icon

Zvláštna bolesť v prsiach, tlaky v podbrušku

lucianellamartin
14. feb 2013

Ahojte babuľky chcem sa Vás spýtať 🙂 s priateľom plánujeme bábätko a 4.2 sme mali nechránený sex a aj 8.2 nakoľko bol priateľ na obchodných jednaniach a keď prišiel už som spala tak sa nám nepodarilo častejšie. Len teraz mám dostať mrchu 17.2 v nedeľu a už teraz dva dni po sebe mám takú zvláštnu bolesť v prsiach zo spodu a z boku a v podbrušku zvláštne tlaky ako keď mám dostať menštruáciu.Nikdy som také pocity nemala iba pred menštruáciou a prsia ma nebolievali až tak.Dnes ma aj hlava bolí :/ Môžu to byť príznaky tehotenstva?...Viem, že treba počkať na mrchu a ak nepríde potom urobiť test len som chcela vedieť váš názor 🙂 Každý jeden si veľmi cením a ďakujem, že si najdete čas mi napísať 🙂

Strana
z5
zivika
19. feb 2013
janka258
19. feb 2013

ja som dnes dostala mrchu,takze zase nic ☹ uz som sa rozhodla,ze kaslem na cele snazenie,ideme si zit zivot ako pred snazenim a ked sa zadari,tak sa zadari,uz sa nevladzem dalej trapit,ak nam to nie je sudene,tak budeme traja a ak sa podari,tak sa budeme velmi tesit,ale uz tomu zivot podriadovat nebudeme,13 mesiacov stacilo.Ale dakujem za podporu,ste strasne zlate.

lucianellamartin
autor
19. feb 2013

@janka258 Jeeej to mi je luto Janulka ale nevešaj hlavičku uvidiš, že čoskoro tu budeš písať, že si tehuľka 🙂 a my sa stebou bude najviac na svete tešiť 🙂
@zivika babuľky tak menzes dorazil v plnej paráde.. na nete aj tu som si naštudovala pár infošiek tak sme si kupili vitaminky kyselinu listovu a alchemilkový čajík a priateľ užíva zelen+zinok a vitamin C 🙂 a nechávame to na náhodu tento mesiac budeme sa snažiť a veríme, že uzlíček sa ujme a zabýva sa 🙂

zivika
19. feb 2013

@janka258 to mi je luto, ale zvolila si spravny pristup...asi bude najlepsie to nechat na anhodu, lebo stresovat sa a ocakavat kazdy mesiac, tak to tiez cloveku na klude neprida a ked je psychika poruchana, ani telo asi nepracuje ako ma...ale aj tak vam v tichosti budem drzat palce, aby ste v blizkej buducnosti boli styria 😉

zivika
19. feb 2013

@lucianellamartin mrcha hnusna mrchata 🙂 ale nezufaj, je to tak, ako to ma byt a na prvy sup sa malokomu zadari 😉 tak sa o seba pekne starajte a uzivajte si 😉 😀

lucianellamartin
autor
19. feb 2013

@zivika tak tak skúsim na druhý krát 🙂 priateľ bol sklaman aj slzičky mu vybehli ale ked som mu navrhla brať vitaminky okamžite odhodil cigarety a poctivo nefajčí a berie vitaminky 🙂 🙂 tak snaaad sa zadarí aj nám 🙂

janka258
19. feb 2013

@zivika Dakujem za podporu,doteraz som vzdy bola neskutocne nestastna,ked mi prisla mrcha a teraz som tak spravne nastvana,ze hadzem snazilkovanie za hlavu a idem sa snazit vratit svoj zivot do starych kolaji bez testov a prehovarania manzela na vysetrenia,o kt.viem ze na ne v zivote nepojde,uvidime ci sa mi to aj podari 🙂
@lucianellamartin drzim palce snad sa vam cim skor podari,snad sa aj aj nadalej budeme stretavat s oboma ci uz v tejto alebo v inej teme,lebo na konika neplanujem zanevriet 🙂

lucianellamartin
autor
19. feb 2013

@janka258 samozrejme Janulka kludne napíš hocikedy ked budeš mať čas 🙂 veď ja som tu každý deň mám to ako takú drogu :D aj priateľ už sa mi smeje, že všetci Facebook a pokec a ja som závislá na morom koníkovi :D :D :D takže kludne aj IP ja sa poteším a veľmi rada odpoviem a popíšem 🙂

janka258
19. feb 2013

@lucianellamartin poznam drogu menom modrykonik,tiez na nej frcim,som tu tiez stale 🙂

lucianellamartin
autor
19. feb 2013

@janka258 sa mi tu smeje, že by sme si mali založiť klub závislých na modrom koníkovi 🙂 🙂

janka258
19. feb 2013

@lucianellamartin tak som asi prva clenka 🙂

zivika
19. feb 2013

@lucianellamartin nebudte sklamani, ved po prvom mesiaci je to uplne bezne, ze sa nezadari...ani to nemusite nejako prehanat s vitaminkami...skor na to skuste nemysliet, len si to jednoducho uzivat, lebo lepsia sa pracuje bez natlaku 😀

lucianellamartin
autor
19. feb 2013

@janka258 ja druháááá 🙂

lucianellamartin
autor
19. feb 2013

@zivika ani to nebudeme preháňať len sme chceli mať potrebné vitaminky nakoľko sme boli fajčiari tak sme prestali a radšej papáme vitamínky a budeme sa snažilkovať hlavne z lásky 🙂 nie myslieť nato, že musíme 🙂

renatka3030
14. dec 2020

Ahojte ,vie mi niekto poradiť? Vždy skoro 9 dní pred menzesom mávam väčšie prsia a strašne ma bolia čo je u mňa v poriadku. Ale tentokrát mám 5 dní do menzesu a prsia ma vôbec nebolia.dost u mňa nezvyčajné pretože sa mi to nikdy nestalo .iba ma v prsiach kde tu pichne.viete mi poradiť čo to môže signalizovať?že by tehotenstvo ?Dakujem za odpoved

Strana
z5