Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?
Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.
Začni písať odpoveď...
Baby prosím vás potrebujem nejaké info.
Z priateľom sa už mesiac a pol pokúšame o bábo. Púšťal to do mňa aj viac krát . Meškala mi menštruácia 2 týždne mala som.aj tehu príznaky. Vracanie pobolieva nie pod bruškom napíšte prsia a ide mi z nich biela vodička mávam bolesti hlavy . No dnes mi ide krv neviem.ci to je menzes lebo to je také slabučke. Mala to už niektorá že aj počas tehotenstva krvácala?
@bona69 mne nikdy testy nefungovali až doktor mi povedal že som V3 mesiaci. Len teraz nemám prístup ísť k doktorovi.
@monika1293 a Digi test, tie sú presnejšie, a ak si myslíš že si tehu a kráčaš nemôžeš skočiť na pohotovosť?
@monika1293 tak ja by som skúsila Digi či si ozaj tehu, a ak budeš krvácať tak k nejakej dr aby to neskončilo zle
@bona69 no mám silnejšie krvácanie bolesti pod bruškom. 😔😔Čiže asi niesom tehotná. Ale mám nutkanie na zvracanie hlavne ráno a večer.
@monika1293 tak môžeš byť a pomaly možno potracas, keby sa ti dalo ísť fakt na pohotovosť žeby ti dali tabletky aby sa bábo udržalo ak tam je,
Myslíte že test ostane negatívny? Včera som si robila test (26.den cyklu nonmomentaone mám cyklus dosť rôzny takže na presnosť počtu dnis a nespolieham) a bol negatívny, robila som ho cez deň, dnes ráno sa m si robila z ranného moču a bol negatívny, to je 27.den a od ovulky (podľa výroku) by to mal byť cca 15-16den. Testy som kúpila s citlivosťou 10, takže by mali zachytiť malé množstvo. Ide o to, že ďalšie ešte neplanujemee, tak by som bola rada ak by ostal test negatívny momentálne. Dnes ma začalo trochu pobolieval v podbrušku. Ozaj neviem čo si myslieť, nemáte skúsenosť? Som z toho trochu v strese
Mešká mi MS 3dni robila som dnes rano test negativny.. bolia má prsia a ďasna furt sa mi chce spat a je mi stále zle mozem byt tehotna?
Ahojte žienky . Potrebujem radu. 🥺 .Snažíme sa s manželom o bábätko . Manžel chodi na turnusy do zahraničia. Ale mam otázočku. Môžem deň pred ovulaciou Otehotnieť? ( teda ma oplodnit ) 😁 ked mam len tie plodne dni . ? Som s toho zúfalá prosím poraďte mi .
Moze my aj po 7tyzdnoch od styku ukazovat negativne testy keby som bola tehotna? Dakujem
@visna6 mam nepravidelne čiže v podstate ani neviem už kedy mam očakavať, posledna 5.10. Taka slabsia (pravdepodobne kvoli nachladeniu) ...teraz len pozorujem,že som dosť pribrata a brucho mam velke ako tehotenske... a testy negativne...pri dr som bola 20.10. Na prehliadka a nic mi nepovedal
Ahojte!
Mám na Vás otázku.Pred 3 týždňami som bola u Dr. Na kontrole,bolo všetko ok.Na nepravidelnú MS mi nasadil Duphaston od 16DC 10dní.Cez plodné dni sme sa s drahým ľúbili.No a teraz na 29DC som dostala špinenie...žiadna bežná MS ..už 4 deň len hnedé špinenie a mierna bolesť v podbrušku...co inokedy ak mam MS tak ma brucho boli prvý deň a to je všetko...co myslite...je možné že aj napriek tomu tmavohnedemu špineniu by to bolo tehu? Alebo iba je to následok brania Duphastonu? ZA Odpoveď dakujeem..
@andrea_23 spinenie môže byť práve jeden z príznakov. Skús urobiť test Ja si riešim niečo podobné. v čase ovu sme mali sex. Presne v čase ms sa dostavili spinenie (1 den trochu viac potom už máličko) som príšerné unavená, boli má brucho, nechutí káva a mohla by som ďalej rozprávať. Dráhy bol 100% presvedčený že som tehotná ale testy majú buď slabého ducha alebo sú negatívne. Pri prvej som mala na teste len ducha a bola som tehotná ale ukázal sa. Teraz je to také že skôr nič ako duch. Tak neviem či môže byť že mám proste mal hormónu alebo nič. Doktorka ma plno takže až v januári mám ísť na kontrolu.
tiez sa niekedy pozastavujem nad tym, kolko je takychto diskusii,ale na druhej strane, pochopi to len zena,ktorá sa naozaj veeeeeelmi dlho snazi o babatko,alebo ktora uz jedno ci viac potratila atd. vtedy je ta tuzba po babatku taka velka,ze proste akoby to aj nejaka diakusia na modrom koniku mohla nejako ovplyvnit alebo co 🙂 Nadnesene povedane. Tie zeny sa chcú poradiť a spolocne tesit podla mna.nic zle za tym netreba hladat. ale jasne, je tu toho viac nez dost

@jakyja chybné treba zopakovať ešte raz