym spadnutym do vody a tymto ubehlo par dni - keby si bola tehotna, tak by si uz mala jasne viditeľné čiarky.. tuto nieke ami náznak.. nič.. zahod ich rovno do koša, aby ti zase nahodou nepadli do vody 😏
@lulu194 všetky dievcata tu, ak v tvojej druhej diskusii ti tvrdia ze je negativny. Nikto nikde nenapisal ze je pozitívny, tak myslim ze názorov uz mas dosť..
@lulu194 všetko je to negatívne 🙄 už kľud
ja to tam vidiiiim 😂 si tehotná !!!! gratulujem 😎
och 🤦
@zuzanka.zuzu 🤣🙏🙏 aj ja to tam vidím. 3 testy to znamena trojičky ! Gratulujem

...prosím ťa a rovno vymaž túto diskusiu, nech nie si na smiech ďalším členkám, myslím to v dobrom.