Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?
Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.
Začni písať odpoveď...
Ahojte..nedá mi to nenapísať sem pretože mi to mešká týždeň a mám divné pocity.. nemám 18 preto sa vás chcem opýtať či mi predaju tehotenský test aj tak
@melonik1234 určite predajú. Nie je nikde napísané, že musíš byť tehotná až keď máš 18 🙂
Dobry den , mam uz za sebou tolko testov len s 1 ciarkou a ked som sa uz nato vykaslala , tyzden pred ms mam plne bolestive prsia pred ms som mavala citlive bradavky teraz vsak uz aj bolestivé , pred 3 dnami som mala len na nohavickach spinenie potom uz nie , o 7 dni mam mat ms test bol zatiaľ negativny, co si myslite ?
Baby, posledná MS bola 8-14.6.2020, v dňoch 18.6. a 30.6. sme mali nechránený pohl.styk. Dňa 6.7. som mala dostať ďalšiu MS podľa 28 dňového cyklu, ale mávam ho tak cca 35 dňový. Podľa 28 mi mešká 13 dní, podľa 35 6 dní. Robila som si testy no sú negatívne. Prsia mám navreté podobne ako pred Ms, rovnako nafúknuté bruško, občas jemné pichnutie a mám posledné biely až žltý výtok. Môžem byť ešte tehotná? Alebo už mám čakať MS? Ďakujem.
Ahoj baby mam otázku mala som MS ale uz viac ako týždeň pocitujem na lavej strane pod bruskom take steklenie svrbenie a menšie tlaky mozem byt tehotná? Alebo je to nieco ine ďakujem...
Mamičky ahojte. Neviem, či mi tu niektorá poradí, len som strašne moc nedočkava 😀
Mám 10 mesačnú dcérku 🙂 s manzelom sme spolu 4 roky, no potrebovala som si dokončiť ešte štátnice magisterské, a tri mesiace nato prišlo na svet naše dievčatko.
V pondelok má 10. Mesiacov.
Kojim, takze 8,5 mesiaca a 9m predtým som kramy nemala. Mala som len dva cykly (presne na deň rovnaké) od 12. Do 17. Dňa v mesiaci.
Preto sa chcem opýtať.
Plodne dni som mala 29,30,31 a 1. Ovulaciu som podľa výpočtov a mojich bolesti vaječníkov mala 30.
Spali sme spolu 29, a 30.
Zajtra mám dostať kramy. Ale už je to vlastne 14 dni po pohl. Styku.... myslite, že si mám robiť už test, alebo mám čakať na MS?
V pondelok má manžel narodeniny (25) tak by to bol taký krásny darček.
Jaj, a spali sme spolu s tým, že nebránime sa bábätku - aj keď jedno mame. Že mame peniažky, zázemie aj všetko v poriadku, jeden druhého tak nepotrebujeme si dávať pozor 🙂 a hlavne mám po škole. Preto sa chcem opýtať, MYSLITE, že môžem byt tehotná?
Mám čakať do mamzelovych narodenín? To je ešte 6 dni..
keď som sa dozvedela že čakám dcérku, kramy mi meškali 6 dni a urobila som test a vtedy bol už pozitívny. Neviem, či vydržím čakať... a možno som zbytočne v nadšení a nič z toho nebude :D myslite, že urobiť už test? Neurobiť?
Dobrý deň prajem
Som 13 deň po ovulácii a 1den pred Menštruáciou.
Pohlavný styk sme mali pravidelne počas plodných dní aj v deň ovulácie. Robila som si test 2 dní pred MS a výsledok negatívny. Vždy pred MS som mala hustý biely výtok na nohavičkách a bolo ho vidno aj zvonka
BT je 36,8, 36,9 tak sa pohybuje. Krcok mam dole a tvrdý a výtok nemám žiadny a to som 1 deň pred MS len biely tekutý hlien. Týždeň mam bolesti v lonovej časti a pichanie na vajecniku atď...
Môžem byť tehotná aj keď test pred MS bol negatívny?
Ďakujem za odpoveď
@emilia200 na zvracanie? Bolestivé prsia? Veď ty máš príznaky akoby si bola v 5 či 6 mesiaci :D ja som bola tehotná 8 týždňov a nevedela som o tom - a prsia má nebolelo pokým som nezačala kojiť a nevracala som ani raz. A ani som nemala pocit na zvracanie :D myslím, že si to namyslas ;)))

@veronika1223 určite áno, oveľa slabšie pozitívny som mala prvý tehotensky test. Každé 2 dní by mala čiarka silniet 🙂