DÔLEŽITÉ: Modrý koník otvára priestor pre vaše návrhy a nápady
Pozdravujeme celú rodinu Modrého koníka 🙂
Dnes sme pre vás pripravili tento výnimočný diskusný príspevok.
Nie je to klasický oznam – je to pozvanie.
Úprimné, otvorené a pre nás nesmierne dôležité.
Koník má zmysel len vďaka vám.
Vďaka tomu, že sa sem vraciate, že zdieľate svoje skúsenosti, radíte si, podporujete sa a spolu tu tak tvoríme komunitu už dve desaťročia.
Uvedomujeme si, že ak má byť Koník aj v budúcnosti miestom, kam sa chodí s dôverou, radosťou a pocitom „sem patrím“, potrebujeme robiť niečo, čo je cennejšie než akákoľvek funkcia alebo technická novinka: Počúvať vás. 🙂
Preto vám dnes otvárame jedinečný priestor, aby ste nám napísali, čo podľa vás môže fungovať lepšie.
Napíšte nám do komentárov:
– to, čo vám na Koníku chýba,
– to, čo vás rozčuľuje,
– to, čo by ste privítali,
– to, čo by vám uľahčilo deň alebo spravilo Koníka ešte príjemnejším miestom.
Úprimne, otvorene, pokojne aj bez servítky. 😉
Len prosíme: píšte konkrétne a konštruktívne, nech presne vieme, čo potrebujete.
Prípadne skúste doplniť vetu:
„Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…“ a dopíšte ju presne tak, ako to cítite.
Každá myšlienka, návrh či pripomienka má pre nás veľký význam.
Toto nie je formalita, je to pre nás záväzok.
Veríme, že spoločne môžeme vytvoriť Koníka, ktorý bude ešte lepším miestom pre vás, pre nás, pre každého, kto sem príde pre radu, podporu alebo len pre dobrý pocit.
Ďakujeme, že ste s nami.
Ďakujeme, že tvoríte Koníka.
A ďakujeme aj za to, že nám napíšete, čo je pre vás dôležité. 💙
Modrý koník team
Ja som spokojná so všetkým.
Nie som úplne za zrušenie anonymných príspevkov, môžu sa ponechať pri diskusii ohľadom zdravotných problémov, rodinných vzťahov a tak podobne.
Nepáči sa mi, že sa na modrom konikovi rieši politika
Obnoviť poradňu s lekármi
@modrykonik mat moznost dat palec dole.
Nie som úplne za zrušenie anonymných príspevkov, môžu sa ponechať pri diskusii ohľadom zdravotných problémov, rodinných vzťahov a tak podobne.
Nepáči sa mi, že sa na modrom konikovi rieši politika
Obnoviť poradňu s lekármi
@226lenka a co uz u nas na slovensku nie je politika? nizsia zivotna uroven, nemoznost si kupit v potravinach co chceme, nizsia porodnost, zrazajuce sa vlaky, bezdomovci v mestach, kradeze v obchodoch, policia co nic neriesi, odchod nasich deti do zahranicia... to vsetko je bezny zivot a zaroven politika. naozaj je pre teba cenzura v poriadku? ved to necitaj... vies si plochu upravit tak, aby sa ti prispevky od urcitych ludi nezobrazovali. aspon teda v minulosti sa to dalo nastavit.
Mne nevedia anonymne príspevky, pokiaľ sa slušne vyjadrujú a správajú. Problém je, že tu aj dlhoročné užívateľky urážajú, ponižujú a nikto im ani komentár nezmaže. Ale iného užívateľa kľudne zmažú. Dvojitý meter a to sa mi nepáči.
Čo má rozčuľuje? Mám byť konkrétny alebo stačí takto?
@sevrin A mňa to rozčuľuje, že sa musím dlho preklikavat cez reklamy k téme ktorú chcem. Ale zas tieto webstránky žijú z reklám …
@sevrin A mňa to rozčuľuje, že sa musím dlho preklikavat cez reklamy k téme ktorú chcem. Ale zas tieto webstránky žijú z reklám …
@gabrielkaa upresním to, tieto stránky žijú z návštevnosti, tak prečo to nevyužiť a nezarobiť. Nech si dajú reklamu kam chcú, ale ak mi tu má stále vyskakovať reklama počas písania príspevku tak, že mi zakaždým zakryje celú klávesnicu a musím ju teda zavrieť a potom znovu kliknúť do poľa, aby sa mi klávesnica zobrazila a potom znovu mi vyskočí reklama, tak nech idú do fice.
@gabrielkaa upresním to, tieto stránky žijú z návštevnosti, tak prečo to nevyužiť a nezarobiť. Nech si dajú reklamu kam chcú, ale ak mi tu má stále vyskakovať reklama počas písania príspevku tak, že mi zakaždým zakryje celú klávesnicu a musím ju teda zavrieť a potom znovu kliknúť do poľa, aby sa mi klávesnica zobrazila a potom znovu mi vyskočí reklama, tak nech idú do fice.
@sevrin A ešte keď na ňu klikneš, ide ma rozhodiť od jedu 😆
@sevrin Áno s umiestnením reklamy súhlasím.
Jaj a este dodam. Mne by sa to teda hodilo fantasticky. Po 20 minutach denne na MK, by ma mal niekto odtialto vykopnut 😂. Doslova. Vypadni a chod robit nieco uzitocnejsie 😁
Jaj a este dodam. Mne by sa to teda hodilo fantasticky. Po 20 minutach denne na MK, by ma mal niekto odtialto vykopnut 😂. Doslova. Vypadni a chod robit nieco uzitocnejsie 😁
@liv1 presne. Malo by sa mi to vypnúť 🙂. Tiež tu trávim viac času ako by som si želala
@liv1 mne sa sem dari v poslednej dobe uz chodit menej. prave vdaka tomu, ze sa tu o diskusie nikto nestara a komentare su ustipacne, agresivne, dehonestujuce atd. takze mi z toho vyplyva, ze nech mk nerobi nic, pre mna je to takto lepsie 😀
ja by som potrebovala vykopnut z instagramu. tam je pre mna kopec inspirativnych ludi, ale berie mi to vela casu.
@liv1 dosť veľa appiek toto dokáže xD že po nejakom čase ti zablokuje na nejaký čas prístup k tej ktorej aplikácií
Som proti pridaniu funkcionality palec dole. Existuje valídny dôvod prečo to nepodporuje ani Facebook a YouTube - rozširuje to šírenie nenávisti. Naviac by tu ľudia menej prispievali, lebo by sa báli, že ich zmínuskujú.
Som proti pridaniu funkcionality palec dole. Existuje valídny dôvod prečo to nepodporuje ani Facebook a YouTube - rozširuje to šírenie nenávisti. Naviac by tu ľudia menej prispievali, lebo by sa báli, že ich zmínuskujú.
@anonym_dc7090 zaujimavy postreh, suhlasim. Ak niekto s niekym nesúhlasí, ma možnosť napísať prečo
@sevrin toto mi strašne vadí
Mne veľmi chýba možnosť nákupu z bazáru podobnou formou ako v appke, ktorej názov sa tu ani nesmie napísať, lebo ho cenzurujete (V.....d). Aj preto som už prestala nakupovať cez tunajší bazárik. Daná aplikácia umožňuje spraviť nákup cez tlačítko "kúpiť", kupujúci si jednoducho vyberie spôsob dopravy z ponúkaných možností, pričom predávajúcemu príde rovno adresný štítok, poštovné je lacnejšie a kupujúci je chránený, kým mu tovar nepríde a nepotvrdí, že je všetko v poriadku. Toto by určite veľmi skvalitnilo fungovanie tunajšieho bazáru.
K anonymným komentárom ešte. Ja ich dokážem preskočiť. Keď sa táto funkcia zruší, bude fórum ochudobnene o zdieľanie skúsenosti zo svojho života. Na otázky typu Ako to mate doma vy, ako ste to prežívali vy, veľa ľudí pod svojim nikom už nebude reagovat.
@sevrin & @gabrielkaa keď som napísal že stačí v prehliadači spustiť rozšírenie adblock, tak mi vymazali príspevok…
@modrykonik všetko s nádychom politiky by som zo steny presunula do skupín na diskusie, tam.nech sa dotyčne hádajú do krvi od rána do večera, áno, patrí to k životu, ale už je toho odvsade priveľa, a sú na to. Iné stránky, ak má byt koník príjemným miestom, kde si ho ráno pohode otvorím, preletím "stenu" pozriem foto a zastavím sa priniektorych príspevkoch,
@sevrin & @gabrielkaa keď som napísal že stačí v prehliadači spustiť rozšírenie adblock, tak mi vymazali príspevok…
@unbeholfen na mobile stačí nastaviť dns adguard
Však ano len niektorí to nevdeia. Takže na to sa ani nepýtajte. Reklamy budú lebo z toho stránka žije. Takže len vy sa môžete brániť nastaveniami prehliadača. Tmavá téma tak isto. V prehriadačoch sú buď rozšírenia alebo už zabudované nastavenie na dark mode.
A este jedna vec - realni admini ako kedysi
v sekcii moj bazar by som privitala kusok miesta -par riadkov na -svoje vety-ktore mozem opakovane pouzivat v komunikacii, a nemusim ich pisat dookola, ci otvarat ine spravy ci subory-ci uz c. uctu, alebo ine...ten kusok miesta by bol viditelny len pre mna, nie pre ostatnych...
A este jedna vec - realni admini ako kedysi
@mircalla teraz to robí umelá inteligencia?
@anonym_dc7090 zaujimavy postreh, suhlasim. Ak niekto s niekym nesúhlasí, ma možnosť napísať prečo
@liv1
@gabrielkaa chceli by ste časovač, ktory vas automaticky odhlási, ked dlho komentujete? to by bola prdel, pišeš maš rozpisanu odpoved a zrazu že ehm..finish
Som proti "palec dole" podobne ako @anonym_dc7090 . Myslím, že by to prinieslo viac nevraživosti ako úžitku.

anonymov by som nechala len v "chúlostivých" témach.A ešte mi vadia užívatelia,ktorí recyklujú svoje témy.