Vidíte to?
Ako na ten just posledný test co som mala doma

Áno, koľko ti mešká ?🙂
@nikpa je 8 min co som robila test a teraz zmizla, už som z toho jeleň, najhoršie je, že u nás v dedine lekaren len do 12 😞
@majki_ki 1 deň ešte len
zajtra kúp a urob znovu...vidím tam takú slabulinkú 🙂 //
Keď ti mešká len 1 deň, je veľmi pravdepodobné, že ani na sone by nebolo ešte nič vidno. Najlepšie až okolo 8tt ísť. Sprav sa zajtra ráno ďalší test. Držím palce
@mariaveronikag teraz ako to už uschlo ju tam fakt ledva vidno, to by nešlo ani odfotit. Pojdem zajtra do lekárne kúpim ďalší. Ďakujem vám 🙂
Podľa mňa aj "ledva vidno" môže byť čiarka. Ak je test negatívny, tak je proste biely a vôbec nič na ňom nevidno. Držím palce.
@thereisabear ďakujem
Baby myslíte že digitálny ukáže? Keď tieto 10tkove mam takúto slabú čiarku a digitálny je ešte menšia citlivosť, ma to zmysel uz teraz ho kupovať
Myslím že nejaký ten kasper (duch) tam je za dva dni skús znova držím palce
Ja som tiez mala druhu uplne slabu a potom zmyzla 😀 a bola som tehotna 💋
Jasne, vidim🥳... Zo zacuatku moze byt slaba ciarka... To he normalne. Zajtra sprav druhy. Gratulujem🤩
Ak ti palickovy ukázal ducha, Digi ti nemusí ešte ukázať nič, je menej citlivý. Urob zajtra ešte jeden, možno skús aj inú značku kúpiť, aby si sa presvedčila, že aj tam je duch 🙂
Ďakujem vám
@majki_ki ano chcem kúpiť také do prúdu moču nie tieto palickove
Vieš čo, ja mám napr skúsenosť len s klasickými palickovymi, vždy som bola spokojná, ak nerátam pepino a maybebaby (nové sarze)
@majki_ki tak ktoré kúpiť ? Vždy tu baby píšu ze malo alebo veľa farbiva, tak ktoré majú veľa?
Livsane, drmax, mamatest 🙂
@majki_ki dakujem
@majki_ki som taka nedockava ze som naložila decka do auta a išla som dnes kúpiť tie testy nech si môžem hneď ráno spraviť 😀 teraz robiť asi nemá zmysel keďže som mala ráno ducha pochybujem ze z večerného niečo ukáže. Kúpila som livsane paličkove.
Livsane sú top. Za mna najlepšie testy a to som vyskúšala X značiek
Hlavne z mojej skúsenosti večer je to už aj ťažko hľadať, keď je duch :D už len vydržať do zajtra
@ivusinecka026 ano si, stačí si pozrieť príbalový leták. No nechápem prečo to dávaš do fórá inej??? 🫣
Spravila si ďalší? 🤗
Digitalný ukáže, mne ukázal a na klasickom ešte nebolo ani slabulinkú čiaru vidno - nič.
@stanusenka ano taky istý slabucky, počkám 2-3 dni spravim ďalší
@a_adamcova a je lepšie ten digitálny do prúdu moču alebo namočiť?
Tak to ti neviem povedať. Podľa mňa tie Digi sú dobre všetky. Tam veľký rozdiel nebude
Mne dlho dlho ešte nevyšiel normálny test. Už som si myslela že ten Digi bol zlý, 😅 takže určite ti digitálny ukáže 😊. A gratulujem, podľa mňa už aj druhá slabá čiarka je dostatočný dôkaz ❤️

Podľa mňa áno 😀