Čo si myslíte o potetovaných ľuďoch?
Co si myslite o potetovanych ľuďoch? Keď sa pozriete všade okolo, tak ženy si dávajú rôzne tetovanie na rôznych miestach ale aj chlapi. Kam to spejeme? Ved to je zásah do tela a škodí to a este to vyzera strasne a vyzyvavo. A nedá sa to ani dat dole. Nepáči sa mi takáto doba. To naozaj ľudia toto potrebujú pre šťastie?
Nemyslím si nič. Mne osobne sa to nepáči ale to neznamená ze som lepšia ako ti potetovani.
A myslím ze niektorí to majú pri hľadaní práce v niektorých sférach ťažšie hlavne ak je tetovanie na viditeľnom mieste a ešte stále veľa ľudí má voči potetovanym predsudky
Ja som si vsimla na 4 ludoch z mojho blizkeho okolia, ze si tetovanie dali v zivotnom obdobi krizy - napr. ked im skoncil dlhorocny vztah alebo nevedeli najst pracu, ktora by ich naplnala ... a ked uz mali jedno, uz si dali aj dalsie... niekomu sa to paci, ma samozrejme pravo si to dat a potom je na to aj hrdy ako na kusok seba, ako niekto nosi prsten alebo fotku blizkych v penazenke...
Nepaci sa mi to. Ale nech si to da,kto chce. No podlieha to mode, takze o par rokov je to aspon zabavne. Po 50 smutne a po 60 komicke. A hlavne tucni ludia na plazi...Bleee😁 Total nevkus.
@zuzanaam Áno, áno myslela som Maorov. 🙂 preklep.
Arabi sa testovali v minulosti, avšak od čias Muhammada to bolo zakázané - ako poškodzovanie tela (neviem či vtedy mali iné metódy ako dnes alebo to je rovnaké).
@denkanr no vidis a ja by som svojmu dietatu povedala ze tak sa o ludoch nehovori.
PS. nemam kerku ale aj tak.
Ja osobne tetovania zbožňujem, teda hlavne keď sú kvalitne urobené. Mám už síce 40, tetovania zatiaľ 4, ale chystám sa ísť na ďalšie. Pokiaľ sa úplne nevyzleciem nikto ani nevie, že ich mám .
Za každým tetovanim je príbeh, sklamanie, bolesť smútok, šťastie. Ja poznám pána vo vyššom veku, ktorý si dal vytetovat leva po vyhratom boji nad rakovinou. Ja si idem dať vytetovať vážku, mám za sebou rozvod a dátumy narodenia synov.
Nemyslím si nič je mi to jedno🤷 skôr ma udivuje ako otrasne to vyzerá keď si oblečú potom šaty
Myslím si o nich len toľko, že majú tetovanie. Mne sa to nepáči, nechcela by som to ale to neznamená, že niekoho odsúdim za to, že to tetovanie má. Veď predsa nemusím rozumieť pohnutkam každého človeka, pokiaľ tým nikomu inému neublížuje....
Mne je jedno, nestarám sa do druhých a tak isto nechcem aby sa starali do mňa... Myslím si ze je to každého osobná vec... Ja by som sa tetovat nedala, ale nikoho za to neodsudzujem
Občas si tetovanie nakreslim. Zvyčajne v lete na členok. Nejakú estetickú drobnosť. Ale permanentne by som nechcela.
No na rozprúdenie debaty smerujúcu k hádke, je táto otázka ako vyšitá. 🤦♀️
Nesúď lebo budeš súdená.
Myslím si, že sme slobodne bytosti a každý má právo voľby nejako vyjadriť svoje ja...či už prostrednictvom tetovania, piercingov, účesu, obliekania, atď...podľa mňa máme v živote každý dosť svojich vlastných starosti ako riešiť životný štýl niekoho druhého. To je môj názor a zároveň rada do života. Netreba riešiť ako to majú ostatní, ale ako to máš v sebe ty, pokiaľ si vyrovnaná sama so sebou, nebudeš mať potrebu riešiť takéto drobnosti, že či sa niekomu páči tetovanie alebo nie...
Nepaci sa mi to. Povedala by som ze otras 🙈 ale kazdeho osobna vec. Ak mi raz syn povie ze chce tetovanie, prispejem mu. Hoci je to proti mojmu gustu. No pre mna maju ine hodnoty skutocnu vahu. Nie vyzor
Mne sa tetovanie páči aj nie. Ak má niekto ozaj pekné tetovanie, to tetovanie dáva význam, zmysel, tak prečo nie. Ak má niekto počmárané celé telo somarinami, ktoré jednak spolu nesúvisia, nedávajú zmysel, nie je za tým príbeh (ako tu mnohé píšete) a ešte k tomu je nekvalitne prevedené, tak to sa mi nepáči. Teraz si vravím, ich telo, ich vec. No keď mi raz dcéra dovedie domov takto potetovaného chlapca, asi dvakrát nadšená nebudem....
Ano potrebovala som to pre stastie staci ?
@denkanr pri pás? 🤦🤦🤦
"Moje telo je mojím denníkom, a moje tetovania mojím príbehom.“ myslím že niektorí to berú takto 🙂
Myslím si o nich, že majú tetovanie. Môj chlap má tetovanie napríklad a to sa mi páči
Niekto si da tetovanie, niekto silikonove prsia, niekto si da odstranit znamienka z cisto estetickeho dovodu, atd... vsetko su to umele zasahy do tela. Osobne som sa nad tym nikdy nezamyslala a nic som si o ludoch s tetovanim nemyslela. Je to ich vec a ich telo, ak sa im to paci, nech si daju.
To vážne😂😂😂? Takáto téma ťa trápny?Vojna? Chudoba? Choroba?...ale teba zaujíma názor na tetovanie 🤦♀️. Každý si so svojím telom môže robiť čo chce
@zuzanockamt Amen
"Kam to spejeme? Nepáči sa mi takáto doba." - tak to asi nebude problem doby ale teba kedze neexistuje ziadna ludska doba kedy sa netetovalo.
Asi to, že mne osobne sa to nepáči a nedala by som si to. Ale tetovanie nehovorí nič o charaktere človeka, je to každého osobne rozhodnutie. Nikoho iného ako seba tým neovplyvňuje a tým pádom to nemá ani nikto riešiť
@lenkakravcova Maori to su uz moderni tetovaci 🙂 Ten Otzi z doby kamennej co zil pred 5300 rokmi mal cez 60 tetovani...
Väčšinou sú to ľudia, ktorým sa to páči. Im sa tiež nemusí páčiť to, že ty nemáš žiadne tetovanie.
Nie je na tom podľa mňa nič vyzývavé, ani tým nikomu neubližujú.

*opravujem na Madonu s dieťaťom