icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
Autor odpoveď zmazal
vera_42
8. sep 2018

@jamimka Uvidím čo bude lebo zjavne som dostala menštruáciu ale skúsim ešte si spraviť test a uvidím či tam ďalšia čiarocka bude ...priateľ vraví že niektoré majú menštruáciu a sú tehotné noo tak neviem .. som už s toho celého nejak mimo ...
A menštruácia mi nikdy nemeskala ako teraz 4 dní vždy som mala ako hodinky .

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
8. sep 2018

@jamimka ďakujem aj ja tebe nech všetko dobre dopadne 😊

dialuky
10. sep 2018

Ahojte vidíte niečo?

z1984
10. sep 2018

@dialuky ja veru nič 😕

vera_42
10. sep 2018

@jamimka ahoj dnes som zašla k lekárke mala dovolenku tak som si šla do lekárne kúpiť test a na teste bola tiež druhá čiarka a silnejšia ..aj krvácanie mi skončilo za dva dni .. štvrtok som už objednana k lekárke že vezme mi krv a uvidí sa

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka ďakujem krásne 😊 ale uvidím predčasne sa neteším ale som rada 😊

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka dúfam že všetko bude dobré .😣☹️ No ja som tak nastavená že čo má prísť to príde .. ja sa tiež bojím čo povie lekárka či nebudem sklamaná lebo ffakt neviem čo si mám o Tom všetko čo sa deje myslieť. ..

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka ja tiež veľmi by som sa potešila keď by to bola pravda ale tak uvidíme .. 😊snáď raz sa to podarí

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka ďakujem 😘 pozri dnes už bola silnejšia

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka no práve že mne teraz menštruácia skončila no keď to bola menštruácia lebo trvala iba dva dni a inak mam 5 dní menštruáciu a dnes som robila test a čiarka bola tam druhá .. a inak meškalo mi 4 dní

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka aj priateľ videl a povedal že vidí tam druhu čiarku tak uvidíme dr bude múdrejšia 😊nádej umiera posledná 😊

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka dúfam že nič hrozné mi lekárka nepovie a že len to potvrdí 😊

jamimka
Autor odpoveď zmazal
vera_42
10. sep 2018

@jamimka uvidí sa 😊

miadi
10. sep 2018

@vera_42 nechcem ti brat nadeje ale mne sa to nezda.. viac x som uz mala 2dnovy Menzies hoci predtym roky rokuce 5-6dbi.. a pozitivny test uplne silny na 3den meskania. Takyto duch test ak by ti akoze 6dni meskalo 4+2 .. mne sa skor vidi ze to bolo oplodnene vajicko a odišlo a este su pozostatky hormones v tebe.. urob si test o 48h a uvidis ak bude ciarka silniet Alebo slabnut.. sanca tam je ale este sa neteš moc.

vera_42
11. sep 2018

@miadi ďakujem ja to beriem tak že čo má byť to bude ... Uvidím už to nechám na lekarku som v štvrtok objednaná uvidím čo povie lebo ja už pred ty som mala problémy čo sa týka menštruácie .. a každý mesiac cysty .. tak uvidím .. dopredu sa neteším

miadi
11. sep 2018

@vera_42 hej o to vacsia radost neskor.. a ak to nevyde Teraz tak nabuduce je vzdy sanca.

vera_42
12. sep 2018

@miadi no dnes som si robila test a žiadna čiarka tak zrejme som o to prišla😢 zajtra idem k lekárke .. uvidím čo povie 😢😢😢 bude nabudúce 😢 len s priateľom sa už rok snažíme tak sme sa aj trošku potešilo keď test bol pozitívny ... Možno keby som šla skôr k lekárke možno by všetko bolo inak 😢

miadi
12. sep 2018

@vera_42 to si nemysli ze by ti dr nejak pomohla. Toto sa stava velmi casto kopec zien o tom ani nevie ked si neurobia test. Mne odislo v 5tt a strasne to bolelo. Aspon ti to odislo bez ničoho.. cim skor tym lepsie a zdrave silne sa udrzi. Toto vacsinou byva nejaka geneticka vada ked odide. Netrap sa nabuduce bude viac štastia. Nic sa nedalo urobit inak. Par dni posmut no nedrž sa toho bude dalsia ovulacia dalsie sance a nadeje.

z1984
12. sep 2018

@vera_42 nemyslim si . Ja som brala duphaston na udržanie plodu a nepomohol.