icon

Aký darček pre manžela na Valentína?

martinex
2. feb 2011

Dievčatá,kedže sa blíži valentín,skúste poradiť. Čo kupujete svojim polovičkám? Akosi nemám nápady a rada by som niečo vymyslela... Ďakujem

beruska.zuzanka
6. feb 2011

@martinex my máme 2.výročie sobáša 😉 ale nijako nič špeci nevymýšľam... možno ma ešte niečo nakopne 😀 😀

@ani3012 aj vy ste sa brali na Valentína? 😵

peepka
6. feb 2011

sexy masaz 🙂

bershka
6. feb 2011

no to by aj mna zaujimalo..... nakolko 160 eur na darcek dat nemozem, lebo je to cela materska a na sexy masaz si netrufam... tak co dalej? 😀

cipsinka
6. feb 2011

My mame tiez Valentina kazdy den a to sme 7 rokov spolu,bezne chodime na vecere,pobyty ale aj tak si na Valentina spomenieme LASKY nie je NIKDY DOST 😵 😵 😵 😵 ani darcekov aby sme potesili toho druheho 😵 😵 😵 😵 Mne typ na darcek dal manzel,ze ak budem nieco kupovat,ze chce GOLA sadu klucov 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 tak mu kupim tu a nejaku sladucku maskrtu a o mesiac ideme na 4dnovy relaxacny pobyt tak to budeme mat zas take povalentinske 😉 😉 😉 😉 😉

sorciera24
6. feb 2011

my Valentina nejak neoslavujeme,ale prave bud. tyzden pojdeme do aquaparku si trosku oddychnut....takze aj to moze byt taky spolocny darcek ako tip 😉

minnie55
6. feb 2011

Ja vôbec netuším, ešte som sa nd tým nezamýšľala, ale pred pár rokmi som mu dala vyrobiť knihu - Kamasútru, v ktorej sme my dvaja vystupovali ako hlavní hrdinovia 😀 😀 😀 😀 😀 teda, len naše mená 😀 😀 . myslím, že to je na stránke www.modryslon.sk, tam som dávala vyrobiť knihu aj synovi k narodeninám, vybrala som si príbeh a on spolu so svojím kamarátom v ňom vystupovali ako hlavní hrdinovia. Tak možno celkom originálny darček, čo poviete ?

amadora
Odpoveď bola odstránená
adky
6. feb 2011

tak ja mu urobim tu nepecenu smotanovu tortu,(ta kde sa striedaju vrstvy-piskoty,smotana,piskoty,smotana,piskoty a na vrch ovocie a zelatina :D ) ....dam to do srdieckovej formy-zboznuje tu tortu,len tak na posedenie zje celu 😀

tortelinka
6. feb 2011

ziaden, Valentin pre mna nie je sviatok 😉

katkazabor
6. feb 2011

tak ja taketo sviatky tiež nemusím ale trošku to využijeme a zbehneme s mužom do kina..nech sa starka trošku vyteší s vnučkou a my si oddychneme.. 🙂

akdarka
6. feb 2011

moj je kavickar, tak dostane taku speci kavu,co v takej malej praziarnicke prazia a bezne v obchodoch nedostat a urobim mnamkove tiramisu z mascarpone.

kukujka
9. feb 2011

no ja som si az teraz uvedomila ,ze za 5dni je valentin a ja nic nemam urcite to poriesim len nejakou drobnostou

bellugia
9. feb 2011

večera - ale varím ja - dobré papanie, pohár vínka - prechádzka, film, objatie, pohodička. .. 🙂 čo poskytnú možnosti, spraviť hodnoty, ktoré zamilovaní - začiatočníci - nemajú 😀 Tí si musia kupovať hmotné veci, aby nahradili iné hodnoty, ktoré sú dopriate v manželstve.

evelin116
8. apr 2011

ja som mojmu priniesla na svet dcerku 🙂 tak mi uz mame postaraneho velentina na furt.a to nam staci. je to spolocny darcek ktory je najvzacnejsi a ten nam nikto nezje 😀

11babula
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
30. jan 2012

Ja so zohnala babysitterku na den pred valentinom, kino, vecera, prechadzka, proste cas pre nas dvoch... budem uuuplne happy za to 🙂 Mne je jasne, ze je to komercny sviatok, ale treba si najst hocijaky dovod vyrazit von 😅

zajo79
30. jan 2012

sex sex sex...co ine muz oceni? 😀

lucka1987
31. jan 2012

ja som urobila mensi nakup v sexshope 😀 😀 😀 + nejake spodne pradielko pekne, domaca vecera a co nasleduje si asi kazdy vie predstavit.. 😉 a pojdeme sa vykupat do aquaparkuz v cechach, ale to uz aj s drobcom. je jedno ci je valentin alebo nie, ale clovek sa pri tychto "sviatkoch" aaspon trosku odputa od kazdodennych starosti a stresu a "donuti sa" si dopriat trochu relaxu a venovat sa jeden druhemu.. ved predsa nie sme len otec a mama ale sme aj manzel a manzelka. 😉

sssimi
31. jan 2012

Ja tento rok kúpim maximálne nejakú dobrotku a s malinkou sa chystáme niečo pekné ockovi nakresliť. A radosť budeme mať všetci traja. A najväčší darček má ešte nerozbalený v brušku (mojom) 😀

jankako
31. jan 2012

@lucka1987 akurát som to chcela navrhnúť pýtajucej..ja som dnes obdržala taký balík so sexshopu som niečo obj.. 😀 čokoládu nelúbi,večerať nemusíme,držíme dietu 😀 tak sa aspoň takto potešíme.. 😀

rolak
31. jan 2012

najlepší darček? deň s kamošmi na Slovakia ringu v pretekárskych autách....len kde na to vziať zbytočné euráče? 🙂 🙂 🙂

viki2912
31. jan 2012

no vyzera to tak,ze manzel nedostane nic....aspon mma o starost menej,a kupim nieco sebe..jemu kaslem na hlavu,uz vidim,ako sa ide roztrhnut aby on mna niecim obdaril... 🙄

anelehka
31. jan 2012

ahoj,moj mladsi syn mi hovori,,mama,ked ma mas rada,tak mi na Valentina daj nejaku sladkost" 🙂

pingu1
31. jan 2012

poriadny sex, az do rana bieleho

andreaka11
31. jan 2012

kup si sexy pradlo. potesis seba a aj muza 😀

sisaha
31. jan 2012

a čo tak vystreliť si z neho? Dajte mu rozvodove papiere na stol 😀 😀

lola77
31. jan 2012

Ja plánujem darovať foto knihu, len ju ešte musím vytvoriť 🙂

wera.g
31. jan 2012

rozmýšľam nad obrazom na plátno, chceli sme dať spraviť do obývačky, takto ho prekvapím 🙂

usacek79
31. jan 2012

my si navzajom kupujeme listky na koncert Metallicy v Prahe 🙂 ale teda akekolvek listky na akukolvek akciu ak vam urobia radost je podla mna dobry darcek 😵

gzzzl
31. jan 2012

ja povazujem valentin za cisty biznis... ked ma moj partner ma rad, a chce mi nieco darovat (alebo ja jemu), tak to proste robime spontanne... nie lebo je valentin... ale najväcsi dar uz mame, nasu malu bambulku...