Vyvolávačka, špinenie, bez menzesu a negatívny test

andy02
30. sep 2012

Ahojte, už som dosť zufala, pokušame sa o babatko no nejde to, mám problémy asi z hormonami aj keď sama neviem. Lekár mi vysadil lieky že teraz keď nieje manžel doma nech si telo oddychne a nasadil mi vyvolávacky. minulý týžden vo štvrtok som dostala injekciu a o tyzdem som špinila no ostalo to pri tom. menštrácia nič, test robený po týž. od pohlavneho styku a negatívny. asi sa zbláznim stále ničo sa musí nové objaviť. 😠

abriela
30. sep 2012

u nas prve tehotenstvo, prislo necakane na prvy resp. druhy pokus. Na druhe sme si muesli par mesiacov pockat a pricina bola uplne banalna. Nedostatok zeleza, co sposobovalo aj gynekologicke problemy - neustale vytoky, mykozy.
Zelezo som brala len 2 mesiace, ale ked som po dobrati bola na kontrole, uz som bola tehulka.

perlaoceanu
1. okt 2012

@abriela a ake lieky na železo si brala? Ako casto?

dorekapa
1. okt 2012

babky,preco sa nam nedari otehotniet...ake to je bolestive sklamanie ked kazdy mesiac sa dostavi mrcha..fnuuuuk

dorekapa
1. okt 2012

@perlaoceanu aj vy sa snazilkujee?

perlaoceanu
1. okt 2012

@dorekapa no este zatial nie, ale v buducnosti by sme radi este jedno babo. Prve som otehotnela spontanne, no odkedy som porodila, tak mrcha skoro vobec nechodi. No nieze by mi chybala, ale, ked chcem v buducnosti otehotniet, tak by bolo vhodne ju mat. Na prehliadke mi lekar povedal, ze je vsetko v poriadku, akurat som s amu zdala bleda, tak povedal, ze mi asi chyba zelezo. Aj malej teraz robili rozbor, mala hodnoty na hranici, takze by bolo vhodne ho doplnat. A ako pise abriela, tiez mam problemy s neustalymi vytokmi.

dorekapa
1. okt 2012

vytoky ani nemam..a ak ano,tak tie bez palenia,srvbenia..take cire pred ovulaciou.Inak co od piatka mi meska mrcha a len po sexe s manzelom tak len vtedy po..mi vysla trosicku krv.Mala si to uz niekedy,alebo ine baby.?Ja ked som vedela ze mam dostat,tak som povedala manzelovi ze sex to urychli,ale teraz nie..Prve tehotenstvo prislo tiez spontanne a s tym sa snaime od januara.Ale tak dlho mi este nemeskala.Fakt som si bola ista,ze po sexe sa mi spusti ale nic.Vobec?Prosim vas,poznate niekotho kto to mal tiez take,alebo podobne?

dorekapa
1. okt 2012

@perlaoceanu ja som zabudla klinut na odpoved,ale to patrilo tebe a ostastnym snazilkam.

seginiatko
1. okt 2012

@andy02 skus este urobit test , tyzden po styku je este dost skoro. niekedy ukaze aj az o 3 tyzdne po styku slabu ciarku, vsetko zalezi ako rychlo sa rozbieha hladina Hcg..

abriela
1. okt 2012

@perlaoceanu brala som tardyferon tabletky - 1 mesiac 2x denne, druhy uz len jednu tabletku. Diagnoza bola: sideropenic anemia.
Pred prvym tehu som chodiavala darovat krv. Po porode prisli mykozy, vytoky, kt. som predtym nepoznala. Lekar nasadil stale to iste - zlte gulicky - neviem nazov. Pila som caje, liecila osm sa sama. U lekara som bola len 3x a vravel, ze mykozu nemam a napriek tomu predpisal gulicky. Posledna navsteva koncily tym, ze ma poslal na 5 vysetreni - zubne, nosno-usno-krcne, gastro, neurologia, imunologia. Z nosno-usno ma poslali k vseobecnej na odber krvi. Ta zistila, ze mam malo zeleza a hned som sla na hematologiu. Samozrejme, vsade mi nieco nasli a na imunogii mi stihli spravit len cast vysetrenia, kedze kvoli tehotenstvo to neslo dokoncit. Mrchu som mavala 2 dnovu a pre mna v nezvycajne "dlhych" 28 dnovych intervaloch.

andy02
autor
8. okt 2012

ahojte, dnes som bola u lekara takze tehotna niesom a prečo som znova nedostala? neviem no napisal mi papiere na predoperacne vysetrenie a caka ma laparoskopia. snad sa dozvieme viac. dnes den hrozny, skoro som havarovala (narazila do autobusu) potom oznamenie o laparoskopii, otec si odrezal z prsta (chvala bohu ze len tak mierne) na cyrkulárke. no super. dufam že ste sa mali lepšie :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre