icon

Je zle, keď si sama vypijem?

21. júl 2023

Cauky, idem sa opýtať. Je to normálne keď si tak raz za mesiac sama nalejem whisky s kolou a vypijem? 1-2 poháre. Manžel mi hovorí ze ten kto si sám nalieva je alkoholik. On ma raz za mesiac stretko s kamošmi a vtedy sa opiju. Napriklad aj dnes, on už spí a ja kukám seriál s drinkom v ruke. Aký máte na to názor? 🙂

tosomja
21. júl 2023

Veď nech ti naleje on.
😃

mane01
21. júl 2023

Povedz mu, chmuľovi, nech ti naleje on, nebudes si nalievat sama. Akoze to uz celu vec uplne zmení… 😂😂😂 Mat doma typka s takymi blbymi recami, nalejem si podstatne castejsie 🤦🏼

ptvw
21. júl 2023

@januelik ja tiež presne 3 roky už 😁.... Sa bojím ze sa zotnem aj z malého piva už 🤣

mirka414
21. júl 2023

Ja si tiež nalejem pohár červeného vina úplne sama a keď môj začne mat múdre reči tak si k tomu ešte aj cigaretu zapalim a to už ide radšej bokom lebo vie,že mudrovať dokáže každý ..

ptvw
21. júl 2023

@petronellla87 taka dobra sangria cez leto nie je zla 😁

petronellla87
21. júl 2023

@ptvw oooo tak to ano😊👍

zuzinka888
21. júl 2023

Ano, je to normalne.

ivetz
21. júl 2023

To je logika! Ked tvojmu muzovi naleje krcmar a on sa sepali, to je OK. Ty ked si sama nalejes raz-za cas a si takmer triezva, tak si alkoholicka!

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
vroni
21. júl 2023

V pohári whisky (ze s kolou, fuj, hanbí sa 🤮🤮🤮) problém nevidím. V každomesacnom ozierani sa s kamošmi áno.

elia9
21. júl 2023

Totálna blbosť, že kto si naleje sám je alkoholik🙈nie každý je extrovert a má možnosť si napr. raz do mesiaca alebo aj častejšie vyraziť s kamarátkami niekde na drink..je to úplne v pohode a na zdravie😉

eliska13
21. júl 2023

@dzulli1980 skús si mesiac nedat😏

keithy
21. júl 2023

Podľa mňa je to tiež v pohode. Raz za mesiac? Ja si dám každý piatok aspoň pohár vina, dve deti a manžel v nemecku, moj mozog to už potrebuje 😀😀😀 nazdravie 🍾🥂

danica2711
21. júl 2023

na tom nie je v pohode jedine to, že piješ whisky s colou. Ak je to dobrá whisky, je to barbarstvo piť ju s colou

dzulli1980
21. júl 2023

@eliska13 Ja nemám problém si nedať ... napr. keď je dcéra chorá, keď treba čosi riešiť, keď nemám, nebežím na prvú pumpu kúpiť si fľašku ... ja okrem toho pohára vína nepijem alkohol vôbec ... ani na rodinných oslavách, ani na pracovných párty, proste vôbec ... tak sa nehraj na odborníčku a nesúď.

gabika0825
21. júl 2023

Raz do mesiaca? Prepac ale mne pod pojmom alkoholik prechádza cez hlavu úplne niečo ine

fineta
21. júl 2023

Nie je na tom nič zlé. Keby je parťák, tak raz za mesiac pripraví drink pre oboch a spravíte si pekný večer. 😉

rebrambora
21. júl 2023

Jasne. Raz za cas je to ok.

janage
21. júl 2023

Povedz OK, ďalší mesiac na to pôjdem teda po tvojom. Vybehnem s kamoškami, vypijem toho toľko, koľko mi ulejú, že budem jak ty po tvojej akcií, s tým už predpokladám problém mať nebudeš 😉

leskovael
21. júl 2023

Čítam to pri pohariku vínka, ktorý si popíjam sama😂 a to som roky nepila ani na oslavách! Víno som nikdy predtým neľúbila. Tiež som mala radšej veľmi výnimočne pohár dobrej whiskey. Nepotrebujem to, ale raz za čas si dám aj sama keďže nechodím večer sadnúť s kamošmi, na oslavy, na party.. Nie necítim sa ako alkoholik, dokonca opitých ľudí neznesiem.

aandrea9
21. júl 2023

Och prečo kazíš tú whisky colou 🙈🙈🙈 pokiaľ je to relax a nie sposob riesenia problemov nevidím na tom nic zlé.

majada35
21. júl 2023

Nie je na tom nič zlé a od alkoholika máš ďaleko. 🙂

123369
21. júl 2023

Ja teda pijem víno, keď deti zaspia, keď má muž poobednú nalejem si sama a je to viac krát do mesiaca. Vôbec sa necítim hlúpo 😃

levica202
Odpoveď bola odstránená
hederamonstera
22. júl 2023

Ze pohar vina, pohar whiskey….ja obcas vypijem aj celu flasu vina a aj si ju sama nalievam😅 noaco

kamatopo
22. júl 2023

Tvoj manžel asi nevie čo je skutočný alkoholizmus. Skôr ma sprosté reči ,lebo mu vadí aj ten jeden pohár a ze nie si podľa nejo vzorkovníka dokonalej ženy. Alebo si chce len tak pohonkat ego.

silvike
22. júl 2023

@dzulli1980 ROKY ??? KAZDY VECER ???? si naliat pohar vina...nic v zlom, ale toto naozaj zavana nejakou formou alkoholizmu. Nevydrzat jeden den bez alkoholu ? Sak to strašné.

silvike
22. júl 2023

@dzulli1980 No ale naozaj, vydrzis si teda mesiac nedat to vino ? Ale teda, len tak, nie z dovodu choroby svojej alebo deti a pod.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
20erika07
22. júl 2023

Takto ako to popisujes a robis sa mi to zda uplne v poho. Mne akurat nejde do hlavy ze vobec si naliat doma ci uz pohar vina ci hocijaký alkohol a ist relaxovat alebo kukat tv ale to bude asi tym, ze odjakziva vnimam alkohol ako prostriedok na uvolnenejsiu zabavu, nie na relaxaciu 😄 ja ked si dam poharik na nejakej oslave, stretnuti, musi sa aj tancovat, inak ani poharik nevypijem. Az by som si mala vecer hrknut tak rozhodne si neoddychnem😄