Máte náhradný kľúč u susedov pre prípad núdze?
Máte náhradný kľúč u niekoho v okolí?
U susedov napr.? Pre prípad núdze?
Ano, ale su to ludia ktorych pozname roky a doverujeme im. Oni maju u nas tiez. Plus mavame docasne od susedov, obcas mam pocit ze od celej ulice 😆
Áno, my u nich, oni u nás. Poznáme sa dlhé roky. 🍀🍀
Áno. U dvoch susedov aj u rodičov. A ešte aj ovládanie brán na apku 😂.
@anonym_autor ak chodíme len tu po okolí nie, ale ak ideme ďalej a na dlhšie áno, prídu nám kvety zaliať, psíka nakŕmiť 👍.
My máme ich kľúče na tie isty účel poliať kvety, psíka nemajú.
Áno ja som kľúčiar, mám viac kľúčov od susedov.
Moje majú susedia a rodina v meste aj v inom meste.
Niet nad dobré vzťahy. To je naj...
mame u pribuznych, oni maju u nas, u susedov nemame
@anonym_autor od bytu nemám , ale od domu ma sused , pretože sme tam len počas víkendov a v zime len občas je to sused čo býva oproti nám a je to nás kamarát navzájom si pomáhame
Kľúče máme u svokrovcov a jedných kamarátov.
U susedov ani omylom, to by dopadlo zle, ale u príbuzných áno.
Náhradné kľúče mam v skrinke v práci mam to kúsok a je tam niekto 24/7/365dni
My mame u rodicov, byvaju kusok od mas. Ale keby nebyvali blizko tak by som dala susedom, ktorym doverujem. Takisto aj moji rodicia mavali kluce od susedov a chodievali im polievat kvety pocas dovolenky.
mala som ..ale sused uz bol stary a mal zdravotne problemy tak som si ho vzala... teraz ho mam schovany na zahrae lol .. nejeden x som ho potrebovala -kedze stale zabudam ... btw sused do pol roka zomrel .. este ze som ho vzala-inak by som ho uz nedostala nazad a kopia sa neda spravit tak lahko
Kľúče majú naši rodičia. U nas máme kľúče susedov. Jednej susede teraz chodím polievať kvety počas dovolenky.
Zvykli sme dať našim. Ale naša suseda pod nami mala kontakt na nich, že keby sa niečo stalo (napr. by si všimla že nebodaj ju vytapame alebo neviem), tak aby mala komu volať. Ale toto sme robili iba vtedy, keď sme išli na dlhší čas preč a najmä ďaleko, a vedeli sme, že nebudeme vždy stopercentne zastihnutelny. Jej sme dôverovali, taká security dôchodkyňa a zároveň domova dôverníčka 😁
aj od domu aj od bytu majú susedia aj my ich kľúče, taktiež syn, švagor

Nie