icon

Kuracie mäso nie je ok

26. feb 2025

V Kauflande v tých pultoch som brala 3 kúsky kuracích prs už doms pri umývaní sa mi nezdali a keď som ich nechala sušiť som ovonala a taký zvláštny zápach.. radšej som ho vyhodila.. bolo to kupované dnes ráno.. mám sa tam ísť sťažovať ? blok mám v aplikácii ale mäso som vyhodila fuj…

Strana
z3
miskakyska
26. feb 2025

...ja neviem ...to mäso striekate hadicou, že máte z neho bacily po celej kuchyni?
,..v živote som nemala kvapku vody mimo umyvadla po umytí mäsa..potom sa nečudujte,že všelijaké srajdy kolujú po ľuďoch...

autor
26. feb 2025

@miskakyska hadicou 😂😂😂umrem

gov
Odpoveď bola odstránená
zuzanaam
Autor odpoveď zmazal
zuzanaam
26. feb 2025

@pochod sú povinní to preveriť. A nie, nie je to subjektívna záležitosť, kompetentní by mali mať urobené senzorické skúšky.

katty123456
27. feb 2025

Tiež nechápem..umývam vždy!

valikasikulova
27. feb 2025

Mne je zas smiešne ze si niekto myslí že pod teplou tečúcou vodou zahynu všetky baktérie ktoré sú na mäse....to môžu rovno zrušiť všetky mydla a dezinfekcie a poďme si umývať ruky len čistou vodou

valikasikulova
27. feb 2025

@katty123456 a co tou teplou vodou akože odstránis z toho masa? Úplne že nič.... Ci umývas to mäso nejakou dezinfekciou?

stanulienkat
27. feb 2025

Autorka- balené mäso kupujem také, ktoré má este minimálne štyri-päť dní záruku a ovoniam. Ono je to cítiť aj cez ten obal, či smrdí. Na pulte neverím, že by si dovolili predávať pokazené mäso a ak bolo, treba zobrať mäso aj s blokom a ist im ho vrátiť . By som sa pogrcala, keby som mäso neumyla. Nie je to od baktérií. Baktérie nikoho nezaujímajú, tie sa varom zabijú. Zaujíma ma to, ktorý Jano to mal v rukách a ktorý bol predtým na záchode, kde to sa na to mäso všade váľalo. Uplný hnus, aby som varila neumyte mäso. A že je to frka do prostredia a infikuje to pracovnu dosku?? No za 25 rokov sme teda ani raz nemali žiadnu infekciu, alebo žalúdočné ťažkosti z kuracieho mäsa. Vsetko mäso normálne umývam studenou vodou, veď by ma naplo. Fuj.

katty123456
27. feb 2025

@luxus10 presne..keď je mäso v plaste2_3dni automaticky sa tam tvorí taká stava .to im nevadi to dajú rovno do hrnca?

katty123456
27. feb 2025

@valikasikulova minimálne to tekuté kolo mäsa..mäso nie je suché keď je zabalene

katty123456
27. feb 2025

@valikasikulova moment..ja ho nedezinfikujem..ja ho umývam...

iwesska
27. feb 2025

Ty chces reklamovat nieco,co uz nemas? A kto ti uveri???😂

merlinja
28. feb 2025

@zuzanita1609 tak keď to takto "kus" každý odbalí, tak sa nedivím, že ťa kvalita nič moc. Otrasný prístup.

malinovka333
28. feb 2025

Kolko mas rokov?

jakubrianka
28. feb 2025

Mäso sa neumýva a ak náhodou klepeš rezne, tak ani dosku potom neumývaj!!! Nechaj to tak až kým sa doska neuvarí a nôž, tĺčik tiež.

lukbe
28. feb 2025

@jakubrianka 😂😂😂

bubik6x
28. feb 2025

No chodila som na hotelovku, učili nás že sa nemá mäso umývať, ale keď som pracovala v mäsokombináte a videla som kde všade bolo a kto s tým pracoval.... radím umývať...

autor
28. feb 2025

@bubik6x ďakujem.. ja som vedela že robím dobre aj keď všetci naokolo tvrdili opak.. ja by som také mäso ani do hrnca nedala..hnus

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
eliska13
28. feb 2025

Pogrcala by som sa slizké mäso neumyt, alebo niekedy v tej banícke je šťava.Kazde mäso umývam aj to, co idem pomlieť.Salmonelu môžete dostať aj zo zle umyteho melónu, zeleninu.Kolko ludi umýva melón a dezinfikuje po čistení zeleniny?

katty123456
1. mar 2025

@lukbe a najlepsie neumyvat nikdy..ani dosku ani tlcik..ak povedali americky vedci je to zdrave...

bubik6x
3. mar 2025

No ja by som sa asi pogrcala keby som neumyla, mala som spolubývajúceho, ktorý neumyl len supol do hrnca s vodou, uvaril tak to jedol ešte aj tu šťavu do dna vypil, no humus radšej som vždy odišla z miestnosti 🤮

sidonika
4. mar 2025

Všímajte si tácky na akých sa kura predáva. Ak je na oranžovej tácke,tak to v živote už nekúpim,lebo z tých tacok sa uvoľňuje nejaký akoby toluenovy pach, ktorým napáchne celé mäso a je ho cítiť zvlášť pri pečení kuraťa. Uvoľňuje sa z toho akoby nejaká chémia. Kura je obalené kolom dookola celofanom aj s tou tackou a stojí na nej možno aj päť dní. Žiaľ viackrát som také kuracie mäso musela vyhodiť. Aj z tohto dôvodu kuracie mäso umývam, že ho zbavim prípadnej chémie. Inak celý život sme všetky mäsa umývali a stále tu sme. Považujem to za mudráčenie

Strana
z3