Čo môže presvedčiť voličov SmeroHlasu k zmene?
Po výsledkoch prezidentských volieb rozmýšľam, aké manifestácie robí SmeroHlas na ľudí, že vždy vyhrajú.
Školstvo? Žiadne zmeny, hrozný stav
Zdravotníctvo? Žiadne zmeny, ešte horší stav
Ekonomika Slovenska? Nič moc
Tak čím presne stále vedia osloviť ľudí?
To naozaj ľuďom stačí len to, že si vždy nájdu imaginárneho nepriatelia, na ktorého zvalia ich problémy? Alebo že ich poznajú? (Človek by si myslel, že ich práve toto odradí). Ale keď už, tak je to dôkaz, aké dôležité je vzdelanie (ani sa nedivím, že doň Smer nič neinvestuje, len by im to uškodilo).
Balim asi kufre, ...keby som tak mohla.
Presne, nejako sa im podarilo v ludoch vyvolat pocit, ze ich ochrania. Ani velmi nemusi byt jasne, ze pred cim vlastne. A uz vobec nie, ze ako. Ale za ten pocit su mnohi ochotni prehliadat uplne cokolvek.
Sme národ dezolatov, dobre tu nikdy nebude. Kto môže, nech odíde. Kto nemôže, nech trpí.
Presne tak, ovladaju ludi (neopodstatnenym) strachom a aj vyvolavanim nenávisti 😡😪
Musí sa vymeniť celá generácia.Smerohlas zvolili prevazne dôchodcovia.
@janai1 máš úplnú pravdu. Strach pred imaginárnymi problémami ako LGBT a to, že vraj pošle našich mužov na vojnu. Aj dnes v autobuse som počula presne tento argument. Nevedomosť ľudí o právomociach prezidenta (a nevedomosť celkovo) je veľmi zlá vec
@rude_baby ale prosím ťa. Nikto neodíde. Také hrdinky tu boli aj po parlamentných voľbách. A furt sa tu.
Nadávaš do dezolatov. Kde je sloboda, právo vyjadriť svoj názor a rešpektovať druhých. Veď sám korcok to stále prezentoval, aká dôležitá je demokracia. Veď si ho zvolili ľudia, nie parlament.
Demokracia. Rešpektujte ju.
Asi im len treba zakazat stahovat sa do bratislavy pripadne do dalsich 2-3 vacsich miest. Ked volia jak sedlaci, nech si ziju v biede ako sedlaci, a nech potom nerevu, aky je v regionoch tazky zivot a malo roboty… ked raz chcete zivotnu uroven aspon na urovni zachovania ludskej dostojnosti, skuste volit tak, ako ludia v mestach, kde uz taka uroven je.
@janinah bohužiaľ,v mojom okolí veľa mladých ľudí,veľa učiteľov....dôchodcovia to teda neboli.
Jednoducho Ficovi ide karta. Otázka je dokedy.
@vanilkovazmrzka To je také slovenské… nadávať na západ, obhajovať Rusko… ale kam všetko potom odídu hneď pri prvej príležitosti z ich dedín? No na západ 😂
Videli ste výsledky podľa miest?! Nie je možné, že všetko boli len starí, dezolati, nevzdelani a dedinčania. Pretože presne takto všetci definovali peleho voličov. Tak asi to tak nebude.
Presne ako píše prvý komentár, používajú manipuláciu strachom z vymyslených nepriateľov. Lgbt komunita, medvede, vojna, čo sa zrovna aktuálne hodí. Umelý strach sa dá poraziť žiaľ len edukovaním, problém je presvedčiť ľudí, aby o to mali záujem 🤷🏻♂️
@thoughtfulweirdo najlepsie je strasit lgbt a potom si zvolit tepleho prezidenta 💚
Neviem čo by sa muselo stať... Vražda novinára a jeho snúbenice nestačila. Ostala zdá sa, zabudnutá. Je pravda, že nachvíľu to ľuďom otvorilo oči. Ale na Slovensku má veľká časť voličov pamäť akvárijovej rybičky.
Je to smutné. Je mi smutno z tejto situácie. A z budúcnosti tohto národa nemám vôbec dobrý pocit. Rozkrádaniu o akom sa nám ani nesnívalo už absolútne nikto a nič nestojí v ceste. Nehovorím, že sa sťahujem hneď zajtra ale uvažujem nad tým, kedy bude ten najlepší čas na tento krok.
Nic,toto je realita slovenska.Mozno sa nieco stane, ze sa to zmeni a mozno vobec nic.Zivot ide dalej.Ale na svete je vzdy rovnovaha.Ak aj mame pocit teraz ze nie,ona sa zase ukaze.Zajtra bude presne taky isty den aky bol vcera,tak aj predvcerom.Nakoniec, Fico je k....,Pellegrini je saso.Aj ked budu robit hanbu v ociach EU a NATO,obaja nakoniec vzdy splnia co od nich EU a NATO ocakava.Tak to je.Fico bude krakorat,ale nakoniec vzdy zavrie zobak na medzinarodnej pode.
@vanilkovazmrzka tam je iný argument a to: on aj keby bol gey, tak to nedáva najavo na dúhových protestoch s vlajkami a kadecim okolo - toto ľuďom na lgbt vadí, že to lgbt pcha všade. Keď si to praktizuje doma v súkromí tak to nikoho netrápi.
Musí prejsť aspoň 30 rokov.
Ja som toto ocakavala. Tie nezmyselne strasenia. Chytali sa aj poslednej slamky a vyslo im to. Ja mam, nastastie, okolo seba rovnako zmyslajucich ludi. Asi dvaja sa dali nachytat. Jeden z nich je cisty neschopak vydrziavany svojou skvelou zenou, ktory cele dni len sleduje videa o svetovych tajnych pravdach a druhy... no ten je velmi dobry clovek, ktoreho si vazim, len uz aj kvoli svojmu veku lahko vystrasitelny a ovplyvnitelny. Mam vsak obavy, co bude dalej. Ako.. dopredu sa nepohne nic, to som si ista. Zas sa zrejme bude vo velkom brat ludom, ktori sa snazia nieco vytvorit a rozvijat. Ale nie pre vseobecne dobro, na nemocnice a cesty, ale kamosom do vrecka. Nasa "prva dama" bude predsa potrebovat krajsie sukromne lietadlo. Uz bolo ohlasene zvysenie platieb za napr. vodu pre firmy, danove licencie a ktovie co pride dalej... S muzom sme sa dohodli, ze pre nas je konecna, keby prislo k referendu o vystupeni z EU. Vtedy to balime na Svk a odchadzame o "dum dal". Nastastie, ake take zazemie mame aj u susedov. Len taky mierne zufaly vylev...
Je velmi zaujimave, ze zvycajne sa smero-hlas tesi.velkej priazni v chudobnych regionoch.. aj to vela napoveda....
@beronsche to je paradox… volia ich chudobní, ktorí ostávajú chudobní aj vďaka nim
@walentina7 to je take moderne, tvarit sa pronarodne.. nevadi, ze cela krajina je v prdeli - infrastruktura, zdravotnictvo, skolstvo, vsetko v rozklade, nevadi, hlavne, ze sme pronarodni