Vidieť ducha na tehotenskom teste?
Ahojte žienky, som 12 DPO. Menštruácia mi má prísť o dva dni. Zaujíma ma len, čo si myslíte, či aj vy tam niečo vidíte. Včera bol ten istý test čisto biely. Je to odfotené 2-3 minúty po spravení testu. Nepíšte mi prosím “premúdrelé” komentáre typu, prečo si robím test tak skoro. Áno spravím si ďalší zajtra ráno a aj o dva dni. Chcem len názory žien, ktoré chápu skoré testovanie. Vďaka

Vďaka za názory. Naživo tam bolo vidieť slabučkú čiarku o niečo lepšie. Ak by to bol kanálik, bol by aj na včerajšom teste aj predošlom. Na tých nebolo nič. Tak uvidíme zajtra 🙂.
Vďaka za názory. Naživo tam bolo vidieť slabučkú čiarku o niečo lepšie. Ak by to bol kanálik, bol by aj na včerajšom teste aj predošlom. Na tých nebolo nič. Tak uvidíme zajtra 🙂.
@diana445 a čo je dôvodom takého častého testovania? Buď si tehotná alebo nie
@diana445 ja vidim
@diana445 Je tam aj druhá čiarka.
Ďakujem vám 😊, dúfam, že zajtra trochu zosilnie a nie je to chybný test.
Ja vidím aj slabú druhú čiarku. Držím palce.
Áno, na prvej foto hneď vidno slabucku čiarku.
Ja vidim, ale do budúcna biely podklad bude to lepšie vidieť, drzim Ti palce 🙂
Ak je to dr max tak si myslím ze mozem gratulovať 🍀
Ja vidim, ale do budúcna biely podklad bude to lepšie vidieť, drzim Ti palce 🙂
Ak je to dr max tak si myslím ze mozem gratulovať 🍀
@polovnicka92 Ďakujem za tip 👍. Bohužial to nie je Dr Max, je to test z Plus lekáreň. Čo som sa dočítala, tak majú vraj len málo farbiva, inak neviem, či sú spolahlivé. Už mám doma len ten pluskový Clearblue. Ak nestihnem dnes kúpiť iný, tak skúsim zajtra ten.
@polovnicka92 Ďakujem za tip 👍. Bohužial to nie je Dr Max, je to test z Plus lekáreň. Čo som sa dočítala, tak majú vraj len málo farbiva, inak neviem, či sú spolahlivé. Už mám doma len ten pluskový Clearblue. Ak nestihnem dnes kúpiť iný, tak skúsim zajtra ten.
@diana445 ak chceš istotu, naj je DrMax. Clearblue nie sú dobré.

@diana445 nie nieje