icon

DÔLEŽITÉ: Modrý koník otvára priestor pre vaše návrhy a nápady

modrykonik
27. nov 2025

Pozdravujeme celú rodinu Modrého koníka 🙂

Dnes sme pre vás pripravili tento výnimočný diskusný príspevok.
Nie je to klasický oznam – je to pozvanie.
Úprimné, otvorené a pre nás nesmierne dôležité.

Koník má zmysel len vďaka vám.
Vďaka tomu, že sa sem vraciate, že zdieľate svoje skúsenosti, radíte si, podporujete sa a spolu tu tak tvoríme komunitu už dve desaťročia.

Uvedomujeme si, že ak má byť Koník aj v budúcnosti miestom, kam sa chodí s dôverou, radosťou a pocitom „sem patrím“, potrebujeme robiť niečo, čo je cennejšie než akákoľvek funkcia alebo technická novinka: Počúvať vás. 🙂

Preto vám dnes otvárame jedinečný priestor, aby ste nám napísali, čo podľa vás môže fungovať lepšie.

Napíšte nám do komentárov:
– to, čo vám na Koníku chýba,
– to, čo vás rozčuľuje,
– to, čo by ste privítali,
– to, čo by vám uľahčilo deň alebo spravilo Koníka ešte príjemnejším miestom.

Úprimne, otvorene, pokojne aj bez servítky. 😉
Len prosíme: píšte konkrétne a konštruktívne, nech presne vieme, čo potrebujete.

Prípadne skúste doplniť vetu:
„Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…“ a dopíšte ju presne tak, ako to cítite.

Každá myšlienka, návrh či pripomienka má pre nás veľký význam.
Toto nie je formalita, je to pre nás záväzok.

Veríme, že spoločne môžeme vytvoriť Koníka, ktorý bude ešte lepším miestom pre vás, pre nás, pre každého, kto sem príde pre radu, podporu alebo len pre dobrý pocit.

Ďakujeme, že ste s nami.
Ďakujeme, že tvoríte Koníka.
A ďakujeme aj za to, že nám napíšete, čo je pre vás dôležité. 💙

Modrý koník team

rozculena
30. nov 2025
@anka2015

@emjee Prepáč, ale to si vážne máme platiť za koňa bez reklám???

@anka2015 všetky platformy sú bez reklám,keď si zaplatíš

nyusika
30. nov 2025
@anka2015

@anka2015 samozrejme.
Je úplne bežné, že za nadštandardné služby sa platí.
Stránka bez reklám je nadštandard.
.

anka2015
30. nov 2025
@nyusika

@anka2015 samozrejme.
Je úplne bežné, že za nadštandardné služby sa platí.
Stránka bez reklám je nadštandard.
.

@nyusika @rozculena Prepáčte, ale aj vďaka tomuto vášmu postoju sa to stalo "nadštandardom". Ale veď nevadí, za chvíľu si budeme platiť aj za vzduch a nikomu to nepríde divné... veď je to samozrejmé - dýchaš tak plať! Ako hovorí klasik: "...chce se mi blejt, velebnosti!"

danielle21
30. nov 2025

Menej vyskakujucej reklamy, aj teraz ked to pisem mi tu vyskocila, ze nic nevidim, a tmavy režim

larsen
30. nov 2025
@nika185

@larsen už som to písala, nejde o sukromné správy, ked radime mimo fóra, ale o spravaní sa chlapa a ženy, ktorí nevedia, čo od rozkoše, na to sú iné fóra ako Pokec Badoo a podobne nie mamičkovské fórum, už to padá dole, tak treba čítať s porozumením, čo tým človek myslí, myslela som to dobre, tiež som písala, že som to čítala, je tu už mnoho mužov, čo takto zahýbajú ženám a mnoho mamičiek, čo sa nevedia vpratať do kože, tak ked to je o mamičkach radách diskusiách, tak nech si niektorí ľudia svoje chuťky riešia tam, kde majú nato otvorené dvere, takže som pisala o zoznamke a nie, či si diskutujeme radami cez sukromne spravy slušne a nie ako nadržane husi

@nika185 A to chceš ako tomu zabrániť? Alebo ako chceš, aby tomu zabránil Koník? Že si budú iba radiť v správach a nepísať si inak? 😀
To si dvaja napíšu niečo viac, ťuťuli muťuli písmenká budú lietať, v Koníku sa spustí mega hlučný alarm, na celú budovu a rozbliká sa veľké, červené, výstražné svetlo. Do toho hlas : Pozor! Pozor! Zaznamenala som neprístupné chovanie dvoch užívateľov !!!!!! Admin sa preberie z driemot, zosunie nohy zo stola a klikne na nicky neverníkov a stlačí tlačítko s čiernym košom. 😂
Kto sa chce zoznámiť, písať si aj o iných veciach, tak si bude, či sa to tebe páči, alebo nie.

anonym_4038e9
30. nov 2025
@larsen

@nika185 A to chceš ako tomu zabrániť? Alebo ako chceš, aby tomu zabránil Koník? Že si budú iba radiť v správach a nepísať si inak? 😀
To si dvaja napíšu niečo viac, ťuťuli muťuli písmenká budú lietať, v Koníku sa spustí mega hlučný alarm, na celú budovu a rozbliká sa veľké, červené, výstražné svetlo. Do toho hlas : Pozor! Pozor! Zaznamenala som neprístupné chovanie dvoch užívateľov !!!!!! Admin sa preberie z driemot, zosunie nohy zo stola a klikne na nicky neverníkov a stlačí tlačítko s čiernym košom. 😂
Kto sa chce zoznámiť, písať si aj o iných veciach, tak si bude, či sa to tebe páči, alebo nie.

@larsen okrem cenzury aj inkvizicia

sticker
maca1984
30. nov 2025
@larsen

@larsen 🤣🤣🤣 podľa mňa ten alarm zabliká nám všetkým
Nech vieme kto sa tu nekalo zoznamuje, a nekalo si píše ip.

nika185
30. nov 2025
@larsen

@larsen čo sa bojíš že sa ti to prekazí?😂

larsen
30. nov 2025
@nika185

@nika185 Hej, mám tu pár rozrobených fešákov 😂 kým sa rozozvučí alarm
Akože som sa fajne pobavila 😀

emjee
30. nov 2025
@anka2015

@anka2015 je to jedna z moznosti, su aj ine, pisalo sa o nich skor v tejto diskusii

anonym_30f6c7
30. nov 2025
@nika185

@nika185 a ty odkiaľ vieš, čo si píšu do súkromných sprav? Myslela som si, že MK nebude citat moju IP. Sakra, odhalila si ma. To som ja ta neporiadnica jedna, čo sa zoznamuje a vypisuje si tutuli mutuli hanbaté správy 😂

nika185
30. nov 2025
@larsen

@larsen čo už s tebou 😉

nika185
30. nov 2025
@anonym_30f6c7

@nika185 a ty odkiaľ vieš, čo si píšu do súkromných sprav? Myslela som si, že MK nebude citat moju IP. Sakra, odhalila si ma. To som ja ta neporiadnica jedna, čo sa zoznamuje a vypisuje si tutuli mutuli hanbaté správy 😂

@anonym_30f6c7 aspoň, že sa priznáš, len škoda , že ako anonym, ale tak máme aspoň istotu, že je to funkčné a nie dristy 😝

dominikamacakova
30. nov 2025
@mima172

@dominikamacakova Budeš taká milá a ukážeš mi, kde som zakázala niekomu niečo písať?
Téma je založená adminmi, pýtajú sa na návrhy, námietky atď. Napísala som svoj názor a to, že sa to tu namiesto akéhosi rodičovského fóra mení na politické fórum. Názor si snáď ešte môžem napísať 🙂 A nie, nečítam tie príspevky, teda nie celé. Akonáhle je jasné, ze to je o politike, tak idem preč.

@mima172 ty žiadaš adminov aby zakázali fóra/diskusie/ príspevky o politike... Ja neviem, ale máš pocit, že žijeme v severnej Kórei, že niekto niekomu môže zakázať vyjadrovať politický názor? Mne napríklad také príspevky nevadia a ty ich preskakuješ tak v čom je problém?

taktotedanie
30. nov 2025

@modrykonik vypla by som tie reklamy
Lezie mi to na nervy, je to otravne

anka2015
30. nov 2025
@emjee

@anka2015 je to jedna z moznosti, su aj ine, pisalo sa o nich skor v tejto diskusii

@emjee samozrejme, že mám reklamy bloknuté - inak sa tu existovať ani nedá, ale stálo by za zamyslenie, či ich tu musí byť až toľko... niekedy je menej viac...

rozculena
30. nov 2025
@anka2015

@nyusika @rozculena Prepáčte, ale aj vďaka tomuto vášmu postoju sa to stalo "nadštandardom". Ale veď nevadí, za chvíľu si budeme platiť aj za vzduch a nikomu to nepríde divné... veď je to samozrejmé - dýchaš tak plať! Ako hovorí klasik: "...chce se mi blejt, velebnosti!"

@anka2015 akože kvôli akému tomuto nášmu prístupu? to ma akože z čoho obviňuješ??
Mimochodom,ty pracuješ zadarmo? Alebo ako si to predstavuješ,že rôzne apky a stránky majú byť zadarmo? A z čoho majú žiť tí ľudia,čo to naprogramovali? Z čoho majú zabezpečiť chod tých stránok??

liv1
30. nov 2025
@rozculena

@anka2015 akože kvôli akému tomuto nášmu prístupu? to ma akože z čoho obviňuješ??
Mimochodom,ty pracuješ zadarmo? Alebo ako si to predstavuješ,že rôzne apky a stránky majú byť zadarmo? A z čoho majú žiť tí ľudia,čo to naprogramovali? Z čoho majú zabezpečiť chod tých stránok??

@rozculena presne tak, niektore si asi myslia, ze to robia ludia z dobrej vole a za pekny usmev. Teda niektori mozno 😅. Ale keby vedeli, ake financne narocne je drzat takuto stranku pro zivote, tak by ani neverili. Ale ty si urcite na vine, ze je to nadstandard. Priznaj sa 😁

karolinakr
30. nov 2025
@larsen

karolinakr
30. nov 2025
@anonym_30f6c7

@anonym_30f6c7 tutuli mutuli hanbate spravy 😀
a s kym prosím ťa? jediny sexuchtivy je tu xxy !

maca1984
30. nov 2025
@larsen

@larsen aaaa, si odhalená. Ešteže ešte nie je ten kobylovský alarm. To by bolo piskotu v domácnostiach .🤣

karolinakr
30. nov 2025
@maca1984

@larsen aaaa, si odhalená. Ešteže ešte nie je ten kobylovský alarm. To by bolo piskotu v domácnostiach .🤣

@maca1984 normalne vidím to červene svetlo ako sa toči okolo vlastnej osi

maca1984
30. nov 2025
@karolinakr

@maca1984 normalne vidím to červene svetlo ako sa toči okolo vlastnej osi

@karolinakr ja si predstavujem ten zvuk. Ako alarm na detektor dymu ( a ten náš teda sakramentsky hučí)

minutka
30. nov 2025

Mohla by byt dostupna aplikacia

larsen
30. nov 2025
@maca1984

@maca1984 Mne stačí ten môj fešák 💗

maca1984
30. nov 2025
@larsen

@maca1984 Mne stačí ten môj fešák 💗

@larsen a veď ja len srandujem.
💗

larsen
30. nov 2025
@maca1984

@larsen a veď ja len srandujem.
💗

@maca1984 Ja viem 😊 sranda musí byť aj keď by tu inkvizícia panovala.

maca1984
30. nov 2025
@larsen

@maca1984 Ja viem 😊 sranda musí byť aj keď by tu inkvizícia panovala.

@larsen aj keby sa všetky alarmy rozblikali a rozozvučali 😄

larsen
30. nov 2025
@maca1984

@larsen aj keby sa všetky alarmy rozblikali a rozozvučali 😄

@maca1984 ...a admina z driemot prebrali 😄

majka2959
30. nov 2025

@modrykonik Privítala by som, keby v bazáre bola aj možnosť "Kúpim".