icon

Však nie som v tom?

andreamed
17. máj 2022

Baby, čo si myslíte? Je to len nejaký dušík? Snáď ano 🙂

Však nie som v tom?
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
karhu
17. máj 2022

blahozelam k pozitivnemu tehotenskemu testu🍼

mamkalentedkova
17. máj 2022

Tak podľa fotiek v Tom si...

lexy102
17. máj 2022

pozitívny test 🙂

andreamed
autor
17. máj 2022

@zazvorka87 fuu myslis, ze ano? na jednej strane by som bola rada, na druhej strane sa bojim dnesnej doby a trosku mam v hlave vzorce po byvalom vztahu, ze dobrou mamkou nebudem... sucasny partner, dieta uz ma a viem, ze dalsie uz nechce :/

julie19
17. máj 2022

Tak toto sú pozitívne testy, gratulujem 🙂

babovka2321
17. máj 2022

@andreamed no hold, asi chce, ak sa nechranil 😉

oblecenie99
17. máj 2022

No si..

pinkgirl
17. máj 2022

Je to pozitívne v oboch prípadoch. A ak partner už neplánoval deti, mali ste x možností ako sa chrániť. A blahoželám k dieťatku, neboj, všetko bude v poriadku 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
andreamed
autor
17. máj 2022

@andreamed Ďakujem baby za odpovede a podporu 🙂 este teraz som rozklepana z tej info .. aj radost aj strach ale potvrdim si to o par dni dalsim testom 🙂

nikha2809
17. máj 2022

No tak toto určite nieje žiadny dušík 😀

lelinka611
17. máj 2022

Toto je milión percentný pozitívny test 😊 počkať týždeň dva a šup k dr

osky
17. máj 2022

@andreamed ak ti osud poslal dalsiu dusicku,malo to tak byt.
Nicoho sa neboj....🤗

ankare
17. máj 2022

@andreamed gratulujem!

snezienkaaa82
17. máj 2022

Kto sa nechráni, deti chce vždy. Kamoška takto lamentovala, keď zistila, že caka tretie. Pýtala, som sa, že či si dávali pozor. Ona, ze nie a ani antiku nemala, že to škodí prírode.a vode....😀😀😀
Čiže co z toho vychádza? Ze ten, kto sa, nechráni, deti chce.

spadnutaslivka
Autor odpoveď zmazal
andreamed
autor
17. máj 2022

@snezienkaaa82 trhol sa nam kondom pred 2 tyzdnami 🙈

tuppuk
17. máj 2022

Tvoja otázka je taká strašidelná, ale tak prečítala som si, že by si sa hádam aj potešila 🙂 Tak si myslím, že sa môžeš tak pomalinky opatrne chrániť 🙂 A neboj sa tejto doby, deti sa rodili aj rodia v hocijakej dobe 🙂

bluka2
17. máj 2022

@snezienkaaa82 naozaj to škodí prírode. Prejde cez cističky vody a existuje vraj aj v dnešnej dobe väčší problém s neplodnostou kráv. Ja by som tiež prírode takto neškodila...

elizabet173
17. máj 2022

@andreamed testy vyzerajú jasne pozitívne, o dva dni urob ďalšie, ale vyzerá to na tehotenstvo. Ja len dúfam, že nie s týmto partnerom https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ja-sa-musim-rozist-ale-ako-2/

bluka2
17. máj 2022

@elizabet173 ou bože, takže buď s debilom, čo ju bije (sedí to, že nechce deti) alebo s niekým, koho nepozná ešte ani rok, ak teda nemala 2 naraz 😳

elizabet173
17. máj 2022

@bluka2 spomenula som si na tú tému, kde písala, že priateľ nechce deti, ale nebola som si istá, či je to ona, tak som pozrela.

andreamed
autor
17. máj 2022

@elizabet173 som s novym partnerom lubime sa ale myslim ze nechce ale prijal to fajn nakoniec 🙂

elizabet173
17. máj 2022

@andreamed to mi odľahlo

mimi3008
17. máj 2022

@andreamed doba nebude nikdy dobra na dieta...ak by sme to brali takto pragmaticky. Ked si odmyslis dobu a partnera, co ches ty?

snezienkaaa82
17. máj 2022

@andreamed ahaaaaaa... tabletka po by možno pomohla vtedy. No ved bude dobre hádam. Držím palce 😀

snezienkaaa82
17. máj 2022

@bluka2 áno, no ale to by sne mohli zhrnúť nasledovne potom: neper, nepoužívaj čistiace prostriedky, umývačku riadu, var na ohni v kotli, neumyvaj sa., nejazdí autom, ani mhd..... Aj to škodí prírode, nielen hormóny...

bluka2
17. máj 2022

@snezienkaaa82 sú eko pracie prostriedky na báze esenciálnych olejov, také používam a úplne s mierou, vydrží mi dlho. A fakt, periem raz do týždňa, nevadí mi.obliect si veci viackrát. Jazdím b

bluka2
17. máj 2022

@snezienkaaa82 bicyklom aj s dvoma deťmi a vlakom (príležitostne taxíkom, keď fakt treba), auto a MHD môžem kašľať. Umývať sa ako škodí prírode?