icon

Čo vo svojom živote najviac ľutujete?

15. feb 2025

je nieco vo vasom zivote, co doteraz lutujete?
alebo lutujete, ze ste doteraz neurobili?

autor
16. feb 2025

@slovakboy toto lutuje vela muzov, :/

hankab
16. feb 2025

VS je strata casu iba vtedy, ked studujes nieco co ta nebavi, alebo z donutenia, a vies, ze to v zivote nevyuzijes.

autor
16. feb 2025

@hankab nevedela som, zistila som ze az po cas diplomovky. mala som nudnu temu.

teraz kebyze uz nestratim nit, skusam veci nadetekciu rakoviny, len uz som dlhe roky mimo , tak sa uz nevratim.

iwesska
16. feb 2025

Ze som sa nenarodila v inej rodine.

zuzulkika
16. feb 2025

Vzdelanie...

mimirka32
16. feb 2025

Ze som niektore vztahy v minulosti neukoncila skor, alebo ze som ich vobec zacala. Ze som nestudovala iny odbor na VS. Ze som nesla na work and travel a ze som nebola v zivote odvaznejsia

nevenka
16. feb 2025

@suszanka no tak toto poznam.

nevenka
16. feb 2025

Moj muz lutuje napriklad, ze zbytocne travil cas na VS, ze mohol skor zacat pracovat a uz davno mat splateny dom. A aj postaveny novy. Tak celkovo tieto veci. Ja sa dnes nad tym radsej viac nejdem zamyslat, lebo zas budem mat depku.

barka1
16. feb 2025

Autorka áno, to je pravda. Sme rozvedení. Ale aj tak vidím, ako sa synova povaha (podobná mojej) bije s povahou jeho otca a mrzí ma, že som mu "nedopriala" ineho otca.

elin2525
16. feb 2025

Ze som vo vela pripadoch uprednostnovala potreby inych pred svojimi, ze som sa vzdy ja prisposobovala. A ze som bola vela krat naivna a taisto som si neverila, nemala som sebavedomie. Ale ja som takto bola vychovana, len ma mrzi, ze som to pochopila az neskor.

taktotedanie
16. feb 2025

Strata casu s ludmi, co si to nezasluzili

kika845
16. feb 2025

Co kto lutuje si kazdy ma nechat pred Bohom, ale hlavne sa poucit a snazit sa zit, konat tak aby si uz nikdy nic nemusela lutovat a minulost hodit za seba, v com ti pomoze autorka informacia ako co lutujes a co lutuju ostatni?

andrea2667
16. feb 2025

Ako opatrovateľka pacientov v paliativnej starostlivosti môžem zodpovedne povedať, čo ľudia neľutujú a čo najviac ľutujú na sklonku života. Nikto neľutuje, že nepostavil väčší dom, nenahonobil viac majetku, dovoleniek luxusnejšie auto či šaty. Ľutujú, že nedali viac času a lásky svojím najbližším. Mnohí ľutujú, že sa odklonili od viery v Boha. Ale najzúfalejšie, priam akoby im srdce zaživa vytrhávali, ľutujú ženy, ktoré boli na umelom potrate.

sssss123
16. feb 2025

nič neľutujem, všetko zlé bolo na niečo dobré, človek sa poučí a ide ďalej, akurát jedna vec ma trochu mrzí že mám síce vodičák ale nejazdím už dobre dlho, bojím sa, i keď viem, že raz to auto potrebovať budem

jana_eyre_2
16. feb 2025

Ľutujem a úprimne, že keď sme nemali deti a rozhodovali sa kde žiť vybrali sme si Slovensko.. rozhodovali sme sa medzi Rakúskom a slovenskom.. dodnes ma to mrzí, bolo by ľahšie začínať tam ako teraz sa do zahraničia sťahovať... A brzda som bola ja, lebo som sa bála, môj muž nemecky a anglicky rozpráva denne v rámci práce..

luccija
16. feb 2025

Nie, že najviac, ale zamrzí.Ze sme nekúpili byt či pozemok, keď sa dalo za lepších podmienok.

guiseppinka
16. feb 2025

Vsetko, co som prezila, ma dostalo tu, kde som teraz. Take, co som nevyuzila bola granty a stipka pocas vysky, to by som povedala, ze lutujem. Keby som zmenila len jednu jedinu vec, tak by moj zivot bol uplne iny.

autor
16. feb 2025

@nevenka ano totot lutujem aj ja. 5 rokov je dlha doba vacsia ludi v tomm veku este zije s rodicmi. neskutocne uspory :/

autor
16. feb 2025

@barka1 to nikdy nevieme :( urcite sa neobviňuj

autor
16. feb 2025

@taktotedanie ano presne.

autor
16. feb 2025

@mimirka32 aj ja lutujem ze som pred detmi viac necestovala . s detmi to je ine.

autor
16. feb 2025

@andrea2667 ked mne umieral, povedal, ze co lutuje je to, ze nam za zivot nevravel ako nas lubi ;((((((((((((((((((((((((((((((((((

ivetz
16. feb 2025

@autor Nie, žiaľ už som "za horizontom" 🤦‍♀️

tiezjedna
16. feb 2025

Nič😎fakt nič🙏

neletik
16. feb 2025

Že som odišla z práce ktorú som milovala a to kvôli ľuďom ktorý ma tam deptali. Teraz už viem, že ich stačilo ignorovať. Žiaľ ale už to vrátiť neviem. Teraz pracujem na mieste kde ma to nebaví a neviem sa zatiaľ pohnúť ďalej.

autor
16. feb 2025

@tiezjedna vazne? stastny clovek. bud si nestretla tolko zla alebo si nestretkla tolko, zla a smutku

tiezjedna
16. feb 2025

@autorka stretla som všeličo, ale nič z toho nebolo natoľko tragické, aby som to ľutovala. Vždy si hovorím, že všetko je tak, ako má byť. Ale máš pravdu. S niektorými ľudmi som strávila zbytočne veľa času…

misulka22
16. feb 2025

Ze som sa aspon nepokusila dostat na veterinu lebo ma odhovarali.to lutujem dost.a ze som blba a nechcem soferovat 😅

modraslamka
16. feb 2025

ze som si nevybrala inu VS a nesla na nu hned, a kupu nehnutelnosti skor.

majo111222
Odpoveď bola odstránená