icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

ar3m1s
12. jan 2023

@patka2222 no podla mna sa tam nieco zacina crtat 😊

patka2222
12. jan 2023

@ar3m1s len mne meškajú už 5 dni a len toto na teste nechce sa mu veriť že by som bola tehotna 🤷‍♀️

nikavuk
24. jan 2023

@patka2222 niečo tam vidím ale ak je to pepino ten treba odcitat do 5 minút. Potom sa baby sťažujú ze duchuju ale to si ja nemyslím. Len to treba odcitat v limite.

janka89999
26. jan 2023

Myslite si ze uz mozem byt tehotna ?

sandy2796
26. jan 2023

@janka89999 vyzerá to dobre ❤️ skús ešte iný test ak je toto pepino

nikavuk
26. jan 2023

@janka89999 podľa mňa áno ak si odcitavala behom minúty a max do 5 min gratulujem 🙂

tehu3
27. jan 2023

Ahojte ja som si vcera robila test vysiel pozotiv a dnes rano vyslo negativ plus z krvy a tam neni jasno ale asi som dala malo krvi lebo sa mi pokazila ihla na vpich 🤷🏻‍♂️viete mi poradit ?
A svoje dni som mala tak ze jemne spinenie a necele 2 dni

sheila2004
27. jan 2023

Dievčatá, čo hovoríte na tento test ? MS mešká 10 dni.

nikavuk
28. jan 2023

@tehu3 tak to môže byť aj biochemické.

nikavuk
28. jan 2023

@sheila2004 ja tam vidím jemnú ružovú čiarku.

diaalex
28. jan 2023

@tehu3 podľa mňa bohužiaľ biochemické 😐

diaalex
28. jan 2023

@sheila2004 niečo sa tam črtá, ale po 10 dňoch by mala byť oveľa silnejšia. Skús digitálny

gagagabika
Autor odpoveď zmazal
iwankaaaaa
3. feb 2023

@janka89999 gratulujem

ivetsofijanko
7. feb 2023

@nikavuk ja tiez🥰

nelka2210
26. feb 2023

Ahojte potrebovala by som aj ja poradiť. Tá druha čiarka je vidieť iba keď nahnem test myslite že by to mohlo byť? Robila som ho 6dpo. Je to pre mňa dôležité keďže mám PCOS a dlho sa snažíme o bábätko. Ďakujem vopred za každú jednu radu

nikavuk
26. feb 2023

@nelka2210 6 dni je riadne skoro to malokedy ukaze plus vyzerá byt riadne odstaty a to treba odfotit resp odcitat v casovom limite. Potom je to neplatne

nelka2210
27. feb 2023

@nikavuk fotené to je neskôr ale keď som si ho robila vyzerala tá čiarka tak isto

motylik273
Autor odpoveď zmazal
nikavuk
28. feb 2023

@nelka2210 niečo tu vidím ale 6 dni po ovulacii je riadne skoro aby hocijaký test niečo ukázal. Isto si ju mala vtedy? skus spraviť keď tak digitálny alebo pockaj a sprav znova o 2dni ci bude silniet

atack
5. mar 2023

Ahojte dievčatá,chcela by som sa vás spýtať...moja posledná menštruácia po šestonedelí bola 19.2. stratili sme bábätko 😔 narodila sa nám malička mŕtva v 37tt sú od toho 2 mesiace a práve dnes sme to vyskúšali znova s tým ale že mám zase menštruáciu 🙈 sama tomu nerozumiem...a moja otázka znie pomôžem otehotnieť? Je tam aspoň minimálna šanca? Ďakujem krásne

hudakkkovaaa
18. mar 2023

Prosim poradte je to tehotenstvo alebo nie ?

atack
18. mar 2023

@hudakkkovaaa áno je gratulujem ❤️❤️

lienkka1999
26. mar 2023

Čo myslite dievčatá? Dnes by mala prísť MS zatiaľ nič, len slabučký hnedý výtok trosku na intímke, test som si robila dnes poobede, čiže neslo o ranny moč.

jana0215
29. mar 2023

@lienkka1999 pepino toto robí stále. Skús iný test. 🙂 mne sa osvedčil dr. MAX. Mamatest mi tiež stále ducha robil, aj keď som tehotná nebola.

lienkka1999
29. mar 2023

@jana0215 dr max mám v zálohe - digitálny 😉

jarkam721
4. apr 2023

@lienkka1999 ako si dopadla ?

sabina_71
4. apr 2023

@baccio amen! Dievčatám a ženám chyba základná logika. Keď mám sex tak sa môže stať. Jediná účinná antikoncepcia je nemať sex.

lienkka1999
5. apr 2023

@jarkam721 dopadla som tak, že hneď na druhý deň dorazila MS, takze take malé sklamanie, no uvidíme čo bude budúci mesiac, snažím sa nato nejako nemyslieť, ale už začína na mna dochádzať taká mierna frustrácia, keď kopec zienok okolo mna je tehotných alebo už maju bábätko na svete

jarkam721
5. apr 2023

@lienkka1999 tak to má mrzí. Ale viem ako sa asi cítiš a na ten truc a zhôd okolností akurát stretávas samé tehu či kočíky. Aspoň mne sa to tak stávalo alebo som bola nejak na to zaťažená že som si ich akosi viac všímala na sídlisku.