Však nie som v tom?
blahozelam k pozitivnemu tehotenskemu testu🍼
Tak podľa fotiek v Tom si...
pozitívny test 🙂
@zazvorka87 fuu myslis, ze ano? na jednej strane by som bola rada, na druhej strane sa bojim dnesnej doby a trosku mam v hlave vzorce po byvalom vztahu, ze dobrou mamkou nebudem... sucasny partner, dieta uz ma a viem, ze dalsie uz nechce :/
Tak toto sú pozitívne testy, gratulujem 🙂
@andreamed no hold, asi chce, ak sa nechranil 😉
No si..
Je to pozitívne v oboch prípadoch. A ak partner už neplánoval deti, mali ste x možností ako sa chrániť. A blahoželám k dieťatku, neboj, všetko bude v poriadku 🙂
No tak toto určite nieje žiadny dušík 😀
Toto je milión percentný pozitívny test 😊 počkať týždeň dva a šup k dr
Kto sa nechráni, deti chce vždy. Kamoška takto lamentovala, keď zistila, že caka tretie. Pýtala, som sa, že či si dávali pozor. Ona, ze nie a ani antiku nemala, že to škodí prírode.a vode....😀😀😀
Čiže co z toho vychádza? Ze ten, kto sa, nechráni, deti chce.
@snezienkaaa82 trhol sa nam kondom pred 2 tyzdnami 🙈
Tvoja otázka je taká strašidelná, ale tak prečítala som si, že by si sa hádam aj potešila 🙂 Tak si myslím, že sa môžeš tak pomalinky opatrne chrániť 🙂 A neboj sa tejto doby, deti sa rodili aj rodia v hocijakej dobe 🙂
@snezienkaaa82 naozaj to škodí prírode. Prejde cez cističky vody a existuje vraj aj v dnešnej dobe väčší problém s neplodnostou kráv. Ja by som tiež prírode takto neškodila...
@andreamed testy vyzerajú jasne pozitívne, o dva dni urob ďalšie, ale vyzerá to na tehotenstvo. Ja len dúfam, že nie s týmto partnerom https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ja-sa-musim-rozist-ale-ako-2/
@elizabet173 ou bože, takže buď s debilom, čo ju bije (sedí to, že nechce deti) alebo s niekým, koho nepozná ešte ani rok, ak teda nemala 2 naraz 😳
@bluka2 spomenula som si na tú tému, kde písala, že priateľ nechce deti, ale nebola som si istá, či je to ona, tak som pozrela.
@elizabet173 som s novym partnerom lubime sa ale myslim ze nechce ale prijal to fajn nakoniec 🙂
@andreamed to mi odľahlo
@andreamed ahaaaaaa... tabletka po by možno pomohla vtedy. No ved bude dobre hádam. Držím palce 😀
@bluka2 áno, no ale to by sne mohli zhrnúť nasledovne potom: neper, nepoužívaj čistiace prostriedky, umývačku riadu, var na ohni v kotli, neumyvaj sa., nejazdí autom, ani mhd..... Aj to škodí prírode, nielen hormóny...
@snezienkaaa82 sú eko pracie prostriedky na báze esenciálnych olejov, také používam a úplne s mierou, vydrží mi dlho. A fakt, periem raz do týždňa, nevadí mi.obliect si veci viackrát. Jazdím b
@snezienkaaa82 bicyklom aj s dvoma deťmi a vlakom (príležitostne taxíkom, keď fakt treba), auto a MHD môžem kašľať. Umývať sa ako škodí prírode?