icon

Vidíte to?

7. jún 2022

Ako na ten just posledný test co som mala doma

Vidíte to?
Strana
z2
nikpa
7. jún 2022

Podľa mňa áno 😀

majki_ki
7. jún 2022

Áno, koľko ti mešká ?🙂

autor
7. jún 2022

@nikpa je 8 min co som robila test a teraz zmizla, už som z toho jeleň, najhoršie je, že u nás v dedine lekaren len do 12 😞

autor
7. jún 2022

@majki_ki 1 deň ešte len

mariaveronikag
7. jún 2022

zajtra kúp a urob znovu...vidím tam takú slabulinkú 🙂 //

nikpa
7. jún 2022

Keď ti mešká len 1 deň, je veľmi pravdepodobné, že ani na sone by nebolo ešte nič vidno. Najlepšie až okolo 8tt ísť. Sprav sa zajtra ráno ďalší test. Držím palce

autor
7. jún 2022

@mariaveronikag teraz ako to už uschlo ju tam fakt ledva vidno, to by nešlo ani odfotit. Pojdem zajtra do lekárne kúpim ďalší. Ďakujem vám 🙂

thereisabear
7. jún 2022

Podľa mňa aj "ledva vidno" môže byť čiarka. Ak je test negatívny, tak je proste biely a vôbec nič na ňom nevidno. Držím palce.

autor
7. jún 2022

@thereisabear ďakujem

autor
7. jún 2022

Baby myslíte že digitálny ukáže? Keď tieto 10tkove mam takúto slabú čiarku a digitálny je ešte menšia citlivosť, ma to zmysel uz teraz ho kupovať

zuzanadettweiler
7. jún 2022

Myslím že nejaký ten kasper (duch) tam je za dva dni skús znova držím palce

mariamisko
7. jún 2022

Ja som tiez mala druhu uplne slabu a potom zmyzla 😀 a bola som tehotna 💋

ailiba
7. jún 2022

Jasne, vidim🥳... Zo zacuatku moze byt slaba ciarka... To he normalne. Zajtra sprav druhy. Gratulujem🤩

majki_ki
7. jún 2022

Ak ti palickovy ukázal ducha, Digi ti nemusí ešte ukázať nič, je menej citlivý. Urob zajtra ešte jeden, možno skús aj inú značku kúpiť, aby si sa presvedčila, že aj tam je duch 🙂

autor
7. jún 2022

Ďakujem vám
@majki_ki ano chcem kúpiť také do prúdu moču nie tieto palickove

majki_ki
7. jún 2022

Vieš čo, ja mám napr skúsenosť len s klasickými palickovymi, vždy som bola spokojná, ak nerátam pepino a maybebaby (nové sarze)

autor
7. jún 2022

@majki_ki tak ktoré kúpiť ? Vždy tu baby píšu ze malo alebo veľa farbiva, tak ktoré majú veľa?

majki_ki
7. jún 2022

Livsane, drmax, mamatest 🙂

autor
7. jún 2022

@majki_ki dakujem

autor
7. jún 2022

@majki_ki som taka nedockava ze som naložila decka do auta a išla som dnes kúpiť tie testy nech si môžem hneď ráno spraviť 😀 teraz robiť asi nemá zmysel keďže som mala ráno ducha pochybujem ze z večerného niečo ukáže. Kúpila som livsane paličkove.

tulipanicek
7. jún 2022

Livsane sú top. Za mna najlepšie testy a to som vyskúšala X značiek

majki_ki
7. jún 2022

Hlavne z mojej skúsenosti večer je to už aj ťažko hľadať, keď je duch :D už len vydržať do zajtra

ivusinecka026
7. jún 2022

Dobrý neskorý večer Vám Prajem chcem sa opýtať včera poobede mi vyšiel test to znamená že som tehotná pravda.
Ďakujem za skóre odpovede

lucylliana
8. jún 2022

@ivusinecka026 ano si, stačí si pozrieť príbalový leták. No nechápem prečo to dávaš do fórá inej??? 🫣

stanusenka
8. jún 2022

Spravila si ďalší? 🤗

a_adamcova
8. jún 2022

Digitalný ukáže, mne ukázal a na klasickom ešte nebolo ani slabulinkú čiaru vidno - nič.

autor
8. jún 2022

@stanusenka ano taky istý slabucky, počkám 2-3 dni spravim ďalší

autor
8. jún 2022

@a_adamcova a je lepšie ten digitálny do prúdu moču alebo namočiť?

a_adamcova
8. jún 2022

Tak to ti neviem povedať. Podľa mňa tie Digi sú dobre všetky. Tam veľký rozdiel nebude

a_adamcova
8. jún 2022

Mne dlho dlho ešte nevyšiel normálny test. Už som si myslela že ten Digi bol zlý, 😅 takže určite ti digitálny ukáže 😊. A gratulujem, podľa mňa už aj druhá slabá čiarka je dostatočný dôkaz ❤️

Strana
z2