Zvláštna bolesť v prsiach, tlaky v podbrušku
Ahojte babuľky chcem sa Vás spýtať 🙂 s priateľom plánujeme bábätko a 4.2 sme mali nechránený sex a aj 8.2 nakoľko bol priateľ na obchodných jednaniach a keď prišiel už som spala tak sa nám nepodarilo častejšie. Len teraz mám dostať mrchu 17.2 v nedeľu a už teraz dva dni po sebe mám takú zvláštnu bolesť v prsiach zo spodu a z boku a v podbrušku zvláštne tlaky ako keď mám dostať menštruáciu.Nikdy som také pocity nemala iba pred menštruáciou a prsia ma nebolievali až tak.Dnes ma aj hlava bolí :/ Môžu to byť príznaky tehotenstva?...Viem, že treba počkať na mrchu a ak nepríde potom urobiť test len som chcela vedieť váš názor 🙂 Každý jeden si veľmi cením a ďakujem, že si najdete čas mi napísať 🙂
No vidiš tak tu môžme písať o hocičom 🙂 a cvičenie bude super a kto vie možno aj zaberie 🙂
Babulky tlaky v podbrušku mám chviľku intenvzívne potom slabučke a začalo ma pichať v ľavom boku...Neviem čo to má znamenať snažíme sa o dieťaťko prvýkrát a mrcha má prísť zajtra...VERÍM, že tá svinka nepríííde ale to čakanie nemá konca...A dnes bol test negatívny :/
Žienky moje na nete som si teraz prečítala, že pri uhniezdovaní mávajú ženy špinenie len ja som to tak počítala a od možného oplodnenia je to dnes 12-ty deň a ja stále nič. Tak sa chcem len opýtať či ste mali aj vy špinenie alebo nie?
Nikde nikto? 😒
@lucianellamartin ja som nespinila ani pri prvom tehu, ani teraz, je to individualne, ale vacsinou to spinenie nebyva...len nevie, skor sa mi moc nepozdava ta bolest, aby to nebolo z prechladnutia, ak to je silne 😖 nerobila si si dnes testik?
@zivika ahoj práveže som čítala, že aj niektoré tuto mamičky čakateľky mali takú bolesť či pichnutie až im išli oči vyletieť tak neviem. Nemala som ani kde prechladnúť ale ved to je hned a ani nemusím vedieť ako...Mňa tak pichlo na lavej strane dvakrát doobeda a raz večer. ráno čakam mrchu a potom uvidim čo dalej ale každopádne by som ju najradšej nevidela. Dám ti vedieť čo a ako 🙂 a ďakujem 🙂
Tak zdá sa, že mrcha práve teraz dorazila :(a tak som verila... ;(
@lucianellamartin joj, to ma mrzi ☹ ale neboj, este ste sa len zacali snazit, na prvy krat to malokomu vyjde 🙂 drzim palce dalsi mesiac 😉
@zivika zatial to je len slaboružové ...ale uvidime posnažilkujeme sa na ďalší mesiac 🙂
Ahojte baby..... mna tiez sialene uz vyse mesiaca bolia prsia a v podbrusku.... test bol negativny a aj "teta irma" dorazila, prechladnuta nie som a gynekologicka ma presviedca, ze ma to nema z coho boliet, ze ma vastne nic neboli :D .... to ze som tehu si nenahovaram, len neviete poradit co s tym, lebo ta bolest zacina byt neznesitelna. Caj, lieky, bylinky ... ? uz som z toho nervozna a na kazdeho vrcim a bojim sa, ze za chvilku zacnem asi aj hryzt heheh :D
Baby,ale všetky tieto príznaky, ktoré opisujete môžu byť dielo podvedomia - to nie je o tom, že by ste boli bláznivé,alebo si vedome nahovárali,že ste tehotné, len proste po tom tak veľmi túžite, že telo začne vydávať falošné príznaky... len trpezlivosť 😔 aj keď si matne spomínam aké to bolo - snažilkovanie a potom mrcha, takže Vás chápem, ale... neurýchlite takto nič 😖
@sue viem, ze to moze byt podvedomie .... i ked ja som taka citliva, ze citim kazdu ovulaciu aj ked ma dojst MS dost intenzivne, takze to moze byt aj preto ..... ja sa skor bojim toho, ze ked sa moje telo takto minule prejavovalo, tak som skoro vykrvacala, lebo mu prepli hormony....
@zivika ahoj tak mrcha neprišla 🙂 teda zatial 🙂 musim si zaklopať 🙂 klop klop klop 🙂 iba ráno ked som bola na wc som mala na papieri slaboružové tak teraz neviem mám si urobiť test ráno? či až za dva dni?
@lucianellamartin a ja uz som si myslela, ze ju mas...tak to som rada, ze este nedosla...urob rano test, ved ja som zvedava 😀 najradsej by som ho urobila za teba, nech je pozitivny 😀
@zivika tak ja som si myslela, že začala keď to bolo tak slaboružovo zafarbené ale celý deň nič a len pár kvapiek hnedého výtoku na vložke teraz večer a nič viac a teraz trošku tak bledohnedo zafarbeného ked som sa utrela ale nič viac tak neviem...nechcem sa tešiť popredu a bojím sa, že príde ale dúfam, že NIE!!!mršula jedna...
@lucianellamartin 🙂 odpoved mas v druhej teme 😉 nestresuj sa a nemysli na to stale, mrcha nedojde a hotovo 😉
@zivika idem to omrknúť ale každopádne ti dám vedieť 🙂 a ďakujem za všetko si zlatá 🙂
@lucianellamartin nedakuj furt, na to sme tu, aby sme sa podporili, nie? 🙂
@zivika ano ano ale aj tak 🙂 v ktorej téme to najdem? Neviem to tu nájsť nakoľko tu nie som dlho ? 🙂
@lucianellamartin posielala som ti to ako odpoved k tvojmu prispevku, takze to urcite mas v upozorneniach, ale ak nahodou nie, tema sa vola Myslite, ze som tehotna?
@zivika @lucianellamartin no baby,moja mrcha meska uz 3.den,vcera som si robila test a bol negativny.Uz neviem co si mam mysliet,toto cakanie ma raz zabije 😀
@janka258 a mrchu mavas pravidelnu? ak ti nemeskava tak vysokopravdepodobne sa zadarilo 😀 este nemusis mat dost vysoku hladinu hcg, preto je test negat., skus o tak dni, ked sa mrcha nedostavi...co som citala, niektorym kockam ukatovalo jednu ciarocku a ked isli ku dr. boli tehu 😉 silno drzim palce 😉
@janka258 potichu alezato veeeľmi gratulujem Janulka 🙂 verím, že mrška nepríde a všetko bude v najlepšom poriadku 🙂 testík zopakuješ za pár dní a uvidiš 🙂
@zivika @lucianellamartin mrchu mavam pravidelnu,tak +/- 1 den,ale do 30.dna som mala vzdy,teraz je to uz 31 den,ak nepride,tak zajtra testujem,obcas ma sice tak pichne v podbrusku akoby mala prist a stale nic,len jedno co sa cudujem,ze ma absolutne nebolia prsia,co ma zvyknu,okrem toho pichania a slabych krcov v podbrusku absolutne nic.Vacsinou mi pride mrcha hned po milovani,ak mam v ten den dostat a teraz ani tak nie.Boze,ja uz z tohto fakt ochoriem 😀 tak sa modlim,aby to konecne uz vyslo.
@lucianellamartin a Ty si ako na tom, prisla mrcha ci nie?
@janka258 Janulka veľmi ti držím palčeky aby to všetko vyšlo tak ako má 🙂 Vyzerá to u mňa, že embryjko sa neudržalo aj keď ráno na testiku bola slabulilinká čiaročka čo som sa tešila pokroku ale postupne moj výtok silnel až zo mňa teraz vybehli také hrudky. Ale stále to má hnedočervenu farbu...možno na buduci mesiac sa budem vytešovať aj ja 🙂 ale teba každopádne držím palce najviac ako sa dá 🙂
@lucianellamartin dakujem,to ma mrzi,ze to takto dopadlo,ale drzim palce,nech vam to cim skor vyjde.Dnes ked som bola v lekarni kupovat test,tak predomnou tiez jedna kupovala,tak mi lekarnicka vravela,ze co je za plodne obdobie,ze ta predomnou po dlhom snazeni,ked sa uz na to vykaslali zostala tehotna a pomaly s placom prisla do lekarne,ze ona uz teraz nechcela,ze je z toho hotova,no skoro ma porazilo,co by som ja za to dala.Ale asi z toho fakt vyplyva,ze sa netreba snazita sledovat...skratka "vykaslat" sa na to a ono to pride rychlejsie ako by sme chceli.
@janka258 tiež sme sa tak rozhodli kúpime si nejaké vitamínky a budeme sa milovať kedy budeme chcieť a nebudeme nato vobec myslieť a vtedy sa snad drobček prihlási aj sám 🙂 ďakujem za všetko aj za podporu 🙂 a tebe držím palce aby to vyšlo a všetko bolo ok 🙂
To bude asi najlepsie riesenie aj u nas,stale mam pocit,ze mi mrcha kazdu chvilu pride,uz si sama pripadam ako svihnuta,ak sa nezadarilo,tak jednoducho kaslem na to,od marca nastupujem do novej prace,tak pri mojom stasti otehotniem hned v den nastupu a budem vyzerat ako truba,co behala za pracou len na to aby hned sla na matersku 😀

@lucianellamartin no o tej polnoci som tu aj ja casto 😀 uz mame aj hobby,s kamoskou od pondelka vyrazame cvicit,ked uz nic ine aspon schudnem 🙂